İnternetten tanışıp yanına gittğim adam bana demedgini bırakmadı... internetten güven olmaz ?

8 ay konuştuk sonra görüşmek istedik o gelemiyordu ben gittim yanına 7 saatlik yol nyse orada aynı evde kaldık düşündüğünüz gbi bişey olmadı sadece yakınlaşma oldu sarlma öpme vs. birlikte uyuma bu.. hernyse 3 ay filan geçti biz yine görüşmek istedik yine ben salk gibi gittim ilkinde 2 gece kalmıştım bunda da 2 gece kaldım. Gene aynı şeyler oldu ilersii olmadı. Sonra ben kendimi çok kötü hissettim manevi açıdan çünkü ilk defa böyle bişey yapmıştım ve o kişiyle bu yaşıma kadar sevgilim olmamıştır oysaki... Herneyse ben kötü olunca ayrılmak istedim.. (gerçek yüzünü bundan sonra gördüm) yanına gittiğimde harcadımz parayı istedi 850 TL vs tedhit etti gönderdim.. beni o kadar zor durumda biraktiki parasız kaldım. aklım başıma geldi tabi bunun üstüne bana demegdiji bırakmadı o. r. sp vs. Namusumdan söz ettti bir sürü çirkin kelime Allahim bin şükür kurtuldum o pis insandan bir de sözde dinini yaşayan birisydi. Allah muhafazakar bna kötü şeyler de yapabilirdi.. ama o kişiye hakkımı helal etmiyorum Allah ıslah etsin ne pis insanlar varmış ya.

İnternetten tanışıp yanına gittğim adam bana demedgini bırakmadı... internetten güven olmaz ?