Hoşlandığım cocuk durumu öğrenirse ne yapmalıyım?

Merhaba belki cok lincleneceğim ama anlatıyorum. Uzun süredir bir ilişkim var 1 buçuk yıldır konuşuyoruz, ama son zamanlar da bana kötü davranmaya başladı zaten iletişimimiz bile yoktu pek fazla, zorla konuşuyor gibiydik hic ilgilenmiyordu bile. Ne zamandır ayrılmayı düşünüyordum cidden ama bir türlü yapamamıştım nedensiz olmaz diye, sorun çıkmasın diye. İş yerinden bir erkek arkadaşım vardı, bana cok yardımcı oluyordu her işlerim de, cok anlayisli kibar bir adam. Ben ondan hoşlanmaya başladım ilk kez birisi bana bu kadar yardım ediyor, güzel bakıyor kibar davranıyordu. İnstagramımı aldı dün biz konuşmaya başladık. Ama şöyle bir sorun var, iş yerinden bir arkadaş var, ona sevgilim var demiştim ama cidden onu bu arkadas sanki y*avsayacakmıs gibi hissettiğim için söyledim. Hoşlanmıyordum hareketlerinden (erkek). Bir de ben telefonda wpde dolaşırken sevgilimin attığı mesajları okuyordum bir arkadaşım görmüş saka yollu ilişki konusu açılınca bana sordu dün bende yakın arkadaşım dedim ama inanmadı. İnsan arkadaşının adına kalp koyar mı dedi. Ne yapacağım arkadaşlar lütfen yardım edin, durumu nasıl açıklarım. Ve sevgilimden de ayrılacağım. Ama ilk önce bunu düzeltmem gerek
Hoşlandığım cocuk durumu öğrenirse ne yapmalıyım?