Ona çok kızgınım yorumlarıniza ihtiyacım var?

Sevgilim vardı ve bana geçen hafta askere gidicegini tarihini nereye gidicegini falan söyledi neyse her şey mukkemel ona doyamıyorum buluşmak görmek istiyorum sonuçta gidicek geçen gün arkadaşım sordu nasıl gidiyor diye bende askere gidicegini söyledim yeri belli oldu falan gibisinden kızında sevgilisi askerde ve ona sormuş yeni askerler mi gelecek tarih belli oldu mu falan diye oda öyle bir şey yok bu ayın 29 unda belli olucak çocuk yalan söylüyor demiş bende sevgilime gidip bir bahane uydurdum ve sevk kağıdını atmasını istedim tabi ki atmadı konuyu değiştirmeye çalıştı bende doğruyu söylemesi için üstüne gittim ve evet yalan soylemis bahanesi de benimle iki üç gündür adam makilli konuşmaması gorüşememesiymis halbu ki bugün ona gel görüşelim buluşalım demiştim bana işinin olduğunu söylemişti bende zorlamadım bugün onu engelledim ve evsiz kalmış gibi hissediyorum çünkü bana evimdeymisim gibi hissetirmişti sevdiğini sanmıştım oysa o beni kandırmaya niyeti varmış çok kızgınım ama kendime çünkü bu kadar aptal olmayı hazmedemiyorum arkadaşım sormasa hâlâ inanicam ve 6 ay bana yazmicak etmicek insanlara karşı ördüğüm bariyerlerimi kaldırdığını ve evim olduğunu sanmıştım ama aslında o bariyerleri parçalayıp atmaya evimi de başıma yıkmaya gelmiş.

Ona çok kızgınım yorumlarıniza ihtiyacım var?