AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senle bir gelecek görmüyor istemiyor anla artik
Ya çocukta bi srefsizlk var seni düzgün biri olarak gördüğü üzeceğini bildiği için bunu söylemiş ya da kendini sana layık görmüyor konuşma şeklinize göre bunlardan biri
Layık gormedigi icin demis sanırım cok sag olun adam akıllı yorum yapan 2. Kisisiniz 😂
Benden olmaz diyor sana
Niye ki
Seni kullanırım diyo kibarcası bu yüzden sana yol veriyo, yani ciddi değil ilişki de
Cok sacma cevaplar verdiniz ya
Hayat saçma zaten benim de karşılaştığım erkekler hep bana yol verdi hiç sevilmedim anlıyorum seni o yüzden 🥺 berbat bi his… hatta şu an acı çekiyorum ben beni kimse sevmediği için😢
Kız benım durum boyle bir sey değil 😂😂😂
Öyle knk kabullenmesi zor bi şey çünkü bana da dediler bu sözü ben hatta bi tanesinde kabullenemedim ve konuşmayı sürdürmeye çalışmıştım engel yemiştim sırf bu yüzden yapma bunu kendine
Hahaahshaha uyu sen
Ah ah biz kızlar niye akıllanmayız ki illa ateşin içine atıcaz kendimiZi gerçekten akıllanmak için illa üzülücez umarım çok üzülmezsin ben üzüldüm ve üzülüyorum sen üzülme :( erkekler gerçekten pis varlıklar
Kız kendine gel ne sacmalıyon 😂
Neyse sana bişi demicem çünkü kendi seçimlerin başarılar
Sana deger verdigi icin
Herkes farklı bir sey diyor
Der ama benimki daha gercekci belliki sevmedigi huyu vardir belki sana iyi bir yasam sunamayacak belki baska birsey ama şuda önemli sana nasil bir ses tonuyla bunu dedi ciddi ciddi mi yoksa manàlí mı?
Mesajda söyledi ya cocuk bana yürüyor zaten asagıda seni begenmiyor diyen var begenmese konusmaz zaten
Sen onlara bakma burada makara geçen çok insan var önemli olan sana hangisi mantikli geldigi
Ben şoyle dusunuyorum bu kız benle niye konusuyor acaba zamanını bosa benle niye harcıyor konuscak baskaları varken
Olabilir nereye cekersen oraya gider ama bende boyle birine söyledigim icin diyorum. Çünkü daha iyi bir yasam hakediyordu ben ona onu veremezdim para yok pul yok bisey yok yaptigim yanlis ama psikolojik bir çökúş içindeydim bu durumda destek vermek lazim
Ya cidden cok sacma yorumlar geliyor hele bir kızın yazdıgı hahaha şaka gibi 😂
Evet gordum 😅😅
Yazık kafasına 😂😂
Hemde çok yazik 😅
Adam akıllı yorum yapan 1. Kisisin 😂
Teşekkürler
Ben de teşekkür ederim
Bir sey daha sormak istiyorum size zamanınız var mı acaba
Var tabi buyur
Bu cocuk benden hoslanıyor cok belli ama daha itiraf etmedi ben onu arkadas olarak goruyorum sizce konusmayı kesmeli miyim
Tam konusmayi kesme ama mesafe koy çúnkü samimi olursan her hareketini kendine baglayabilir umut aşılamis olursun buda sonra onu úzer
Evet zaten benle niye zamanını harcıyorsun demesinden belli oluyor
Evet olabilir
Anladım
Sevindim
:))
😉 .
sal beni diyor
İstemiyor.
Seni istemiyor
İstemiyor seni.
Çok basit tabiiki de
Niye