Çok sinirlendim?

Arkadaşlar merhaba, nişanlıma aşırı sinirliyim. Akşam dışarı çıkmıştı bişeyler yer az takılır eve geçerim dedi. Neyse aradan 2-3 saat geçti takılıyor geziyor izin günü takılsın dedim, ben mesaj attım. Mesajıma 2-3 saat sonra dönüş yaptı bu arada saat de 22'yi geçiyordu. Neymiş bir arkadaşına denk gelmiş onunla oturuyormuş. İyi de sana oturma diyen olmadı da merak ettim geç kalınca başına bişey mi geldi diye. Çünkü o saate kadar dışarıda durmaz çok erken kalkıyor, e mesajıma cevap da vermiyor endişe ettim yani. Neyse bende yazdım insan cevap verir sana yazmıştm dedim. 2 saat sonra cevap verdi işte haklısın canım dalmışız sohbet muhabbet şimdi eve geçiyorum falan dedi. Dedim ki yani 5 saat hiç mi telefonunu eline almadın mesajımı görmedin? İşte gördüm de o an yazamadım. E ne alaka? Tekrar kızdım yazdığı tek şey "haklısın canım özür dilerim, ben eve geçtim" oldu. İnsan düzgünce özür diler ya. Geçiştirdi beni sadece susayım diye. Haksız mıyım? Şu anda sinirden ne yazacağımı bilmiyorum deliye döndüm.

Çok sinirlendim?