Boşanmaya ne zaman karar vermeliyim? hangi evre dur sınırım?

Ben 23yaşında motorcuÖzgür yaşayan kurumsal bir firmda çalışan bir bayandım. Başımdan çok olay geldi geçti uzun olmasın diye değinmiyorm. annemle yaşıyordum aslında rahattım Özgür de bırakıyordu her anne gibi dur sınırları vardı beni hep evden kovardı 1234 sayamadığım dahası babana git derdi babamla görüşmezdik alkolik içkici ben 9 aylıkken terk etmiş bizi gene bi gün annemle kavgamız Emre kaza geçirdi motor kazası hastanede yanında kaldım diye ertesi gün eve geldiğim de bana bacım git bu evden benim soyadımı taşıma vs vs dediğini hatırlıyorum en son1 sene önce bu zamanlar Emre osüreçte seviyordum aslında iyileşti iyileşinceyebi kere bana şiddet gösterdi bende eşyalarımı aldım kuzenime gittim uzaklaştırma kararı felan çıkarttım Neyse iyileşinceye her gün Avrupa yakasından Anadolu yakasına geliyordu beni görmeye barışalım demeye ben yokken olmasam bile kapımda sabahlıyorduTakıntı mı yapmıştı bilmiyorumBen annemle ev tutacaktım şiddet gösteren birisi ile olamazdım tek olmaktan korkuyorum çünkü çocukluktan gelen bir şey annemle yaşamak için ev bulmuştum. Eve bakmaya annemle gittik buraya tavuk bağlasan durmaz dedi girer girmez. O an Emre’yle evlenmeye karar verdim çıkar yol zannettim. Ailem olacak sandım iki motorumuz var güzel hayat yaşarız sandım. Ertesi gün Emre ile buluştuk beni seviyorsa benimle evlenmesini söyledim sokakta ağlıyordun kaldırımda. Ya evimin kadını olacaktım ya da tabiri caizse annemin dediği gibi Özgür onu deyimi ile bacım ilkten evlenmek istemedi. Sonrasında ev tuttuk 2ay sonr evlendik. Bu süreçte iki motoru da sattık Ben yemek temizlik yapan bi ev hanımı oldumkocam da sürekli çalışan ayda yıldabir beni dışarı çıkartan birisi oldu Evliliğimizin 2ayında başladı kavgalar. Para muhabbetleri hadi ordan git demeler , ev benim diyordum ben çünkü benim motor paramla kurdu evi 0 borçla girdik eve ortada motor yok. Oda sattı sözde ama motor aldı tekrardan ben laf yaptım diye onu sattı tekrardan benim motorun aynısından aldı bana eski kasa olanını. Benim üstüne yaptı geçen hafta motorunu satıcam değiştircm dedim bi kavga da o zaman ettik şiddet gösterdi itti beniO motoru satamazsın o benimBenim paramla alındı vs vs gerekirse yakarım gene sana yar etmem. Sözde motor benim dışarı motorla çıkmama izin vermez. Bi kere çıktım 5 aydır Mıtor garajda yatıyor. Bu güne gelelim biz dğn yapmadık anca topladık kendimizi 1 ay sonra düğümüz var. Emre çalışıyor haliyle çalışıyor ama sefalet içindeyiz dolap boş yemeklik almaz para istesem surat yapar. Bu gün Pazar günü olmasına rağmen 12de geldi işten bende pasta aldım üstüne canım eşim yazrdmKapıyı açtm güldü ilkten Dilek tuttarken inşAllah boşanırız kurtulurum senden dedi 1 ay sonra düğünün var bu cümle çok ağır hep söylüyor ama bu sefer çok alındım pastayı yere fırlattım Tartışmaya başladık bardakları yere attım kırldı bana bağrma dedşiddet gösterdiKeşke seni o gün sokakta bıraksaydım bacım olsaydın dedi bende yarın senden boşanıcam dedim seninle evlendiğim güne lanet olsndedi eski beni çok özlüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben hiç mutlu değilim, kendimden vazgeçtim. Annem benim kaderimi yazdı bende oynuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke seni o gün sokakta bıraksaydım bacım olsaydın dedi bana
Boşanmaya ne zaman karar vermeliyim? hangi evre dur sınırım?