Yılda 2/3 kez dıyelım. Yınede evlenır mıydınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yılda 2/3 kez dıyelım. Yınede evlenır mıydınız?
Bir tek ben mi seçmişim evet diye. Bak onu şundan dolayı seçtim. Çok aşığım dediğin ve yılda 3/4 sefer dediğin için. Çok aşıksan ve bağımlı birisi değilse o da sana çok aşıksa artık içmez, bırakır anlamında seçtim. Yoksa içmeye devam etsin aman boş ver değil. Eğer bırakmıyorsa da o sana çok aşık değildir o halde de bırak gitsin yani. Kullandığı için değil, aşık olmadığı için.
Bır erkek aşık değılse sadece sevıyorsa beğenıyorsa mutlu bır bırlıktelık olabilir mı
Olmaz, yani çok sıkıntılar olur, hemen cayar, gönlü kayar. Sevmek ile aşk arasında çok büyük farklar vardır. Bir yemeği seversin ama başka bir yemeği de seversin ve bir başkasını da, Birisi olmazsa diğerini yersin, Çileği seversin ama kışın olmaz yemezsin, aklına bile gelmez. Bir kızı seversin, tek bir harekette bırakır gidersin, başka bir kız çıkar bırakırsın, bağlı değilsindir, bağımlı değilsindir. Yani ömrü uzun olmayabilir, en ufak şeylerden sarsılabilir, kopabilir, onun için birçok şeyden vazgeçmez çünkü sevdiğinden daha önceliği vardır. Kısaca olsun, olduğu kadar diyorsan olur, yoksa olmaz.
Cevap
1Cevap
Sevdiğim ve evlenmeyi düşndüğüm kız alkol bağımlılığından kurtulmak istemediği için ayrıldım/ayrıldık. Geleceğimi tehlikeye atmak istemem. Her gün huzursuz olacağıma 3-5 gün hasret çeker, ağlarım, zırlarım, geçer biter...
Esrar çok mu kotu? Ilerde değışır mı? Onu çok sevıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?