Selamm arkadaslarrr…
Benn coook kotu birsey yaptim😭😭
Benim bir iki sokak ilerideki oturan komsumun oglu bana mesaj atti merhaba diye.. Ve ben ona karsilik vermedim sadece dedim kimseyi kabul etmiyorum ve tamam dedi. Bir sene oncede yazmisti ama ozaman hic geri donmedim.
Ve 2 gun once ona gizli bir hesaptan yazdim kendisini merak ettim bana niye yazdi diye. Baskasi adina ona mesaj attim guya hoslaniyorum felan ondan. Ve bana yanit verdi bir iki konustuktan sonra dedim en kisa zamanda annen evlendirir diye oda evet dedi gorucu giderim dedi. Bi kiz var ama daha haberi yok. Bahsetti kiz da orada benimm😭😭😭 Şu an neyapacagimi hiiicc bilmiyorummmmmm..
bana akil verin neolurrr..
Bunu ogrendimm ve icim cok kotu😭
Güncellemeler
+1 yıl
Kafaaaal coook karisiikkkk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu neden cinsel yaşam kısmında paylaştın
Cunku herkes burada hemen soruya cevap veriyor.. bir iki defa iliskilerin oraya paylasmistim ama bir cevap bile alamamistim
Çok ilginç. Ben de yazının sonunda çocukla seviştik falan diceksin sandım
Kusura bakma.. yok yok oyle birsey olmadi olamazda zaten evlenmeden..
Kısmet bu işler, belli olmaz
Aynenn oyle.. Ama hicc bilmiyorum neyapacagimi.. o sahte hesaptan yazdiktan sonra bir kac gundur uyuyamiyorum. Icimde bi his var ama tarif edemiyorum hem mutluyum helde teredutte
Aynen öyle mi 😂 az önce evlenmeden olmaz diyodun
Ayy pardon yanlis anladim.. ben ona karsi birsey hissederliyim diye sey yapmistim
Ver ona
Ne verim ona?
Ekle bni
Neden
Ne konusmak istiyorsun benimle? Ona gore bakim
cinsellik neden?
Boyle hemen cevap alirim diye
ahahhah vaar ya cook zekisin 🤣
Eveeettt.. yoksaa hiic cevap alamiyorum kac kez denedimde
😀 işede yaramıss zateen bravo
Pek istedigim cevabi alamadim ama
konusmayı dene, bir şans ver ama sevgili olarak deneme, ilk baslarda konuş sadece. Tanı, belkide hoşlanirsin. ona da basta söyle ümit vermek istemedigini, eger hala hoşlanma yoksa birakirsin konusmayi
Cok sagoll.. Benimle konusmaya calisti aslinda. Ama ben karsilik vermedim ona. Cunku tanidik biri ve belkide benimle oynuyor sandim. Ve buyuzdende fake hesap acip yazdim ordada resmen dedi gorucu evlenmek istiyor diye yani benimle. Annesi beni begeniyomus felan. Annesi beni hep severdi biliyorum bunuda. Beni istemeye gelmek istediklerini hic inanmamistim. Cunku biri demisti anneme iyi daha gelmedi kapina felan bide teyzesi galiba demis annesiyle oturmaya gelcez zaten ama inanmamistim. Simdi de o fake heasptan onu yazinca anladim. Emin degilim onunla hayatimi oaylasmak icin. Cunku ben cok ama cok kapanik biriyim ve oda tam tersi coook acik. Yani girisken. Ve aileside asiri vuyuk yani hiiiic benlik degil
eger bu kadar olumsuz görüyorsan fazla bulandirma işi ve ilgilenme önüne bak. Eğer sahte hesaplardan falan yazarsan, ya da baska türlu seyler denersen kafa karışıkligin artabilir, kendi kendine net bir cevap ver ve o şekilde ilerle.
Okadar haklisinki.. Aynenn o fake hesaptan yazdim diye kafami cok karistirdim okadar emindimki istemedigimi onu. Ama ordan oyle konusunca biraz bi sallandim. Ciiddiymis onu beklemedim ondan..
Yani zaten buyuzdende ona mesaj atmadim kestirip attim kimseyi kabul etmiyorum diye
kimseyi neden kabul etmediginide anlamis degilim ama iyi birine benziyorsun, insaallah herseyin en güzeline denk gelirsin 😊
Sagol Allah razi olsun, aynen sizde iyi birine benziyorsunuz.. Aminn insallahh, Rabbim herseyin en guzelini nasip etsin bizlere.
Ha kimseyi kabul etmiyorum dememde soyle instadan yazmisti ve istek felan gondermisti buyuzden yazmistim kimseyi kabul etmiyorum diye oda peki tamam demisti anladim felan sonra bir kac saat aradan gecti yine yazmisti ama cevap vermedim. O mesaj atali tam 2 hafta oldu
anladımm 😊 hakkinda hayirlisi olsun
Alinn cumlemizin ins