Aldatmamı bahane ederek boşanmak istiyor, kim haklı?

Ya aldatma bile sayılmaz, başlıkta öyle yazdım ama hani sürekli aldatma aldatma dendiği için. Bayi toplantısında Antalya Kaş'ta bu hafta sonu toplantımız vardı. Bilirsiniz gün de 1-2 saat seminerler, toplantılar sonra deniz, havuz, akşam eğlence, alkol su gibi. Akşam eğlencede katılımcılardan iki kadın ben ve yanımdaki Faruk'u sarhoş edip odaya atmışlar. Tamam eğleniyorduk, içiyorduk, dan ettik falan, sonra karanlıkta sahile indiğimizi hatırlıyorum. Orada şezlong üstüne de olmuş, hiç haberim yok, sonra da bizi odaya çıkartmış kadınlar.

Sabah telefonun sesine uyandım, bir baktım yanımda akşamki kadın uyuyor. Telefonu alıp balkona çıktım. Eşim arıyor, gün içinde arar sık sık da sabahın bu saatinde şaşırdım. Bi açtım ki Oooo ağzına geleni sayıyor. Meğer bu yan odadaki ağzı gevşek Faruk, kendi karısına ötmüş, vicdan yapmış y*vşak. O da tabi hop benim hatuna yetiştirmiş.

Halen oteldeyim, gece döneceğiz ekip olarak, sakın eve gelme dedi. Faruk gevşeği grubu beklemedi, önden koşa koşa gitti, af dileyecekmiş. Ben ne af dileyeceğim arkadaşlar, burada benim bir hatam, suçum var mı ya? Ben de kurbanım yani. Bir de boşanacakmış, benden özür dilemesi gerekmez mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Barıştık biz. 😁 Bana biraz pahalıya patladı ama. Datça'daki yazlığı onun üzerine kaydettik, yetmedi bir de arabasını değiştirdik. Aslında sadece arabayı değiştiriyorduk Ayten fitik veriyo buna (Faruk'un eşi) bunlar ailece kuyumuzu kazmak için varlar sanırım.☹️
Neyse bu da bana ders olsun. Bundan sonra daha dikkatli olurum. Yorumlarınızla destek verdiğiniz için teşekkür ederim.