Adil Yıldırım hayran olduğum bir adam ve taktikleri gerçekten işe yarar cinsten. Peki sizin Adil Yıldırım taktiklerini deneyip sonucunda istediğini elde ettiğiniz bir şey oldu mu? Ne düşünüyorsunuz?
Bir videosunu da izlemiştm yakında. Yanlış buldum. Diyor ki erkek sanalda yani eğer whatsapp numarasını vermiyorsa yalancıdır kaç kurtar kendini falan. Ben her tanıştığı kadına ilk 5 dk numarasını atan ve sürekli karşı taraftan da numara isteyen gördüm. Yani olayın tam tersi. Bence Adil bey de pek tanımıyor sırtlan erkekleri. Özellikle sosyal medya ile bağlı çok az videosu var ve haklı olarak reele çıkın diyor ama çağımızın belası bu. Bence ilişki koçları da ilahiyatçılar da sosyal medya gerçeğini göz ardı etmemeli. Artık ilişkilerin 80% bunlarla bağlı problemlerle dolu. Hep sorularımıza cevaparyoruz ama nafile...
Görseldeki sözün derinliği ile beni benden almış bambaşka alemlere sevk etmiş bir şahıstır. İvedilikle kitabı vs varsa satın almak isterim. Böyle derin düşünürlerin yol göstericiliğine ihtiyacımız var.
Adam gerçekten sizi siz yapıyor ve aslında önemli olan siz olduğunuzu farkına vardırıyor. Çok iyi bir yol gösterici kendisi kendinizi ezdirmeden bir sürü taktik veriyor ve gerçekten aslında kararlılıkla yapıldığında işe de yarıyor. Kitapları da var evet.
Bende çoğu videolarını izledim. Gerçekten mükemmel bir adam. Ayrıca bu yolu seçmeden önceki yaşadıkları ve kendisine bu yolu çizmesindeki nedenleri çok duygusal şeyler. Hikayesini bilmiyorsanız bir araştırın derim.
Kendisi ve ne olduğu beni ilgilendirmiyor açıkçası verdiği tavsiyelere uyupta çok yol alan insanlar biliyorum. Biz kızlar ayrılıkları zor atlattigimiz için en azından bizi güçlü tutmaya çalışıyor ve insanin moralini yüksek tutan bir adam. Elbette senin görüşüne saygı duyarım.😊