Aşk İlişkileri Kırmızı ışıkta verilen hediyeye ilk tepkiniz? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kırmızı ışıkta beklerken sevgiliniz sizin ummadığınız bir anda size bir hediye veriyor, sevgilimize ilk tepkimiz nasıl olur… Kırmızı ışıkta verilen hediyeye ilk tepkiniz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Öperdim ve mutlu olurdum 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Öncelikle teşekkür etmek gerekir sonrada sarılırdım 1 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl ne kapatiyon ya yolu bragggda gecsin millet yaptin zamansiz suprizi siiiikimmm ya 0 1 Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl sistemcim tabi degistirdi şivemi bile rahat konusamiyom Yorumla
Aşmayy_ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Seni doğuran ananın ellerini öpeyim 😅 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙏🏻 sağ ol Aşmayy_ +1 yıl Sevgilime bunu dedim len 😅 Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Çok iyi 👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öperdim ve mutlu olurdum
Öncelikle teşekkür etmek gerekir sonrada sarılırdım
Dudaklarına yapışırım..
ne kapatiyon ya yolu bragggda gecsin millet yaptin zamansiz suprizi siiiikimmm ya
sistemcim tabi degistirdi şivemi bile rahat konusamiyom
Camdan aşağıya atarım..
Seni doğuran ananın ellerini öpeyim 😅
🙏🏻 sağ ol
Sevgilime bunu dedim len 😅
Çok iyi 👍🏻
Öpek