size evlenmek için vaatler veren hayaller kurduran sonra başkası için sizi öldürmekle tehdit eden insan en başından beri yalan mı söylemiştir. Bu insana güvenip madi manevi yipranip sonunda size küfür edip hakaret edip aldığı hediyeyi almak için üzerinize saldıran birini affeder misiniz düşünür musunuz boyle insan pişman olur mu yaptıklarını çeker mi?
bu arada özür falan dilemedi aldığı hediyeyi kendisine iade ettim. maddi de geri vardi ama bende karşılığında pahalı hediye almıştım. sizce iyi yapmismiyim vermekle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pişman olmaz hediyesini vermekle iyi yapmışsın
neden pişman olmaz bir yandan onun seviyesine inmemek için verdim yoksa bende kendisine pahalı hediyeler almistim
Seni tehdit edip hakaret eden biri neden pişman olsun ki. Pişman olacak olsaydı böyle davranmaz di
bir iki gun once sensiz yapamam soyle seviyorum boyle seviyorum diyen kişide aynı kişiydi pişman olsada ona asla güvenemem ama pişman olduğunu görmeyi çok isterim
Demde ki hepsi laftaymis
cok uzun zaman oldu yeni bir ilişkide değildi nasil kandim hala anlamıyorum
İnsan bazen kapılıp kanıyor karşısında ki insanın söylediklerine
Kendini suçlama bu yüzden
iste kendimi affedemiyorum cok inandım cok güvendim boyle olunca yikildim. özellikle o hediyeyi verirken ilişkimizin adi konuldu falan diyordu sonunda boyle yapınca yikildim
Kimse için değmez üzülüp yıkılmaya senin değerini bilmeyen biri için gerçekten değmez. Zor olacak senin için belki ama hayatına kaldığın yerden devam etmelisin
birde evlilik hayaline o kadar kendimi kaptirdim ki enayi gibi hissediyorum kendimi
Sen yanlış bir şey yapmamışsın sonuçta. Kendine böyle itamlarda bulunma
güvendim zamanım emeklerim bosa gitti yıllarımda tabi yeni bir ilişki değildi 3 5 aylık olsa üzerinde hic durmam
Böylesi daha hayırlıdır senin için.
insallah ahım bu dunyadada obur dunyadada cikar
Sen allaha havale et kimsenin yanına kalmaz yaptıkları. Senden daha kötü durumda olanlar vardır buna emin ol
şüphesiz orası öyle
Aynen. Dertleşip konuşmak istersen burdayım istediğin zaman
unutmak için ne yapmalıyım sevgiden degil yapılanları hazmedemiyorum aklımdan çıkmıyor olanlar gelse asla güvenmem ama böylede ben unutamıyorum
Hemen unutamazsın zaten. Bu yüzden kendini aklını meşgul edecek şeyler yap güzel hobiler edin
1 buçuk ay oldu
Uzun bir süre değil yeni biten bir ilişki biraz vakit
iste uzun ilişki 1 buçuk ay oldu unutmam gerekmiyor mu karşı tarafın aklına geliyirummudur
Unutmak için düşünmemek gerekir. Sürekli kendi ni meşgul edecek şeyler yapman gerekir
sabah uyanır uyanmaz aklima geliyor normal unutma süresi kaç ay
Bilemeyiz bunu kişiden kişiye değişir. Onu düşünerek uyursan yaptığı iyi kötü şeyleri onunla uyanırsın.
bu çok doğru allahtan bulsun insallah erkekler de bu kadar çabuk unutur mu her yerden engellemişti bende engellemiştim annemden engeli kaldırmıştı bir tek bende annemin whatsappini komple sildim. sence ne yapmaya calisti
Değer veren seven erkek ya da kadın kolay kolay unutamaz.
bunları yapanda zaten değe vermemiştir. ölümle tehdit edenden ne hayir gelir 4 5 yıl nasil kandim ben buna ya
Kendini suçlama herkes karakteri kadar
Narsist o
sizce hediyesini vermekle iyi yapmismiyim bu insandan hincimi alabilirdim aslında ama Allaha havale ettim pişman olur mu
Olmaz
uzun bir ilişkiydi ama hediyesini verdiğime iyi yapmismiyim
Sen de istedin mi kendininkileri
hic bir şekilde tenezzül etmedim
Neden
utanırım yani onunla aynı konumda olurdum o aldığı hediyeyi satıp ben yiyemezdim bu bana kendi mi ucuz hissettirirdi hakkı bende kalmasın diye verdim
Sen de iste bu kadar iyilik meleği olmayın
bende çok hakaretler saydırdım bu davranışlarından sonra küfür etmedim ama bir sürü laf ettim
Lafla ne gelir al hediyelerini kızım peygamber değiliz saf olmamak gerek
1 ay geçti her yerden engelledik birbirimizi utanırım o asagilikla aynı konuma düşerim birde hemen hemen çoğu yerde ben öduyordum hesabi
Niye aynı konuma düşecekmişsin ki, düşüncen çok saçma ona bir halt olmadığını belli ederdin bu şekilde.
şunu yapabilirdim o hediyeyi satıp içinden benim harcadiklarimi çıkarıp arta kalanını yollayabilirdim ama kendi basitligine yansın üç kuruşunu al başına çal dedim