Aşk İlişkileri Aniden sizi çekici bir hemcinsiniz öpse ne yapardınız 😳? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki gece bir şeyler içmeye gittiniz. Tuvalet'de birden böyle bir olay başınıza geldi. Şaşkınlıkla bakakalırdım ben Aniden sizi çekici bir hemcinsiniz öpse ne yapardınız 😳? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ımmmmmm22 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hoşlandığım bir kadın var. (Karşılıklı) çekip aniden öpse sarılır devam ederim napcam 2 5 Yorumla Soran +1 yıl sevgilinin olduğu halde mi yabancıyla öpüşeceksin 😳 Yorumla ımmmmmm22 +1 yıl Yok hayır sen yabancı olarak sorduk sanırım. Ben direkt kendi hoşlandığım kadın beni öpse hoşuma gider dedim Yorumla ımmmmmm22 +1 yıl Aama eğer yabancı bir kadın öperse bu ne cüret derim kibarca kızarım Yorumla ımmmmmm22 +1 yıl Hiç hoş olmaz. Resmen taciz Yorumla Soran +1 yıl evet taciz Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Bu başıma geldi, arkamı dönüp gittim ve hayatı sorguladım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😳 keşke deseydin hayırdır falan Yorumla DoctorDS +1 yıl İnan öyle olmuyor, şok oluyorsun o an :) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Tuvalet deliğinden içeri sokar üstüne sifon çekerim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hahahahaah Yorumla
mєlísαçαчı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Mümkün diyil bunu ne karşı cins ne de hemcinsim yapabilir yaptığı an okkalı bi tokadı yapıştırırım 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Suratına yumruk sonra yere yatırır tekmelerdim. Muhtemelen çenesi kırılana kadar 😁 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gülerim ne yapcagimi bilemem sjdjdjd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 10/10 ajskks Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ay napiyosun be derim iterim napcam😄 1 0 Yorumla
BunuPalyaçoSöyledi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İterim , ne yapılır ki 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Yok be hayal bile edemem oyarım onu orada 1 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Yumruğu sokardım ağzına 1 5 Yorumla ımmmmmm22 +1 yıl #Kadınaşiddetehayır Yorumla Ercn543454 +1 yıl @ımmmmmm22 hemcins diyor kadına şiddet ne alaka Yorumla ımmmmmm22 +1 yıl Yanlış anlamışım pardon 😂 Yorumla ımmmmmm22 +1 yıl O zaman hemen düzeltiyorum. #erkeğeşiddetehayır Yorumla Ercn543454 +1 yıl @ımmmmmm22 HAHAHAHAHHA Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karşılık veririm 3 3 Yorumla Soran +1 yıl adam ya Yorumla Soran +1 yıl sen kendin güzel/çekici misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
The-Pınar Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ne kadar çekici 3 2 Yorumla Soran +1 yıl sana göre çekici Yorumla The-Pınar +1 yıl Sert karşılık vermem o halde Yorumla
Prosoonkz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne oldu böyle bişeymi olduki? 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. belasını sever 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hoşlandığım bir kadın var. (Karşılıklı) çekip aniden öpse sarılır devam ederim napcam
sevgilinin olduğu halde mi yabancıyla öpüşeceksin 😳
Yok hayır sen yabancı olarak sorduk sanırım. Ben direkt kendi hoşlandığım kadın beni öpse hoşuma gider dedim
Aama eğer yabancı bir kadın öperse bu ne cüret derim kibarca kızarım
Hiç hoş olmaz. Resmen taciz
evet taciz
Bu başıma geldi, arkamı dönüp gittim ve hayatı sorguladım
😳 keşke deseydin hayırdır falan
İnan öyle olmuyor, şok oluyorsun o an :)
Tuvalet deliğinden içeri sokar üstüne sifon çekerim
hahahahaah
Mümkün diyil bunu ne karşı cins ne de hemcinsim yapabilir yaptığı an okkalı bi tokadı yapıştırırım
Suratına yumruk sonra yere yatırır tekmelerdim. Muhtemelen çenesi kırılana kadar 😁
Gülerim ne yapcagimi bilemem sjdjdjd
10/10 ajskks
Ay napiyosun be derim iterim napcam😄
İterim , ne yapılır ki
Yok be hayal bile edemem oyarım onu orada
Yumruğu sokardım ağzına
#Kadınaşiddetehayır
@ımmmmmm22 hemcins diyor kadına şiddet ne alaka
Yanlış anlamışım pardon 😂
O zaman hemen düzeltiyorum. #erkeğeşiddetehayır
@ımmmmmm22 HAHAHAHAHHA
Karşılık veririm