Bazen sevgilinize yakıştığını düşündüğünüz fiziksel özellikler vardır? Ancak bunu bilmesine rağmen yok eden sevgiliye nasıl tepki verirsiniz?
Rüzgarı sür saçlarına,
Yıldızları da boynuna,
Bir tek bakışın yeter,
Çiçekler yol olur sana...
Bazen sevgilinize yakıştığını düşündüğünüz fiziksel özellikler vardır? Ancak bunu bilmesine rağmen yok eden sevgiliye nasıl tepki verirsiniz?
Rüzgarı sür saçlarına,
Yıldızları da boynuna,
Bir tek bakışın yeter,
Çiçekler yol olur sana...
Kadında uzun saç bana çekici gelir, yalan yok.. Bunu bilmesine rağmen eğer hayatımdaki kişi saçlarını kestirirse ona benimle paylaşamadığı bir sorunu olup olmadığını sorarım, yok dese de üstelerim. Yine anlatmak istemezse kendi hâline bırakırım..
Önceden fikrimi almasını isterim hoşuma gitmediyse ufak bir trip atmaktan kendimi alıkoyamam galiba
Cevap
15Cevap
Zaten aşık olduğum için tepki vermem
Kadın keserse depresyon, erkek keserse depresyon değil.
Öyle değil mi?
Erkek sakalı aşıksa keser veya çocuğu için yüzüne batmasın diye bunun dışında imkansız
Zor bir ihtimal. Sakal sevmiyorsanız, sakalsız biri ilk tercihiniz olmalı o zaman. Aşkı anlamak için çok yol var :)
Gönlünüze göre olsun o zaman. 😅 Bu devirde ender bulunan durumlar
O zaman yalnızlık gönlünüze göre olsun
Saçları o kadar güzel ki gerçekten de hiç kesilmesini istemem.
Benim kadınım
Benden habersiz
Saçını kesemez..
Yakışıyorsa kesmesini istemem fakat tabiki kendi kararı çok seviyorsam çekici görünmemesi dısarıya bu benim işime gelir ✌
Derim zaten bak sakın kesme çok güzel böyle diye
Güzel olmuş sıhhatler olsun der geçerim. Kısa saçı severim.
Bi tepkim olmaz.
Kendine yakıştığını düşünüyosa yapabilir yani.
Hiç sorun değil. Ben cinsel yaşamda o saçları çeke çeke uzatırım.
Saç kökü onda değil mi? Sıkıntı yok, birlikte aldığımız duş sayısını arttırırız.
Dayğı duyarım kendini nasıl iyi hissediyorsa onun yanında olurum
Kesmese daha iyi olur
Sevmeye devam ederim değişen bir şey olmaz
Neden kestin güzelim saçlar ıderim
ben memnun olurum..
Kendi tercihi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar