Sevgilim ''Sana harcadığım paraları at bana, daha da muhattap olmayalım. Bitti.'' dedi ve ayrıldı. Ne yapmam lazım?

İki yıla yakın ilişkim vardı sevgilim çok zor bir insan kararsız ve dengesiz sürekli fikir değiştiriyor bütün konularda ve davranış tarzı hiç iyi değildi bana karşı sürekli soğuk ve geri kaçıyordu tabii ki benim de hatalarım oldu çünkü beni çıldırtmıştı ayrılalı 14 gün oldu daha önce defalarca ayrılmıştık arkadaşların neden ayrıldığımızı sorunca fant*zi dünyasını çok geniş olduğunu hatta iğrendiğinici olduğunu anlattım ayrılma sebeplerimizden bir tanesi de buydu onlarda gidip hemen söylemişler sonra bana bir sürü küfür etti o çocuğu yüzsüz köpek şerefsiz falan filan dedi Benim sana harcadığım parayı vereceksin yoksa seni şikayet ederim falan dedi beni her yerden engelledi. Ayrılır ayrılmaz başka kızları takip etmeye başladı her gün yeni birini ekledi çok mutlu storyler attı şimdi aradan iki hafta geçti ailesiyle takipleşıyorduk babasını takipten çıktım ayrılır ayrılmaz dün akşamda babası beni takipten çıkmış adam 56 yaşında Instagram kullanmayı nereden bilsin hadi diyelim ki biliyor beni niye takipten çıksın sizce o yaptırmış olabilir mi ne yapmaya çalışıyor

ya ayrıldığımız için artık ailesiyle hiçbir bağım olmasın istiyor

Ya da benden ayrılıp bana çok kötü küfürler ettiği için utanıp bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyor ikisinden biri de olabilir sizce

ben unutmakta zorlanıyorum kabullenemiyorum ne yapacağım bilmiyorum içimde hala bir umut var

Sevgilim ''Sana harcadığım paraları at bana, daha da muhattap olmayalım. Bitti.'' dedi ve ayrıldı. Ne yapmam lazım?