Böyle bir insanın derdi bak ben oldum büyüdüm demektir. Olgunlaşmamış insandır. Kendini gerçekleştirme konusunda ciddi problemleri vardır. Sevgiyi dışardaki insanların gözüne göstermek için değilde daha çok kalplerde yaşanan bir şey olduğunu çözemeyen insandır
"Koçişim den çiçek, koçişimle kahve" yazıp tonlarca evlilik fotosu atan kişiler gösteriş budalılığı yapıyordur. Bir de şu var kızların ve erkeklerin yanıldığı nokta :"bize özel olsun" ne kadar saçma bir düşünce yapısı sevgili olduğunuz bilindiğinde özelliğinizi kaybetmiş olmuyorsunuz. Ama siz sağa sola kalp böcek etiketi atarsanız 24 saat o zaman özel bir şey kalmamış oluyor... ilişki durumu yapmam mesela ama biri sorarsa da saklamam hayatımda birinin olduğunu. Saklamak başkalarına fırsat vermektir.. 🌷
Normal. İnsan aşkını içinden geldiği gibi yaşayamayacaksa, millete ters geliyor diye kendini frenleyecekse, hoşlarına gitmiyor diye saklayacaksa, ne anlamı kalır. İsteyen istediği deliğe kaçsın, sevgilileri görünce bundan kaçma isteği duymak, bana daha garip geliyor açıkçası
Bence gerek yok birbirimizi mi seviyoruz gerçekten yoksa etrafa havamı atacagız sevgilimizle mi övünecegiz, peki yatın bir gün ayrıldıgımızda o kadının kadınlık gururu onuru ne olacak millete karsı? Toplum olarak zaten erkeğe her şey serbest mantıgıyla egosuyla övünen bir toplumuz bence gerek hayatınızdaki insanın onurunu gururunu da düşünelim lütfen biraz .. Saygılarımla... 🌸
Etiklik bir durum değil de çok göz önünde olunması, her yaşadığımı herkesin bilmesine gerek yok. Gizlemem fakat herşeyimi de ortalığa dökmem özelim ben de kalsın.
Aşk kişi kişiye özeldir ve bazı durumların özel olması lazım herkese göstermek duyurmak iyi değildir bilmesi gereken kişiler bilsin yeterli bu kadar da kök görmemiş gibi abartmaya görgüsüz olmaya gösterişe gerek yok
Aslında aşk 2 kişilik. Eğer bu evlilikle taclanirsa tüm dünya duysun herkesin gözüne soka soka yaşansın. Yoksa biraz gizli olması özellikle yaşadığın çevreden saklamak lazım. Yoksa nazar ederler
Aşk görgüsüzlüğü yapanların hiçbirinin zannettirdikleri kadar mükemmel ilişkiler yaşadıklarını düşünmüyorum. Bir insan neyini diğer insanların gözüne sokmaya çalışıyorsa iç dünyasında onun o kadar eksikliğini hissediyordur, hiç sekmez.