Erkekler sevgililerine ne kadar sürede bağlanır? Benim 2 aylık ilişkim var flört dönmiyle beraber 3 ay kendimi baya bağlanmış hissediyorum. Ve sevgilim de farkında ondan daha çok sevdiğimi. Ben neden böyle kısa sürede bağlanıyorum bilmiyorum. Bu kötü bişey. Ayrılırsak çok etkilenirim gibi hissediyorum nasıl düzelir bu. Bide erkekler ne kadar sürede bağlanır?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu değişkenlik gösterir ama şu husus çok önemli Bağlanması %90 karşı tarafla alakalıdır hiç bir şey yapmadan bağlanmasını beklemek saçma olur
Benimki 5 ay oldu bağlanmadı erkekler bağlanmaz şerefsizler çünkü bazıları tabi iyi günler
Seçtiğiniz erkek öyle bal gibide bağlanırız
Sordum 5 ayda öyle aşık olup çok sevemem dedi gitti ama popo olduğu için normal
Öyle biri değil işte adam tarzan ruhlu daldan dala bide biraz mesele birini bağlamaksa iş karşı tarafda bitiyor ona sana bağlanması için sebepler vermek gerek
Bana bağlanması için herşeyi yaptım ama kendisi biraz düşkün biri anlarsınya ay bide çirkin onla nasıl çıktım
Diyorum ya burada sorun sende değil adam sorunlu bağlancak bi tip değil öyle olmasaydı yaptıkların işe yarardı
Aynen öyle neyse allah kurtardı
👍 aklın yolu bir Eğer yine bir gün bir iliski yaşamak istersen bunu unutma Mutlaka farklı bir bakış açın olsun yanlış adamı seçme hayır çok gördümde ondan diyorum sevilen erkek profili hep arza
Aynen öyle ben güzel bi kızım kendide diyordu kaçıp gidersin diye tas gibisin falan filan çok yüz vermekten oluyo
Merak ettimde mesela sence senin için hamleli erkek mi kazanır Yoksa doğru zamanı bekleyim hamle yapmakda ince eleyip sık dokuyan mı
Doğru zamanı beklemeli direk nikah masası
O zaman iyi genelde Hamleli davranı severler hata burada başlıyor zira Direk hamle yapanın sevgisi sahtedir. Şunu düşünmeli "Nasıl bu kadar kolay ve çabuk söyleyebiliyor" Seven erkek aslında söylemekde çok zorlanır gergindir utangaçtır kızı görünce tutarsız haraketleri olur eli ayağı birbirine dolanır. Bunu özgüvensizlikden yapmaz kaybetme korkusu çok yüksektir kurduğu hayaller suya düşecek hayır cevabı alırsa Ama Hamleliyse bu erkek kaygısı yok sen hayır desen 5 dk sonra başkasına yazacak nasıl olsa😂 bu bir örnek zira çünkü genelde bakıyorum alfa atılgan erkekler seviliyor Özgüvenli hissettirdikleri için ama zaten hata burada başlıyor. Gerçekten seven bu kadar rahat olamaz Bu konuda çekingen erkekde pasif damgası yer kaybeder. Bizimkilerde hatayı hep görselde yapıyor tamamen dış görünüşe odaklanıp kazığı yiyor
Ben açıkçası dışına değil ilgisine baktım bi ara kafasına esti gitti 5 gün sonra geri geldi benden hamle bekliyomuş tabi ben yapmayınca yazmis baristik sonra bu terketti beni aslında kendisi soğuktu gitti birden ben soğuksun gitmek istiyosan git en son tekrar dedim oda tamam hadi ordan olup gidiyom dedi sonra özür diledim sevdiğimi soyledin oda ben kendi rahatıma bakıyorum sende bak 5 ayda aşık oldum ya da çok sevdim diyemem dedi
Hamle bekliyormuş dedin biraz anladım durumu Genelde hep o mu adım atıyordu yani ilişkide denge onun üzerine mi kuruluydu yani çocuk ilgi gösterirken vs sen hiç veya yetersiz karşılık verdiysen bu yüzden yapmış olabilir kendini geri çekmiş bakalım o ne yapacak demiş sanki olay bu gibi geldi bana
Ben hamlemi yaptım hatta kendimde dedim ben elimden geleni yaptım diye artık gerisi onun suçu değilmi sence
Eğer ilişkiniz boyunca emek çaba sarfeden taraf çok fazla o olduysa buna neden olabilir. Geri çekip senin birazda ona sevgini ilgini belli etmeni beklemiştir he öyle değil her şey karşılıklıydı diyorsan evet o zaman adamda sıkıntı var diyebiliriz
Yani hep ben yazıyorum vs diyordu ama ayrılırken ben ona onu sevdiğimi hemen kesip atmamasını söyledim ben öyle 5 ayda aşık oldum çok sevdim diyemem dedi ben geri gelicekmisin peki dedim gelirsem ve kabul edersen malsındır dedi bana
Öyle dediyse maalesef banada pek istediği karşılığı alamamış gibi geldi bu sökzlerden anlaşılan bu belki üzerine düşeni yaptın ama ya o anlamadı ya da yetersizdi
Ya bana göre aldattığını düşünüyorum çünkü çok iyi anlasıyodun 2 günde birden değisti sebebi sence nedir bu arada ben o yazmamaya başlayınca hep yazdım konu yok o yüzden sana böyle davranıyorum dedi ama aşağılayıcı davranıyodu ve bunu dile getirdim
Aldatma gibi gelmedi bana
Peki neden gitmiş olabilir çünkü o gün buluşucaktık tam saatinde islerim var dedi ne isin var diyince seni ilgilendirmez vs dedi
Sana bozuk atıyor işte tripde denebilir Ortada kesin bir şey var oda memnuniyetsizlik
Birden sosyal medyadan çıkarttı whatsaaptan engellemiş niye durduk yere yaparki aaa bide neden geri dönersem ve kabul edersen malsındır dedi
İş o noktaya gelmişse iyice bezmiş demektir. Birşeylerin düzelmesini beklemiş olmayıncada iyice uzaklaşmış kopruleri yakmis
Ya sorun o değil zaten buluşucaktık gel aramızda çözelim yüzyüze konuşalım dedim hayır işlerim var bana vakit bile ayırmıyosun dedim aşırı soğuk olması 1 günde tuhaf değilmi onu nasıl geri getirebilrim
Bahsettiğin duruma bakılırsa geri dönülmez noktayı aşmışsınız attığın adımlara eağmen görmezden geliyor sanmıyorum yapılabilecek bir şey yok gibi
Yani neden böyle dediki donersem ve kabul edersen malsındır dedi amacı ne peki ve ondan bi gün önce bişey yoktu ne değisti bu arada bi kızla konusuyodu ama normal o araya girmiş olabilirmi