Aşk İlişkileri Hayatınız boyunca size şöyle aşkla bakan oldu mu hiç? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 𝑂𝑙𝑑𝑢 𝑚𝑢 𝑝𝑒𝑘𝑖 𝑠𝑖𝑧𝑒 𝑠̧𝑜̈𝑦𝑙𝑒 𝑎𝑠̧𝑘𝑙𝑎 𝑏𝑎𝑘𝑎𝑛 ,𝑔𝑜̈𝑧𝑙𝑒𝑟𝑖𝑛𝑖𝑧𝑒 𝑑𝑎𝑙𝚤𝑝, ℎ𝑒𝑟 𝑧𝑒𝑟𝑟𝑒𝑛𝑖𝑧𝑖 ℎ𝑎𝑦𝑟𝑎𝑛𝑙𝚤𝑘𝑙𝑎 𝑖𝑛𝑐𝑒𝑙𝑒𝑦𝑒𝑛 ...)) Hayatınız boyunca size şöyle aşkla bakan oldu mu hiç? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Olmadı ve olmayacakta 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Eski defterleri açmayı sevmem. Olmuştur elbet. 2 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Mazi kalbimde bir yaradıırrr... Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Yaraları kapatalı çok oldu Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yav ne seviyorsunuz abartmayı nesi var bu bakışın sanki bu kadar deep yaşamayın kaldırım taşını pırlanta görecek kadar 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl böyle baktık ama günün sonunda üzülen biz olduk yine 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl olmadıgaliba olmayacakta 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Elbet bir gün... Yorumla SalvioHexia +1 yıl umudum yok ama beklemekten başka çarem de yok Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Hayır olmadı ne yazik ki 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Olur elbet. Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl İnsan sevdiğinin sivilcesinden bile hoşlanır 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. oldu sandı meger yanılmısım ya 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sadece bir kişide oldu. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayır bana kimse bakmadı aşık da olmadı 1 0 Yorumla
MER16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır bakan olmadı ve olmayacak gibi maalesef 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç olmadı maalesef 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmuştur 1 0 Yorumla
defe60 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. olduda kaybettık 2 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmasada olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Olmadı ve olmayacakta
Eski defterleri açmayı sevmem. Olmuştur elbet.
Mazi kalbimde bir yaradıırrr...
Yaraları kapatalı çok oldu
Yav ne seviyorsunuz abartmayı nesi var bu bakışın sanki bu kadar deep yaşamayın kaldırım taşını pırlanta görecek kadar
2 gün önce bu bakışa maruz kaldım
böyle baktık ama günün sonunda üzülen biz olduk yine
olmadı
galiba olmayacakta
Elbet bir gün...
umudum yok ama beklemekten başka çarem de yok
Hayır olmadı ne yazik ki
Olur elbet.
İnsan sevdiğinin sivilcesinden bile hoşlanır
Evett var öyle bakan biri💙
Günü geldiğinde o da olacak...
oldu sandı meger yanılmısım ya