Aşk İlişkileri Erkek neden fizik görmeden buluşmaz? Lalallallalaay Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fikri olan var mi neden fizik fotosu ister Güncellemeler+1 yıl Evlenecek değiliz ya can sıkıntısından buluşuyorum Erkek neden fizik görmeden buluşmaz? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl gözüme gönlüme hitap ediyorsa diye sanırım bilemedim 0 0 Yorumla
TheodenSama Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bi fizik fotosu at cevap verim :) şaka bir yana ne ile karşılaşacak onu bilmek ister ya da ya da yanında nasıl davranacagını kestirmek için olabilir ya da düz sapıktır ne bileyim 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Fizik değil olay. Bir insanı tam olarak görmediğin zaman buluşmak zaman kaybıdır. Belki sonradan göreceğin bir durum hoşuna gitmeyecek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çoğu insan gibi , o kişide dış görüntüye önem veriyor. "Karşımdaki kişinin içi mühim değil benim için fiziği, yüzü güzel olsun tamamdır "diyordur. 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Çünkü neyle karşıkaşacağımızakendimizi hazırlamamız gerekemekte :D 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben kilo sevmediğim için fiziğini görmeden buluşmak istemem 0 0 Yorumla
Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Dil görünüşe önem veriyordur ve kız olduğundan emin olmak istiyordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çünkü çoğu erkek için dış görünüş karakterden daha önemlidir de ondan bebeğim 😉 0 1 Yorumla Rodri0108 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
egementoprak Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl gayet doğal ne var bunda. nerden bilsin belki karşısına 120 kilo bir plates topu çıkacak. bunda şaşılacak ne var anlamıyorum. 0 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim için sürpriz olmasını isterim 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne oldugunu bilmek ister v 0 1 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Yine bişey değişmez Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Fiziğini beğenip beğenmeyeceğine bakacak 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Beğenmediği biriyle takılmamak için 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Erkek olabilirsin 0 3 Yorumla Lalallallalaay +1 yıl Niye belki fake foto atcak Yorumla eğitimlicahil +1 yıl Yüzünü görmeden zaten ilk önce fizik fotosu istemez kimse Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Foto mu? Fotoyla buluşmaya mı gidilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
gözüme gönlüme hitap ediyorsa diye
sanırım bilemedim
bi fizik fotosu at cevap verim :) şaka bir yana ne ile karşılaşacak onu bilmek ister ya da ya da yanında nasıl davranacagını kestirmek için olabilir ya da düz sapıktır ne bileyim
Fizik değil olay. Bir insanı tam olarak görmediğin zaman buluşmak zaman kaybıdır. Belki sonradan göreceğin bir durum hoşuna gitmeyecek.
Çoğu insan gibi , o kişide dış görüntüye önem veriyor. "Karşımdaki kişinin içi mühim değil benim için fiziği, yüzü güzel olsun tamamdır "
diyordur.
Çünkü neyle karşıkaşacağımızakendimizi hazırlamamız gerekemekte :D
Ben kilo sevmediğim için fiziğini görmeden buluşmak istemem
Dil görünüşe önem veriyordur ve kız olduğundan emin olmak istiyordur
Çünkü çoğu erkek için dış görünüş karakterden daha önemlidir de ondan bebeğim 😉
Kesinlikle
gayet doğal ne var bunda. nerden bilsin belki karşısına 120 kilo bir plates topu çıkacak. bunda şaşılacak ne var anlamıyorum.
Kimle görüşecek bilmek ister
Benim için sürpriz olmasını isterim
fok balığı sevmediğinden
Ne oldugunu bilmek ister v
Yine bişey değişmez
Fiziğini beğenip beğenmeyeceğine bakacak
Beğenmediği biriyle takılmamak için
Görünüm önemli..
Erkek olabilirsin
Niye belki fake foto atcak
Yüzünü görmeden zaten ilk önce fizik fotosu istemez kimse
Foto mu? Fotoyla buluşmaya mı gidilir