1 yila yakin iliskim var babamla paylasmak
istiyorum ama nasil açilacagimi
bilmiyorum?
istiyorum ama nasil açilacagimi
bilmiyorum?
Bu ailenin yapısına bağlı olan bir durumdur Evet günümüzde Ortadoğu ülkelerinde maalesef özellikle kızlar sevgili yaptıklarını veya beraber olduğu erkeği ailelerine Maalesef ki söyleyemiyor çekiniyor burada yapman gereken en doğru hareket doğru zamanı kollamak tabi ailenin yapısını bilmiyorum yani baban nasıl bir yapıya sahip hani şu kafadaysa o da kabul ettirmen zor işte Benim kızımın sevgilisi Olamaz Daha okuyor yaşın kaç başın kaç Hayırdır gibi böyle bir tarz bir şeyi savunuyorsa buna kabul ettirmen zor ama normal böyle modern bir aile babasıyla yani her şeyi anlayış gösterebilecek bir babaysa Tabii ki rahat rahat söyleyebilirsin Ama yine de doğru zamanı kollaman gerekiyor
18 yasindayim ve okulumu bitirdim diplomami aldim... babam anlayisli biri ama bu konu hakkinda bilmiyorum
Iste dediğim gibi doğru zamanı kollarsan ben hiçbir sorun yaşayacağını zannetmiyorum 😊😊
Cevap
6Cevap
içeri dalıcan selam peder benim 1 senedir kırık var işte eniştenle ne zaman tanışabilirsin müsaitlik durumun nedir fazla bekletmeyelim ağaç olmasın eleman de.
Baban kizacak sa eğer Sevgilin ciddi düşünüyorsa şöyle
Gideceksin yanına baba sana bişey demem lazım de gülerek utanarak söyle kızmaz
Annene söyle o söylesin
annemle aram iyi degil
Bu konulara nasıl bakar
baba seviştiğim birisi var de
Beni aşan mevzukar anlayisliysa konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?