Aşk İlişkileri Bana neden yaşlı ve tipsiz erkekler mesaj atıyor anlamıyor musunuz cevap vermiyorum? carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 😡😡😡😡 yakışıklı değilsen yazma Güncellemeler+1 yıl Of kudurdular Güncellemeler+1 yıl Flört buldum 193 ama olsun 😝😝😝🥳🥳🥳🥳 Bana neden yaşlı ve tipsiz erkekler mesaj atıyor anlamıyor musunuz cevap vermiyorum? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. O zaman mesaj kutunu kapatabilirsin. 0 0 Yorumla
mєlísαçαчı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl kjhgkhkh dm'yi kapatabilirsin yakışıklılar da sen yaz diye bekliyolar ciddili onlar cool takılıyo çünkü hoş yakışıklı da yok burada sadece fake pp koyuyo çoğu 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Haddini bilmezler işte mesaj atmadan önce insan bir aynaya bakar o tip bende var mı diye kesinlikle katılıyorum sana 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Belki yaşıtlarının hoşuna gitmiyorsun , ihtiyar amcaların hoşuna gidiyor olabilirsin, kapat mesjları atamasınlar sen istedigine atrsın 👍🏼 😅😅 0 0 Yorumla
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cebindeki paraları kadar mesaj atıyorlar işte. Adamın 300 lirası varsa 300 liraya bu kızla ne yapabilirim kadar mesaj atıyorlar 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Güzele herkes atar, atsin canım o güzel vücudunun hatırına kim olursa olsun atsin 0 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Hangi aslan parçası kemiğini önünden aldı senin bu kadar hırladıgına göre 0 0 Yorumla
senyinegeldinmii Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Biri şuna mesaj kutusunun kapatılma özelliği olduğunu söylesinnnn 🤣🤣🤣😂😂 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ben gibi moruklar ve 195 alrı yazmasın lu kıza. Bir de yakışıksızsan zaten yazma. 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 175-185cm qrasinda boyu olmayanlar da yazmasin Bana 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadın haklı atmayın bıktık sizden 3 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Cidden Sanada mesaj atan var mı? Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok haklısın canım çok güzel bi kadınsın tipsiz erkeklerle ne işin var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle abazaları hep aşağılayın hak ediyorlar yorumlarda da nasıl havlamışlar haha 0 0 Yorumla
Trolcocuuk Takip Et Xper 5 Yaş: 74 +1 yıl Cirkinsin de ondan bebe guzel olsan yakisikli erkekler yazar her sey yapar senin icin tipine sctigim daha yuzu belli degil 😂 0 0 Yorumla
somefester Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hepsinin tipsiz olduklarını bilemezsiniz bence belkide bazıları gözükmüyodur 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Tüh ya kusurumuza bakma 😔 1 0 Yorumla
Kimliksiz0001 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Neden bu kadar kendini beğenmiş birisin 0 0 Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sana mesaj atanın onuru ve gururuna s*kayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
O zaman mesaj kutunu kapatabilirsin.
kjhgkhkh dm'yi kapatabilirsin yakışıklılar da sen yaz diye bekliyolar ciddili onlar cool takılıyo çünkü hoş yakışıklı da yok burada sadece fake pp koyuyo çoğu
Haddini bilmezler işte mesaj atmadan önce insan bir aynaya bakar o tip bende var mı diye kesinlikle katılıyorum sana
Belki yaşıtlarının hoşuna gitmiyorsun , ihtiyar amcaların hoşuna gidiyor olabilirsin, kapat mesjları atamasınlar sen istedigine atrsın 👍🏼 😅😅
Cebindeki paraları kadar mesaj atıyorlar işte. Adamın 300 lirası varsa 300 liraya bu kızla ne yapabilirim kadar mesaj atıyorlar
Güzele herkes atar, atsin canım o güzel vücudunun hatırına kim olursa olsun atsin
Hangi aslan parçası kemiğini önünden aldı senin bu kadar hırladıgına göre
Biri şuna mesaj kutusunun kapatılma özelliği olduğunu söylesinnnn 🤣🤣🤣😂😂
Ben gibi moruklar ve 195 alrı yazmasın lu kıza. Bir de yakışıksızsan zaten yazma.
175-185cm qrasinda boyu olmayanlar da yazmasin Bana
Kadın haklı atmayın bıktık sizden
Cidden Sanada mesaj atan var mı?
Çok haklısın canım çok güzel bi kadınsın tipsiz erkeklerle ne işin var.
Böyle abazaları hep aşağılayın hak ediyorlar yorumlarda da nasıl havlamışlar haha
Cirkinsin de ondan bebe guzel olsan yakisikli erkekler yazar her sey yapar senin icin tipine sctigim daha yuzu belli degil 😂
Hepsinin tipsiz olduklarını bilemezsiniz bence belkide bazıları gözükmüyodur
Tüh ya kusurumuza bakma 😔
Neden bu kadar kendini beğenmiş birisin
🤣😂ya ben peki
Sana mesaj atanın onuru ve gururuna s*kayım
Kız seçici yawww...😊😊😊😊
sus lan abazalik bizimde hakkimiz
sence neden olabilir?
E milleti kudurtma sende..
İlgi istiyorummmmmm 💅
haksızsın demeyiz
gene ifşalandık