Selamlar herkeseeee, bu ne sıcaktır looo piştim resmen 🥵🔥🌡️🏜️
Aşk konusunda herkesin beklentisi farklı. Peki tıpatıp sizin karaktere sahip birisiyle sevgili olur muydunuz?

#MustiEmre
#Aşkilişkileri
#tıpatıp
Selamlar herkeseeee, bu ne sıcaktır looo piştim resmen 🥵🔥🌡️🏜️
Aşk konusunda herkesin beklentisi farklı. Peki tıpatıp sizin karaktere sahip birisiyle sevgili olur muydunuz?

#MustiEmre
#Aşkilişkileri
#tıpatıp
Olmazdım , çünkü bunun anlamı; herşeyi aynı düşünecez hiç bir şeye itiraz etmeyecez.. çok sıkıcı. Biraz heyecan olsun bazı konularda kafa kafaya gelelim. Farklı çerçevelerden bakıp birbirimize yeni bakış açıları kazandıralım. Yeri gelince tartışalım sonra birbirimizi özleyelim her türlü bahane ile kavuşmayı arzulayalım.. felan işte
İsterdim ama bir yandan da istemezdim istememin sebebi duygusalım yani sinirim bozulduğunda oturup konuşmak yerine hemen sinirini ağlayarak çıkaran biriyim bu yüzden istemezdim istememin sebebi ise en azından sevdiğim zaman tam seviyorum sevdiğim kişiyi üzmemek için elimden ne geliyorsa yaparım hep mutlu ederim sevdiğim kişiyi bu yani🤗
Olurum.. ne güzel tek beni sevecek, hep sevecek , gözü kimseyi görmeyecek. Daha ne olsun
Ball gibi de tatlımı tatlı 😅😂
olurum tabi neden olmayım anlayışlı korumacıl sahiplenici fedakar iyi niyetli çalışkan sadık kınama yapmaz sır tutar kötü denklemde bile oturup konuşarak halletmeyi anlamaya odaklanır empaticil vs vs canım kendim ya olurum tabi ki de
Cevap
35Cevap
Evliyim ama sevgili olamam ki🤣🤣🤣
Ama ben benim gibi birine deli olurdum tabiii🥰😍🤤
Kendim gibi biriyle sevgili olursam, büyük ihtimalle bir birimizi hiç arayıp sormayız..
Olurdum çok uzun sürmezdi ama 😂
Yemek yüzünden kavga çıkardı kesin 😂
Yok ya dengesiz oluşum zor kıskançlık vs derken yeter derdim tahammülüm de az çünkü😂
Boğa işte müthiş bir sahiplik özelliği 😂
En iyi sevgili kendim gibi biriyle olurdum
Pek sanmiyorum. Biraz gecimsiz huysuz biriyim ben yorulurum bence
Bilmiyorum ki. Askin gozu kor herhalde gercekten 😅 Alttan aliyor bazende annemgile sikayet ediyor
Olur musun değil karış karış gider arar bulurdum 🙈😅
Sadece bi açıdan paylaştığımız şey çok olur ortak yön anlayış hobiler aynı olurdu yani Kafadarım olurdu bu açıdan iyi amaherşeyi ile benzesin istemem
Benim bir tık daha az sinirli versiyonum olsa daha güzel olur gibi diğer türlüsünü düşünemiyorum bile 😶😶
Olurum fakat çok ilgiden bunalabilirim trip ve alınganlıkta çabası 😂😂
Sanırım bunu bilmiyorum cidden belki evet belki hayir kusursuz değilim amma kendimede kendim gibisi ne kadar uygun bilemem 😅
sevgili işleri bana göre diyil ama kendim gibi birini bulursam olurdum galba çünkü bana benzeyen biriyle çok eğlenirim öğrenirim
Tabi ki de olurum yaa, neden olmimm 🥰🥰 hem nerden bulcam benim gibisini 😎
Oyy ooyy canim kendim ❤️🤓🤣🤣
Tabii ki olurum bir defa gülmeyi eğlenmeyi seviyorum nerde keşke bana benzeyen birini bulsam artı sadece bana benzeyen insanla anlaşabilirim
Kendim gibi biriyle beraberim, bazı konularda bana çok benziyor. Sadece ben daha şeytanım ona göre. 😋😈
Olamaz 😂 ne o adım atar ne ben, öylece kalakalırız, ama mutlu olabilirdik... çünkü kendimle de mutluyum gayet
Evet ki zaten çoğunlukla aşık olduğumuz kişilere de kendimizden bir parça bulduğumuz için aşık oluruz.
Öyle bir şey olsa, sarılır boy aynasına, onla gezerim. İstemez.
+1
Hiç kaçırmazdım mis gibi hatunum maşallah 🧿
Olurum. Hiç mütevazi olamayacağım bu konuda gerçekten çok anlayışlı ve güzel seven biriyim
Kesinlikle olurdum kendim kadar inanılmaz bir erkek bulamazdim 😌
Net olurum. Güvenilir ve zeki bir insan arıyorum zaten 😅
aşk , tutku , bağlılık konusunda benim aynım olan bir insan nirvana olurdu. Çok isterdim 🥰
Kendim gibi birini istiyorum yengeç burcu olsun hatta benim gibi anlaşırız bence 😂
ewet olurdum oldumda üstüne evledim bile yaşım 19 ama evli mutlu çocukluyum 🥰
Olurdum ama benim gibi biri muhtemelen yoktur. Varsa da bulamam ya da o beni bulamaz. Çünkü arayıp bulursak benim gibi değildir. Ancak denk gelmemiz lazım
Bi yandan olurum bi yandan olmam
Kendim gibi biriyle gecinemem korkunç😕😕😕
Bilemedim çabuk sıkılan biriyim hem sürekli arasin hemde bazen gitsin uzak dursun kendim gibi olmasın ilgili dertli tasalı biri olsun dbdbdb
Olmazdım. Birbirimizi mutsuz ederdik sadece, çünkü ben mutlu değilim onun da mutsuz olması canımı sıkar
Gerçi yay burcu olduğum için eğlenceli ve komik taraflarım çok var sadece bilmiyorum işte şu an mutlu değilim eskisi gibi. Biraz saçma yazmışım sanırım bu soru kafamı karıştırdı ĞQŞAKSKLWKS
ayyy yok bir tane daha ben fazla bu dunyaya
Olmazdım çünkü ben çok Aşırı duygusal doyumsuz ve sinirli biriyim ben gibi biriyle olmazdı birinin sakin kalması gerekiyo😅
Asla benzer kutuplar birbirini iter
Kendimden bir tane saha çekemem maalesef :)
asla. benim tam zittim olmali ve bu sekilde birbirimizi tamamlamaliyiz. denendi ve onaylandi
Olmazsn kesinlikle 😅
neden
erkekler zaten kadınlarla ilgilenmeyi sever ben kendi nezdimde severim yani
yani orantıyı başlarda artırır sonra bırakırsan ilişkş zayıflar spordada başlarda çok tempu sonra bırakırsan verim alamazsın
ilgi orantılıolmalı
Olurum, oldum.
Olurum tabi benden daha iyisini mi bulacak😂
Biraz farklı olsun napim kendi gibimi 😌
Sıkıcı olurdu farklılıklar güzeldir
Olurdum. Çok eğlenceli olurdu
Olurum hatta beni zor bile bulurum 😎
olurum çünkü kıymet bilir
Olurum taş gibi kadınım
Bana da zaten benim gibi biri lazım
Öyle biriyle sevgiliyim, çokta memnunum
Sevgili olmam evlenirim.
olurum neden olmasın ki
Töbe Allah korusun
zaten öyle biriyle sevgiliyim
olurdum ruh eşim benim qwqqwwq
Elbette , insan zaten dengini aramiyor mu?
Hep istediğim şey aslında
Bilemedim.. Hem evet hem hayır 😅
Yooo ben hayır yapamam kesin 😂
Tercihim bu yönde oluyor zaten.
Olmaz, katlanılacak gibi değilim.
Olurum, kendime aşığım
Herkese bi ben lazım neden olmayim
Keşke benim gibi birisi olsa, daha ne isterim 😏
Kaçırmazdım hiç.
Kendim gibisini nerede bulacam 🙂
Ah be ben garip biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?