soruyu sormak için üye oldum Merak ettim beni ve onu tanımayan kişilerin düşüncesini
İlişkide ideal yaş farkı?
soruyu sormak için üye oldum Merak ettim beni ve onu tanımayan kişilerin düşüncesini
merhabalar direkt konuya gircem.
Mühendis olarak bi firmada işe başladım 1 sene filan olacak. 24 yaşımdayım 33 yaşında biri var firmada. O da mühendis. 4-5 aydır resmen flört ediyoruz (o da bekar tabi) çok iyi biri. Yani burada onu övecek değilim ama çok çok harika biri aileme söylemedim daha. Arkadaşlarıma söyleyince bana amcan yaşında adamla mı evlencen dediler😶😅😅
Bilmiyorum ilerde bu yaş farkı sorun olur mu... Yani sonradan üzüleceğime işler iyice ciddiye bağlanmadan sonlandırmak isterim açıkçası.
sizin bu konuda fikriniz nedir?
-+10 yaşa kadar olabilir şeyler bunlar.
Kendi yaşınızda biri ile hiç anlaşamayada bilirsiniz. Kader kısmet bu işler. Gönül ısınması önemli. Bir de erkekler 30-35 bandında evliliğin ne olduğunu tam anlamıyla sorumlulukları ile farkında olabiliyor. Yine de insan faktörü.
Gönlünüzce olsun.
teşekkür ederim
Rica ederim.
İyi günler.
İlişkini burdaki fikirlere göre yönlendirmen pek akıllıca değil. Benim görüşün 4-5 yaş fark olmalı ama kuzenlerim var 10 yaş fark var eşleriyle aralarında. Bu herkesin kendi tercihi, anlaşabilme meselesi
yani burada bana ayrıl derseniz ayrılacak değilim tabii.. Bilmiyorum kafam karışık... fikir alıyorum sadece
Cevap
12Cevap
9 yas bence gayet normal tolere edilebilir sorun yasamazsınız.. uyumunuz varsa mutluysaniz bırakın elalemi. Elalem her zaman elestirecek birsey bulur
Bence sen bu işin flört olduğundan eminsen oluru var gibi. Çünkü adama aşık olmuşsun sanırım.
9 yas buyuk biri nasil amcan oluyor? Abartmak icin konusmak bu oluyo herhalde..
Şimdi bişey olmaz ama ilerde yaş farkının önemini anlarsın
Yaş farkı muhakkak sorun olur arkadasım 9 yaş büyük bir sorun. Anlaşmanız çok doğal ama olmaz yani
amcan yaşında mı?
9 yaş fark amca mı oluyor? :D :D :D
10 sene sonra sen seksin altın cağına gireceksin oda yaşlanacak
Yatakta seni mutlu ediyor mu?
En az 3 gelmiyorsa 10 sene sonra ayda 1 bile yapamaz
uyum varsa 10 yasa kadar normal
arkadaşların haklı onların sözünü dinle
9 yası sorun mu ediuyorsun ya
nerde yaşıyorsun )
Yuhhh yuhhhh
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?