Arkadaşlar Niye Böyle Şehirli-Köylü Ayrımı Yapılıyor? Bunlar Nasıl İnsanlar? Eşim Kaza Geçirmiş ve Bana Haber Verilmiyor?

Arkadaşlar ben İstanbul'luyum. Eşim Hatay Antakya'lı. Üniversite okurken tanıştık ve severek evlendik. Eşim kültür farklılığı, ailesinin bana tepki vermesi nedeniyle beni hiç Hatay'da götürüp de ailesiyle tanıştırmadı hep uzak tuttu yani. Geçen hafta eşim Hatay'da ziyarete gitmişti Birgün boyunca kendisinden cevap alamadım. Daha sonra eşimin kuzeni beni aradı "Yenge, kaza geçirdi gelmenize gerek yok durumu iyi." Dedi kapattı. O an bir kal geldi Şirketteydim toplantıma 10 dk vardı. Nasıl gelmeyeyim? Öldü mü? Durumu nasıl? Ne kazası? Kocama bir şey olmuş ve bana 1 gün sonra haber veriliyor. Apar topar ilk uçakla Hatay'a gittim. Ayağımda topuklu ayakkabılar, kısa etek, makyajlı görünce resmen silah çekecek gibi baktılar. Üst baş değiştirmeye fırsat mı kaldı ki? Neyseki ufak bir kaza geçirmiş durumu iyi. Nasıl bana 1 gün sonra haber veriliyor? Israrla aramasam hiç haber vermeyecekler? Konuşmaya fırsat kalmadı bakışları yetti zaten. İsmim ile hitap etmek yok İstanbullu gelin, Şehirli gelin diye hitap etmeler.. Beni Ne kadar tanıyorlar ki acaba?

Arkadaşlar Niye Böyle Şehirli-Köylü Ayrımı Yapılıyor? Bunlar Nasıl İnsanlar? Eşim Kaza Geçirmiş ve Bana Haber Verilmiyor?