Bende yoluma giderim, ezdirmem kendimi. Gider acımı çekerim.

her şey olacağına varır...
Bende yoluma giderim, ezdirmem kendimi. Gider acımı çekerim.

her şey olacağına varır...
Evet oldu. Korkular hayalet gibi peşinden geliyor insanın. Bazen ne yaparsan yap olacakları değiştirme gücünün olmadığını biliyorsun. Güvenmek zaten en zor şey. Kendini tamamen bırakıp güvenemiyorsun. Güvendiğinde ve kendini bıraktığında canın acıyacak bunu biliyorsun resmen
Hiç bir ilişkim de korku yasamadım, bilirimki neyden korkarsan onu yaşarsın, birini kaybetmekten korkarsan kaybedersin , bu yüzdendir ki kaybetmekten korktugumuz her şeyi özgür bırakmak gerekir sizinde o size zaten döner,
Fakat ilişkinin başında soru işaretleri yaşamadım değil doğru insanmı doğrumu gibi gibi öngörülerim herzaman doğru cıkmıştır...
İnsan ilişkiye eş olarak başlar sonra kişilerin biri kendini geliştirirken digeri durur, işte ayrılık burada başlar. Evliliklerde böyle biter.
Hmm olmadı
Cevap
10Cevap
Hayır hiç olmadı.
O ilişkinin benim için önemine bağlı bir durum birazda. Gerçekten çok seviyorsam kolay kolay pes etmem..
Korkudan değil.. Bazı şeylerin düzeleceğine olan umudum yok olursa vazgeçerim.. Yoksa korkum yok kimseden de herhangi bir duygudan da..
Hayır. Korkak bir insan olmadım ama ne zaman bir korkum olsa üzerine sonuna kadar gittim ve kazandım.
Ben bu hayatı yaşamaya geldim , izlemeye değil.
Ya ne güzel aşk yaşıyordunuz minik yarimle neden ayrıldınız oldu mu bu şimdi?
Kız sen aynı bana benziyorsun 🤭
Tamam hadi ben senden birazcık daha güzelim 🤭
Ne ara sevdin de ne ara ayrıldın şok oldum resmen
Onun değil senin 🤭
Erkeğim zaten onu uygulama ile yapmıştım bana benzediğini göstermek için attım 🤭
Özür dilerim :(
Korkularımdan değil ama vicdanım ve süperegomdan dolayı sonlandırdığım ilişkilerim oldu. Olayın seksle de alakalı boyutları vardı elbette
Bakınız cinsel yaşam fenomeni olarak yine seksten bahsettim. 🫢
Öyle bişey yapmadım şimdiye kadar ama kişisel bakımına dikkat etmiyorum diye ayrıldığım oldu açıkçası. Bir de sana bişey soracam ya izin verirsen tabi :)
Bi kaç tane oldu :) Bu arada yakınmışız ya seninle :D Komşu
Bizi hayatta tutan şey korku zaten
🤣🤣 Erken gitmiş
Banane ya 😀 sanki benim içindi
Evet oldu
Ah ah hemşerim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?