Gönderebilir.. Kalp illa ki sevgili, aşk meşk manasına gelmez ki.. Söylenen bir sözün beğenilmesi, hoşa gitmesi veyahut sevdim bunu demek gibi bir çok manaya da gelebilir. Hepsini geçtik seni seviyorum manası da taşıyabilir, öyle ya, sevilmeyen kişiden arkadaş olur mu hiç?
Ben gönderdim çok. Aldım da. Sevgili olmak demek değil ama hoşlantı var demektir. Ama çok normal bir şey. Arkadaşlar birbirlerini sevebilirler. Karşı cins için diyorum. Aynı cinse kalp göndermem asla.
Göndermese daha iyi.. Hani arada arkadaşlıktan öte bir flört durumu varsa o zaman kullanılabilir ama diğer türlü yanlış anlamalara çok müsait bir emoji kalp emojisi..
Hayatımız internet olmuş, internette ve sosyal medyada kullanılan emojiler artık ülkede cinayet sebebi bile olabiliyor. Ben birkaç haberde okumuştum öyle şeyler. Uzak durmak lazım..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 20,6b cevap paylaştı.
Görüşlerde, görüşlerinin sonuna kalp falan koyuyorlar ya, hiç anlam veremiyorum 😃 bu site için konuşuyorum şu “😍” sevdim like butonunu bile kullanamazlar sevdiğime. Karşı cinsten kimse kalp atamaz 🔥💋❤️🖤♥️😘 hepsi yasaaakk
Gönderebilirler. Arkadaş kavramının ne olduğunu bilen aklı başında insanlar için gayet normal. Emojiden, takipten şundan bundan.. her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışan kişilerin çokta temiz bir zihniyet taşıdıklarını sanmıyorum. Muhtemelen kendileri çokta akıllı duran şahıslar değiller, niyet olarak. 😜
Kalp gönderdi diye ilanı aşk ediyor anlamına gelmez. Arkadaşlar birbirini sevebilir. Tabi ki kalp gönderebilir. Bu kadar geri kafalı olmaya da gerek yok.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı.
Hayır! Dünya ahret bacımsın, uzayda yakalarsam affetmem demektir. Kankamsın ama yeterli gelmiyor demektir. Acaba senin etinden sütünden de faydalanabilir miyim demektir. Arkadalız ama bak sana sinyal çakıyorum, bakalım sen de bana sinyal mi çakacan, yoksa ağzımın ortasına mı çakacan demektir. Kırmızı kalbi sevgilisine yollasın, arkadsşına yükselmesin, arkadaş ayağı döt ayağı
Ben kız arkadaşıma öpücük emojisi bile atarım onda sıkıntı yokta, kolay kolay bir erkeğe kırmızı kalp atmam sevdiğim olmadıktan sonra. Siyah kalp hiç atmam o özel.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,1b cevap paylaştı.
Kalp emojisine anlam yüklendiği için yanlış anlaşılmalara sebep olabilir o nedenle gönderilmemesi daha mantıklı. Ancak o tarz anlamlar yüklenmiyorsa sıkıntı olmayacaktır.
"Arkadaşlarımı sevemez miyim? Arkadaşlarımı nefret ettiklerimden mi seçmeliyim?" diye düşündüren soru.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sadece bana kalp gönderen arkadaşlarıma kalp gönderiyorum. Ama ayıp olmasın diye. Normalde hiç sevmem. Sevgilim olsa ona bile kalp göndermek istemem yani. Çok saçma geliyor bana. Kalp nedir ya😂
Bana kalırsa istisnalar dışında hayır gerçi bu sizinle o kişiyle aranızdaki samimiyete de bağlı bir nokta da birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz vs. gibi etkenler önemli. Ama yeni tanıştığınız birisi bunu yapıyorsa nau nau diyorum
Ben hemen hemen bütün arkadaşlarıma gönderiyorum, Onlarda gönderiyor bana. Hepsi beni sevemez herhalde dimi !!! O yüzden kırmızı kalp emojisi göndermek bir şey ifade etmiyor. Emoji işte