Sabah sabah dün gece ablasının kimseye anlatılamayacak kadar özel olan şeylerini öğrenmiş sinirli ve sabah beni arayıp 20 dk anlattı kimseye anlatamadım tek anlatacağım insan sendin dedi manyak mi bu neden böyle bişi yapti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evinin sırrını paylaşan insan senle yaşadıklarınıda herkesle paylaşmıştır birşeyler yaşamıssanız , güvenme ona insan evinin namahreminin sırrını paylaşırmı anlaşılan ağzı bayagı bi gevşek 😅
Yok işte kimseye anlatamiyacağı ama içinde tutamayacagi şeyler aslına bakılırsa ve şu an sinirli bişi yapmasın diye uğraşıyorum
İstedigi kadar sinirli olsun hiç kimseye anlatılmaz evin sırları , demekki sinirlenince ne var ne yok dökülüyor , istedigi kadar içinde tutulmayacak sır olsun insanın ağzı sıkı olacak güvenme o kadar , sana da kızıp iyice sinirlendiğinde başkasıyla konuşup anlatacak emin ol 👍🏼
8 ay sevgili olduk tanisali 10 ayı geçti daha bir kere kavga etmedik ayrılma konusu hariç birbirimizi hiç uzmedik
Yani benim düşüncem bu açıkçası evde olan evde kalmalıdır, hele bi büyük kavga edin ondan sonra görürsün ne oluyor 😅 inşallah etmezsiniz de ,
Allah ettirmesin onunla arama böyle bir şey asla girmesin bir daha birlikte olalım olmayalım
Seni sırdaş olacak kadar yakın görüyor kendine demekki...
Ya işte bu konu beni çok zorluyor işin en kötüsü ben hala çok aşığım ona oda bana böyle paraya sıkışsa birbirimizi arıyoruz son 1 aydır hastalansak birbirimize anlatıyoruz bu sabahta bu olunca böyle bir tuhaf gibi oluyorum
Badem birbirinize aşıksınız tekrar deneyin neden ayrıldınız...
Ya işte sorun surda bizim ilişki mesafe ilişkisiydi bir gün yanıma geldi gitti 5 gün sonra seni eskisi gibi sevmiyorum dedi ayrıldı 1 ay hiç konuşmadık 1 aydırda bu sekildeyiz dün gece bende konserdeydim onu görüntülü aradım oda gülüyor falan
En fak şeyde seni eskisi kadar sevmiyorum diyen biriylede ilişki ne kadar devam edebilir ki.. sonuçta o sözü söyleyen biri yeniden ilişkiye başlasanız bile tekrar söyleyebilir ve seni yarı yolda bırakabilir... bence ilişkiyi mesafeler bitirmez bahaneler bitirir...
Birine anlatması gerekiyormuş sana güvenmiş anlatmış.
Sana güven duyuyor belli ki. Bu yüzden seninle paylaşıp rahatlamak istemiş.
Sorsaydın o zaman kanka. Önceden aranızda ne kadar bir münasebet oldu bilmiyoruz, eski sevgilinin bir durum olduğunda sana koşması düşündürücü. Arkadaşça mı ayrılmıştınız vesaire vesaire uzun koonuu
Sana güvenip anlatmış başkasına anlatamamış manyak değil gideceği anlatacağı kimsesi yok
Anlatılacak bir mesele değil zaten hani ben bir nebze ilişkimiz boyunca bildiğim için ne biliim ayrılalı 2 ay oldu bu son bir aydır doktora gidiyoruz birbirimizi arıyoruz paraya sıkısıyoruz birbirimizi arıyoruz bide bu sabah bu olunca işin en kötüsü köpek gibi aşığım ama ona belli etmiyorum
Bırak kendi gelecekse kendi seviyorsa o gelsin sen gitme zaten onun öyle bir düşüncesi yok bence o anlatacak birini bulamamıştır senden başka güveneceği biri olmadığı için sana gelmiştir bunda sevgi aşk arama bence
Ya iste sevgi aşktan ziyade benim bu adamı sevme sebebim bu herhalde onunda bana karşı aynı duygularla yanaşmadığını çözemiyorum biz 8 ay hiç kavga etmeden ettik oda böyle çok minik sen niye şimdi bunu dedin şeklinde oda hastayken o kadar ve ben bu adamın bu hallerini seviyorum birbirimizi anlayan saygı duyan bir çiftiz sadece uzak mesafeyiz adam seni eskisi gibi sevmiyorum diye ayrılıp 1 ay sonra 1 aydır devamlı konuşuyoruz
Immm bir şey diyemiyorum
Güven verip sevişmek istiyor senle. Zevzek işte.
Yok öyle o kadar basit değil tekrar sevişmek için anlatılacak şeyler değil
uzak dur , ağzı gevşek biri demekki. neler anlattı ki?
Ya onun anlattıklarıyla insan katil olur o yine bana anlatmakla bir tık rahatladı
dolmuş işte anlatıp rahatladı kendince
Anlat hele neler anlattı sana
Ne karaktersiz bi insanmış o öyle