Nişanlı biriyle beraberim ben napıcam?

Arkadaşlar asla trol soru değil öncelikle çok ciddiyim ve zor bir aşamadayım lütfen ciddi olun ben birinden deli gibi hoşlanıyordum o da benden hoşlandığını söyledi ve biz bir aydır flört ediyoruz öpüştük falan bazı şeylerde geçti aramızda ve çocuk geçenlerde benim artık şüphelerim üzerine nişanlı olduğunu çok yakında evleneceklerini itiraf etti ama benden çok hoşlandığını beni çok istediğini söyledi. O kızı sevmiyorum ama artık bırakamam da diyor. Ama bana karşı çok farklı hissettiğini söylüyor. Başta kabul etmedim onu sildim ve ağzıma geleni saydım söyledim ama sonra dayanamadım ve kendimi yine onun kollarında buldum onunla bişeyler yaşamaya görüşmeye devam ediyorum bırakamıyorum çok yoğun duygularım var ona karşı ben neyin içine düştüm böyle napmam gerek ben onu nasıl bırakıcam bırakmasam da bi sonu yok bunun sıkıştım kaldım hiç böyle bir şey olacağını tahmin bile etmemiştim gerçekten. Ben 23 o 26 yaşında. Çocukta değiliz yani ama çok yakında evlenecek o kızla ve benimle yine görüşmeye devam edeceğini söylüyor bu böyle nereye kadar napayım ben lütfen bişey söyleyin bana
Nişanlı biriyle beraberim ben napıcam?