+1 yılerkeklere güvenme canım 4 yıllık sevgılım vardı aynı senın olayın gıbı ılklerı beraber yasadık aıle tanışma hersey olduoda aılemı tanıyordu hanı su an senın yazgıdgn bıle bana baslardasın gıbı gelıyo sonucu soylıyım seven erkek bı anda senden nefrette eder 4 yıl sonunda ılıskımız bıttı ne saygıyla ne sevgiyle rezıllıkle bıttı kimseye güvenme bunu gerçekten kımse benım uzuldgm kdr uzulmesın dıye soyluyorum umarım sonunuz ıyı olur sızın
03 Yorumla- +1 yıl
Sagol
- +1 yıl
terkedılmedım terkettım kım bılır ne yaptı da terk ettım?
En İyi Cevaplar
+1 yılBirakirlar canım erkeklerde gurur daha ön planda. Kizlar daha gururlarini ayaklar altina alabiliyor.. ben etrafimda kac erkek gördüm canini verecek kadar cok sevdigi halde iliskisini bitiren... yani seviyo diye garanti degil.
01 Yorumla- +1 yıl
Hımm anladim
Biri vardı ki bana kalsa ölene kadar bırakmazdım onu. Bırakmam. Azğıma sıçsa da, hayatı mı s1kse de bırakmam arkadaş. Onu gördüğüm gün hayatımın en güzel günüydü benim için. şu an öyle biri yok kalmadı ama her zaman gözümde tek. Başka birini de onun kadar seviceğimi hiç sanmıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Hım ilkin miydi peki?
- +1 yıl
Ne farkı vardı diğer kadınlardan. O kadar bağlanmanın nedeni neydi?
+1 yılBırakabilmesi imkansız. Gerçekten her ilki senle yaşadıysa emin ol bırakamaz. Ne olursa olsun.
229 Yorumla- +1 yıl
Gercekten mi?
- +1 yıl
Gayet eminim bundan. Bir kız arkadaşım vardı hayatımda ilk defa onunla öpüşmüştüm. Bir keresinde beni aldattı ve benden ayrıldı. Ben ne olursa olsun bırakmadım peşini. Onun kalbini tekrar kazanmak için elimden geleni yaptım :) Ki kazandım.
- +1 yıl
Hala devam misiniz peki?
- +1 yıl
şu an ağır dozda antidepresan hapları kullandığı için bana sevgisi tükenmiş durumda ve benden tekrar ayrıldı. Ama ben hala pes etmedim. Onu ne kadar sevdiğimi anlayabilmesi için ona kitap yazıyorum. Anılarımızdan oluşan küçük bir kitap :)
- +1 yıl
Helal olsun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) Eğer öyle bir erkek arkadaşın varsa hiçbir zaman bırakma onu. İşte o evleneceğin kişi :)
- +1 yıl
Ya ama telfonda sinirlenince hep bana mal salak herif faln diye bagiriyo uzuyo bni :(
- +1 yıl
Sinirlenince herkes çirkinleşir. Böyle mesela bendede oluyo orada çok sinirleniyorum. Bağrınıyorum böyle tam patlıycam kız arkadaşım bana "Seni Seviyorum" diyo. Ve ben orda susuyorum direk :) Onu ne kadar sevdiğimi hatırlıyorum
- +1 yıl
Acaba sinirlenince bende mi seni seviyorum desem :D
- +1 yıl
Diyebilirsin. Ama gerçekten içinden gelerek söyle. Hani ses tonunu ayarla :D Tatlı bir tonda söyle yani. Etkileyebilirsin erkek arkadaşını :) ya da mesela yüz yüze kavga ediyorsanız onu dudağından öpüp sonra bırakıp seni seviyorum diyebilirsin. Bu daha etkili :D
- +1 yıl
Onu dusunmustum ilk dudagina minik opucukk sonra seni seviyoruum minik bir ses tonuyla :)
- +1 yıl
Kesinlikle işe yarar :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim cok cok ☆☆ :)
- +1 yıl
Rica ederim :) Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
- +1 yıl
Ben bırakırım
- +1 yıl
_Technology_ ya bizde 3 yillik sevgiliydik en son ayrilma sebebim kendi hatalarimdan dolayiydi cok hatam vardi oda oyle iyi davraninca haketmedigimi dusunup biraktim tum hatalarimi biliyo affediyo gormezden geliyo bir kere bile kotu soz etmedi hic ayrilmadi hep sabirliydi bu sabah yine yazdi ama ben uzuluyorum kendimi affedemiyorum ben onuda cok uzdum kirdim buna ragmen hala benimle olmak istiyo gercekten seviyo galiba aslinda unutmasinida istiyorum senin yazdiklarini okudum neredeyse durumlar ayni kiz seni aldatmasina ragmen onu geri kazanmaya calismissin oda boyle bir kere baskasindan etkilenmistim ayriyken sonra baristik aklimdan cikmamisti soyledim ona oda bir daha bakma konusma diye bosuna demiyorum erkeklerle konusursan tabi etkilenirsin dedi ve bir daha acmadi bu konuyu unuttu uzuldum yani o daha iyilerini hakediyo ben yine uzerim onu en son soz vermistim ayrilmiycam seninim dedim ama duramadim boyle yani barissam vicdanim rahat degil ayriyiz seviyo yazinca dayanamiyorum
- +1 yıl
Kafam cok karisik napsam :(
- +1 yıl
Kafan karisik ama terk edilme duygusu yok o guzel :/
- +1 yıl
@_Technology_ birakir hocam birakir ben yasadim oyle bir birakiyor ki.
- +1 yıl
@EylülAydan1 beni terk eden senin gibi mi dusunuyor aceba. O da seni uzuyorum boyle daha mutlu olursun demisti tabi cok oncedendi ondan aylar sonra gitti zaten.
- +1 yıl
Oylede haketmiyorum ben onu ustelik ciddi dusunuyo bu daha cok uzuyo beni
- +1 yıl
Sana oyle demisse oyle dusundugundendir :/
- +1 yıl
Arkadaşlar eğer bir erkek gerçekten seviyorsa ötesi yoktur. Ne olursa olsun bırakmaz
@EylülAydan1 Bence zamana bırak. Evet onu üzmüş olabilirsin ama geçmişi unut artık. O çocuk seni hala seviyor. Ve sanırım sende seviyorsun. Ötesi yok bunun bence birbirinize bir şans vermelisiniz. - +1 yıl
Bugun bana ben seni haketmiyomuyum baskasinibakacak o guzel gozlerine dedi : oysa ben onu haketmiyorum:( duzelmeye calisiyim o zaman napiyim oda anladi sevdigimi seviyon ne bu inat dedi konusuyum o zaman tesekkur ederim
- +1 yıl
@EylülAydan1 Rica ederim :)
Emin ol öyle bir erkeği kaçırmak istemezsin. Seni çok mutlu edicek için rahat olsun ;) - +1 yıl
Ondan suphem yok artik ben ona laik degilim ondan uzuluyom şu an :/
- +1 yıl
Bana özel bir mesaj yaza bilirmisin.
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
bahsetmiş oldugun aynı şartlarda şu an bir ilişkim var fakat konunun ne oldugu çok önemli mesela aldatılmışsam ya da çok basit bir konuda yalan bile söylediğini öğrenirsem bana karşı direk bırakırım ailesiyle tanışmış olsam bile. çünkü bikez çok basit bir konuda bunu yapan kesin birdaha tekrarlar eminim o yüzden gelecek düşünmem belki çok saçma gelicek ama öyle pire için yorganı yakarım tabiri yanlışsa!!!
00 Yorumla
+1 yılayrılır. hem de bal gibi de ayrılır. bunun kızı erkeği de olmaz. bana ayrılmadan 3 gün önce hayatımda sevdiğim ilk erkeksin diyen kız nasıl ayrıldıysa (sonuna kadar doğruyu söylüyordu). bunu gördükten sonra diyebilirim ki evet ayrılır. başka etkenler de etki edebiliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. 1 yıllık ilişki dediğin daha tanışmadır benim gözümde, abartıyorsunuz bazen. 5 yıl sonra gideni gördü bu gözler. Yani 1 yılda çoğu şeyden dolayı ayrılabilir insanlar. Bunu en iyi karşı tarafın hareketlerinden anlarsın. Söylediklerinden çok söylemedikeri nedendir genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı sekılde bır ılışkı yaşadım cok sevdım oda benı cok sevdı aılemle tanıstı sureklı bızdeydı dedıklerının hepsını yaşadım ama o bıraktı gıttı 3 hafta oldu hala aşkım sonmedı ona ama bırşey yapamıyorum son kez karşısına cıkıcam reddederse kalbıme gomucem
01 Yorumla- +1 yıl
Allah yardimcin olsun. Bol bol dua et
+1 yılBir defa şu ayrımı yapabilmek lazım ondan vazgeçmek başka, onu sevmekten vazgeçmek başkadır. O yüzden bazen bazı şeyler olur, bazı şeyler denir ve sen, onu sevmeyi değil ama onunla olmamayı seçmek durumunda kalırsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
çok seviyorum diyen de anlık bir yoğunluk yaşıyordur
başkasını görünce bu büyü de çabucak geçer
erkekler kaybedince gerçekten çok seviyor
bu da hırsın verdiği bir tepki yani o da gerçek sevgi değil10 Yorumla bir erkeğin ilkini yaşadığı kadını asla ama asla unutamaz. Adı üstünde ilk yani biraz bekle bakalım ortalık durulsun. ailesiyle tanıştırmış felan bunlar yapılmışsa iş ciddidir ama onun bırakması imkansız ya anlam veremem ben
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrildi benden
- +1 yıl
:( :(
+1 yılSeven (!) bırakmaz cidden ama seven diye bir tür yok maalesef, aslı kesilmiş nesli unutulmuş ölen akrabalar gibiler..
11 Yorumla- +1 yıl
:(:(:(
Bizimki de çok seviyordu hiçbir zaman şüphe etmedim ama ben ayrılmak isteyince 360 derece dondu valla uzulen ben oldum bilemiycem artık sevmiş mi yoksa butun delikanlı ayakları yalan mıymış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılbırakır kendimden biliyorum. her ilki yaşamak önemli değil ilişkiyi sürdürmek önemli. bana yalan söylediği ve beni kullandığını hissettiğim için ayrıldım ben
01 Yorumla- +1 yıl
Peki :/
+1 yılSevipte bırakıyor diye bir şey yok. Demek ki gerçekten sevmiyor demektir. Seven adam delikanlıca sever, sevdiği için ölür bile. Yarı yolda bırakanlar erkek değiller.
114 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun vallahi.
- +1 yıl
Teşekkürler kardeşim. Benim şu an sevdiğim kız hatta başka bir ilde, onu platonik seviyorum, haberi bile yok en kısa zamanda söylemeyi düşünüyorum ama işte onu seviyorum, başka ilde, hemde haberi yok. Bu halde bile başka kızlara bakmıyorum. Sevince sonuna kadar, masumca sevmek lazım.
- +1 yıl
Vay be. Ne erkekler var dudak ucuklatiyosunuz sizin gibiler.
- +1 yıl
Estağfurullah kardeşim. Güzel bakmışsın güzel görmüşsün. Böyle olması gerekmez mi yani, çünkü adı üstünde sevmek diyoruz. Her şey uğruna vazgeçmemek demektir sevmek.
- +1 yıl
Insallah Rabbim gonlune gore verir :)
- +1 yıl
AMİN CÜMLEMİZE :) SENDE HEP MUTLU OL, HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH :)
- +1 yıl
Amiiiin insallah insallah
- +1 yıl
AMİN :) Ya sana kanım çok ısındı kardeşim. Bir şey danışabilir miyim sana?
- +1 yıl
Tabiki :)
- +1 yıl
Özelden mesaj atar mısın?
- +1 yıl
burada konuşmak istemiyorumda özelden atabilir misin?
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
o senı bıraktıysa napıcaksın?
- +1 yıl
Birakirsa hicbir sey yapamicam, hicbir sey olmamis gibi devam edicem :/
Birakmamali. Eger ailesiyle tanistirdiysa zaten onun icin cok ozelsindir. Biraksa bile nolursa olsun bir erkek ilkini unutamaz..
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen dimi ama. O benim ilkim ben onun ilkiyim :)
- +1 yıl
Insallah birakmaz
+1 yılDuruma bağlı. Şehir dışı okumak gibi veya iş gibi benim adıma olumlu şeyler gerçekleşirse bende bırakırım. Sonuçta karnımı sevdiğimle değil yaptığım işle doyuracağım umurumda olmaz.
00 Yorumlabırakmaz ama kz ekip keklerse erkği aldatırsa bırakır bir yere kadar ama sevip aşıksa bunları yapmadığın sürece bırakmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler gurur icin birakir mi?
- +1 yıl
Insallah birakmaz ilk seylerini hepsini benle yasadi cunku
- +1 yıl
Tamam :) cok sagol ☆☆
Cünki birakma sebebi askindan daha önemli.
Eger gerçekten asiksa ölümden hariç hiç birsey ayiramaz sevdiginden. Terkettiyse okadar sevmemis demektir.13 Yorumla- +1 yıl
Gurur yaparsa ayrilir mi?
- +1 yıl
Hiiim
+1 yılgerçekten seviyorsa asla bırakmaz. sevipte bırakmak kolay mı ya. insanın canından can gider. tabi bu karşılıklıysa. ama tek taraflıysa gurur yapıp bırakabilir. dedigim gibi karşılıklıysa aşkta gurur olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya insallah birakmaz
Seven erkek bırakmaz, sevdiği kıza da gurur yapamaz.
24 Yorumla- +1 yıl
Nasil yapiyor dicem sevmiyomus demekki diceksin :/
- +1 yıl
Ama onu seviyorum o da beni seviyo eminim gercekten
+1 yılÖyle bir şey yok. Her olay bir iz bırakır. Sonunda sevdiğin insanla değil de soğuduğun biriyle görüştüğünü farkedersin. aramalar vs azalır. En son bırakırsın. Bu 2 taraf içinde geçerli :)
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seven asla bırakmaz sevdiğini çevremde örnekleri o kadar çok ki herşeyin kolayına kaçmaya alışmış millet :))
15 Yorumla- +1 yıl
Birakmaz diyosun yani
- +1 yıl
Evet bırakmaz ama gerçekten yürekliyse :))
- +1 yıl
Yurekli. Taniyorum onu.
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok :))
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence fazla güven olmaz bende oyle diyordum bırakmam sonuçta 4 yıllık bir emek vardı ortada bişeylerde geçti ailelerimizde tanışıyordu evli gibiydik ben kalıyordum onlarda o bizde kalıyordu ama tek bir saçma sebepten soğudum evlilikte yapılması gereken herşeyi yapmıştık heyecanda yoktu ama guvenme dediğim gibi
00 YorumlaEvet bırakmaz. Kadın/Erkek fark etmez seviyorsa kimse bırakmaz
23 Yorumla- +1 yıl
Gurur yaparsa?
- +1 yıl
Of ya :(
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılEğer onu kendinden uzaklastiracak birsey yaptiysan birakir. Ya da sikilir birakir. Erkek bu illaki birakir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri kolayla bırakmaz ama tabi yine de erkek milleti ne yapcağı belli olmaz...
03 Yorumla- +1 yıl
Haklisin..
- +1 yıl
Tanımıyorum kişiyi zan altında bırakmış olmayım sadece düşüncem benim çok şey gördüm çevremde de o yüzden...
- +1 yıl
Anliyorum neyse sorun degil
Bırakır canım
Öyle bir boğarsınız ki bazen bizleri
Sizlerden kurtulmak için yapmayacağımız fedakarlık kalmaz12 Yorumla- +1 yıl
* seversiniz hala degil mi?
+1 yılBence çok yanlış öpüşme sarılma her neyse ama gerçekten cinsellik sevgiyi bitirir artık iş haz ve hormonsallığa döner ve doyuma tamamen ulaşıldıktan sonra seni beğenmez ve yeni tatlara yelken açar
02 Yorumla- +1 yıl
Iliskiye girmedik ama biz.
- +1 yıl
Girmede ve yazdığın yazı yanlış anlaşılıyor kimse vazgeçilmez değildir herkesin yeri dolar kendini öyle görürsün hatalar yaparsın ilişki dört dörtlük sanırsın ama her geçen gün yavaş yavaş erir bence fazla değer insanı şımartır ve yarın öbür gün seni beğenmeme ye başlar ne demişler azı karar fazlası zarar
+1 yılSeven adamın gururu olmaz
Seven adam bırakmaz.
Sen çok zorlarsın o ayrılır yinede bırakmazz.
Zorlamadan kastım aldatmak vs vs.15 Yorumla- +1 yıl
O zaman sevmiyo. Ama hic kuskum yok beni seviyo benim gozlerimi oper o
- +1 yıl
Gözden değil burundan öpebilirsen aşk olur derler. d
- +1 yıl
Ama ben gozumden opmesi daha guzel geliyordu o yuzden burnumdan da operdi.. :(
- +1 yıl
Valla üzüldüğünü hissettiğim an burdan kaçarım.
Allah yardımcın olsun - +1 yıl
Sagol :(
+1 yılNe olursa olsun demissin ama ne olduguna bagli yani bu tamamen nptin l*n aldattinmi yoksa cocugu :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir tabiki de
- +1 yıl
O zaman duruma ve kisilige gore deisir bu durum kimisi vardir olumune sevse bile bir kere sogudugu zman bir dha asla isinamaz kimisi vardir ne sevdgi bellidir ne sevmedigi ama suluk gibi yapisir yanii duruma gore degisir ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir karsi taraf bitirirse gurur yapip donmeye bilir. Lakin bu yazdiklarinin bazilarini yasadim bende birakan o oldu. Ben ise hiic pes etmedim sevdigim insan yerine koymadi desem yeridir ama yine pes etmemistim giden o oldu lakin.
00 Yorumla Aslında bırakması mümkün yani aranızda ne geçti ne oldu bilmiyoruz... Neyden dolayı bıraktığını da yazmamışsın ne söylediğini vs. Yani kısaca burada ki yorumların çoğu geçersiz yani buradan aldığın cevapları pek sallama
00 Yorumla
+1 yılneden bırakamasın git aldat bak nasıl bırakıyor. ya da seni ömür boyu böyle sevecek sadık kalacak değil. elde tutmak zordur bir insanı. kaç yıllık evli adamlar bile yoldan şaşırabiliyor bazen. herşey toz pembe değil... bir anda sevgiside biter
00 YorumlaAyilmazlar cunku ayni durumu bende yasadim zor donemler gecirdik kopma noktasina geldik ama yine o beni birakmadi ve şu an nisanliyiz yakinda evlenicez insallah :)
06 Yorumla- +1 yıl
Allah mesud etsin canim benim :)
- +1 yıl
Ama birakmaz dimi
- +1 yıl
Ay icimi rahatlattin ya cok sagol canim benim :) :) ♡
Mutlu sonlar kitapların kurgu raflarına ait işine gelmeyen bir durumda herkes bırakır cevapları okudumda hepsi çok klişe ve gerçekçi değil.
00 Yorumla
+1 yılSeven insan her şeye rağmen sevdiginin yanında olur
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki kendini kandırıyordur seviyorum diye. Bunu anlar bırakır.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama guncelledim orayi a oku
- +1 yıl
Neden gurur yapıyor o önemli. Ne yaşadın da gururu sevgisinden büyük geldi ona?
Adı üstünde "seven" değil mi? Seven, asla bırakmaz.
Hiçbir neden bahanesi olamaz. Eğer ki oluyorsa hiç sevmemiş demektir.06 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sevmemis oyle mi :(
- +1 yıl
Benim gozlerimden operdi.. boyle yapan bir insan nasil sevmez? :/
- +1 yıl
Dogru soyluyosun tesekkurler
Çok sevdiği için bırakabilir sana zarar vermemek için belki bir hatası olmuştur sana karşı kötü hissettiği için
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle biseyi yoktur eminim ondan
+1 yılhayatta kimse vazgeçilmez degildir 30 senelik evliler bile boşanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu verdigin ornekler bile hiç bir zaman seni birakmiyacak anlamina gelmez zaten
Gerçekten senin hakkinda ne düşündüğü onemlidir aslında10 Yorumlaseven bırakmaz sevdigi insan sevilmeye deger biriyse
05 Yorumla- +1 yıl
Birakti ayrildi benden
- +1 yıl
Ben artik nasil yapicam ki ayni is yeri ayni okul :(
- +1 yıl
Of ya konusucam inla birazdan arayip
Benim sevgilim vardı bütün ilklerini benle yaşadı zaten tek çıktığı bendim ve aşırı seviyodu ben ayrılmasam belkide bırakmazdı beni koruyup kollardı yani kısacası bırakmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Eminsin degil mii
Tatlim artik sevmiyor iste kabullenmelisin gercekleri
00 YorumlaO seni sevmemis bnce seviyrm dems sni kandirp kullnmis yol vermis siz kizlar ck cabuk deli gibi asik oluyrsnz bnde olsam herseyi yasadigim kizla ciddi olmm c
06 Yorumla- +1 yıl
Yav he he.
- +1 yıl
Hklsn knk. s. s
- +1 yıl
Sorun degil
evet bırakmaz ben mesela 1.5 yıldır hala unutamadım sevdiğimi ama o başkasının kollarında
04 Yorumla- +1 yıl
Insallah doner sana
- +1 yıl
O zaman bosver onu
Aldatılmayı kaldıramaz sevgisini içine atar bırakır
04 Yorumla- +1 yıl
Aldatilma yok ama
- +1 yıl
Yok hayir ondan da degil
+1 yıloldu amk. git olmucak haltları ye sonra çok seviyo beni bırakamaz diye gez ortada öyle bir bırakırım ki
02 Yorumla- +1 yıl
Mal misin? Hicbir sey yapmadik adam gibi konus konusmayacaksan da cek git.
- +1 yıl
soruda belirtseydin orası beni ilgilendirmez sorunu da sana iade ediyorum. eğer bişey yapmadıysan oraya yaz ki bilelim ve o durumda cevap çok sevmemiş oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. " Seven erkek ne olursa olsun birakmaz degil mi? "
Yok öyle bir dünya...00 Yorumla
+1 yılİhanet ve sadakatsizlik görürse bırakır. "Her şey" ucu çok açık bir kelime
02 Yorumla- +1 yıl
Oyle bisey yapmadigim halde birakti ;(
- +1 yıl
Konuyu bilmiyorum birşey diyemeyeceğim.
+1 yılbenle sevgilimi gördüm *-* terkedemez diye düşünüyorum
010 Yorumla- +1 yıl
Etti ama
- +1 yıl
kaç gündür ayrısınız
- +1 yıl
Yarin gorusucez ayni is yerindeyiz
- +1 yıl
sanmam uzun sürmez
- +1 yıl
Ne uzun surmez
- +1 yıl
barışması
- +1 yıl
şu an azıcık sevgilimle kavga ediyozda ne dediğimi bende bilmiyom vallhi
- +1 yıl
Of ya :/
- +1 yıl
mesaj atayımmı canım ben sana
- +1 yıl
Olur :/
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılaldatılmak dışında hiç bişey onu ayıramaz diye düşünüyorum
010 Yorumla- +1 yıl
Asla aldatmam ki, o tip kizlardan degilim icim kaldirmaz benim
- +1 yıl
o zmn problem yok siz evlenirsiniz
- +1 yıl
Insallah ya
- +1 yıl
herşey gönlünüzce olsun :)) hakkınızda hayırlısını dileyin
- +1 yıl
Ayrildi benden 1 saat once
- +1 yıl
nasil ya ;( ulan massallah dedigim 2 saat yasiyo
- +1 yıl
Ben napicam simdi ya her yerde o var isyerimde okulda kalbimde resimleri herseyi bende
- +1 yıl
vallahi cok uzuldum ya :(( sorun ne ya
- +1 yıl
Cok uzun ya :/
- +1 yıl
vaktim var anlatmak istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende oyle dusunuyordum cunku karsidaki cok iyi rol yapmisdi suanda sirtimda kambur kalbimde yara
00 Yorumlaben severken aşıkken bıraktım. bırakan bırakır cok zor bısı degıl.
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Bırakması düşük ihtimal ama vazgeçilmez olmadığını bir kenara yaz.
00 YorumlaBirakmaz da bir bulamadim yaa hep hıyarlari denk geliyor :P
00 Yorumla
+1 yılseviyorsa niye bıraksın ki baska bir nedeni vardır onun
01 Yorumla- +1 yıl
Ogrenicem
+1 yılEğer gerçekten sevdiyse asla bırakmaz. Karaktersiz biriyse zaten onun sevgisi sevgi değildir.
011 Yorumla- +1 yıl
Bitirdi 1 saat once. Ne yapayim ben simdi kardes :(
- +1 yıl
kaç yıllık ilişkiniz vardı @insanımahlukat
- +1 yıl
1 yillik ama herseyi birlikte ilk kez yasamistik :/ ilkiydim onun..
- +1 yıl
Sana bir olay anlatıcam. Şu an bir kız ile görüşüyorum tam 4,5 aydır. Bu kızda 3 yıl önce biriyle çıkmış ve çocuğa aşık olmuş. Çocuk bunu bir anda 1 gecede yüzüstü bırakmış aynı senin olayın gibi. Sonra başkalarının peşinden koşmuş falan. Aradan 2 yıl geçmiş ve kıza tekrar asılmaya çalışmış. Kız bundan soğumuş ama bunun yüzünden tekrar sevmekten soğumuş. Şimdi benimle konuşuyor. Kızdan çok hoşlanıyorum aşık olmaya hazırım, o da benden hoşlanıyor ama sevmekten soğumuş.
Bunun sebebi ise bu elemanı zamanında çok kafaya takması ve yapılanı sindirememesi. Sana tavsiyem eğer geri dönme ihtimali yoksa acını bir an önce yaşa ve zehri vücudundan at. Olan sana ve gelecekte seni gerçekten sevene olur @insanımahlukat - +1 yıl
Artik kimseyi sevmicem
- +1 yıl
Al işte sende aynı kafadasın, ya adam seni terketmiş kendinize acı çektirmeye değer mi ya? @insanımahlukat
- +1 yıl
Guvenemiyorum kimseye artik hepsi ayni :(
- +1 yıl
Hepsi aynı değil, elbet karşısa biri çıkar. Sadece zamana ihtiyacın var @insanımahlukat
- +1 yıl
Kendimi cok kotu hissediyorum
- +1 yıl
Zamanla iyileşeceksin yeter ki sen iyileşmeyi iste @insanımahlukat
- +1 yıl
Keske kiz arkadasim olsa. Onlar da yok. Hicbir kiz benle arkadas olmak istemiyo niyeyse..
+1 yılErkek kadın ayırdımı yok. Seven bırakmaz canısı net
06 Yorumla- +1 yıl
Ayrildi benden
- +1 yıl
Tamam sevmiyomus demekki :)
- +1 yıl
Nolucak simdi ben seviyorum
- +1 yıl
Yoluna bakıcaksın. Az acı cekebilirsin ama unutucaksın :)
- +1 yıl
Allahim sabir ver :( of ya en cok ona guveniyodum ben
- +1 yıl
Demekki neymiş cok güvenmicekmişiz hayal kırıklığına uğramamak için.
+1 yılseven erkek bırakırmı bırakmazmı bilmem ama bence bırakmamalı bırakırsada o kaybeder
08 Yorumla- +1 yıl
Ayrildi benden ben napayim simdi :(
- +1 yıl
ilk olarak mesaj at ama sonuna toplu yaz mesaj atarsa takıyodur mesaj atmassa vatsap dan dene terslerse içkiliydim de eğer bunlar işe yaramassa bırak zaten sevmiyodur
- +1 yıl
Aricam birazdan konusucam :/
- +1 yıl
tabi buda bir seçenek :)))
- +1 yıl
Kotuyum :/
- +1 yıl
bence konuşurken özgüvenini yitirme daha kötü olur
- +1 yıl
Nolucak agzimdan cikani soylicem :/
- +1 yıl
oyle yap o zaman
+1 yılSeverse guvenirse birakmaz ama evlenmeden cinsellige karisiyim
00 YorumlaBağzen zarar görmesini istemediğinden bırakır. İleride zarar göreceğini hissettiğinden..
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat