İlk aşık olduğumda çok masum duygular yaşamıştım. Ortaokuldaydım, bir teneffüs bahçeye çıkmıştım. Onu gördüm, matematik hocasına soru çözdürüyordu. Birkaç saniyeliğine birbirimize baktık 😃 o gün ilk kez aşık olduğumu anlamıştım. Ona olan aşkım son bulduktan sonra 2. Aşkım çok dehşetli geçti. Hayatın bütün toksik yüzü gelmişti üzerime… Ve 3. Olarak son ve gerçek aşkıma kavuştum ☺️
hissetmek özel bir şey eğer hissedebiliyorsa birisini mesafesinin önemi yok bu aşktır onunla zaman çok kısa geçiyordur saatlerce konuşsa sıkılmıyordur filan işte:)
işte o zaman yakındır aşk acısını da yaşaması kaçınılmazdır
O kişi her haliyle huzur veriyorsa ve onun varlığıyla mutlu oluyorsak aşığız demektir. Kalbimizde zerre kadar tereddüt, korku, acaba vs yoksa aşk gerçektir.
Bu kadar mutluluğa rağmen kalbimiz bazen korkulara düşüyorsa aşk değil ama aşk oyununun içindeyiz demektir.
Kalbi yirinden çıkıcakmış gibi olur sevdiğini görünce, öpünce uçuyormuş gibi dokununca eriyormuş gibi aşkın tutkusuyla yanar sevgisiyle şevkatiyle huzur bulur
Zaten bir anda o degisik duyguya düşüyorsun inan o an anlıyorsun birsey yapmana gerek yok. Eger koşulsuz sevgi ve şefkat varsa. Seni herseyden kurtaracak hissi varsa tamamdir. Birde muazzam bir çekim ve uyum oluyor net. Ama sonu cidden zor benden demesi..
Hani süper bir mekana gidersin bişeyler yer içerdin hesap kol gibi gelir öderdin ve sonrada yan tarafta aynı ürünü onda biri fiyatına saran bir yer keşfedersin ya he işte aşk böyle bişey değil 😂
Onu görünce hatta düşününce bile kalbin yerinden çıkacak gibi atar, yüzünde canım bir gülümseme belirir. Aşk ve hoşlantı çok karıştırılır ama bu da aşkın göstergelerinden biri.
Herkes aşkı farklı tarif eder , çünkü bnce herkese farklı yansır ama onunlayken mutlu olduğunu, eğlenceli zaman geçirdiğini ve huzurlu olduğunu hissediyorsan ayrica seni farklı hissetiyorsa bence sen doğru yoldasın😉