Doğacak Çocuğunuz için narsist bir eş ile devam eder misiniz?

Evlendiğimizden beri ( yarım sene oldu ) huzur yok hep kavgalıyız ve maalesef hamile kaldım.

Bunu önceleri anlamadığım için kendime çok kızıyorum ama sanırım kendisi bir narsist. Ben bunu aynı eve taşınınca anladım. Yapar eder ağzına geleni söyler ama hep bir sebebi vardır suçlusu hep benimdir.. ve sonunda timsah göz yaşları.. rolünü gerçekten çok iyi yapıyor başlarda inanıyordum artık rol olduğunu biliyorum.. ona karşı içimde gram sevgi kalmadı.. bırakmadı bende bir şey.. bu iki oldu bugün Karnındaki olmasaydı eski sevgilime geri dönerdim demesi.. zaten karnımdaki bebeğe olan ilgiside bana çok sahte geliyor.

Ayrılsam annemin evine geri dönmek istemiyorum , bebekle yapamam orada düzenlerimiz çok farklı. E burada kalıncada resmen ruh sağlığım bozuluyor..🤷‍♀️
Bana bugün git seni istemiyorum dedi umrumda değilsin dedi bende sen git ben niye gidiyorum dedim gidecek olan varsa sensin dedim ben bütün düzenimi tekrar geri dönmek için bozmadım.. ne olacak böyle bilmiyorum.. evliliğimizin en mutlu zamanlarını yaşamamız gerekirken çok mutsuzuz.. üstelik ailelerde farkında kaç kez konuşma yapıldı ama düzelmiyor

Doğacak Çocuğunuz için narsist bir eş ile devam eder misiniz?