Güncellemeler
+1 yıl
Akrabalarından kendi kuzenine vs onu isteyen birileri vardı. Ve bu kişiler kıza büyü yapmışlar. Ben bu olayları korku filmlerinde izler görürdüm ve başıma geleceğini asla tahmin etmezdim ve çokta inanmazdım aslında. Ama biz bunu bir hoca vasıtasıyla öğrendik. Çok uğraştık annesi hep yanımızda oldu ve bundan bir şekilde kurtulduk. Ben bu ilişki için her şeyi yaptım her şeyden feragat ettim. Benden ayrılınca ona ulaşabilmek için 6 gün Şubat ayında karda kışta sokaklarda yattım. İşimden kovuldum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz tezat konusuyor gibisin kız aceleciyse eğer tarih alırken niye ayrılıyor
22 ekime gün bulduk zor oldu baya salonu kaçırmak istemedik ikimiz de ama İki bilezik daha olmazsa bu iş olmaz ve bende gider başkasını bulurum. Geçmişte hayatımda kimler vardı bilsen dudakların uçuklar gibi şeyler söyleyince elim ayağım kesildi zaten hiç bir şey düşünemez oldum
boş ver o zaman ondan hayır gelmezdi
Dostum mesele bilezik değil altında başka bir şey var. Bilezik sadece işin bahanesi.
Biz pandeminin en yoğun olduğu zamanda tanıştık. İkimiz de oyuncuyuz ve bir gün bir sette onu rol icabı sevgilim yaptılar. Pembe dizi gibi derler ya senaryo gibi hayal ürünü gerçek olamaz derler ya gerçekten öyle başladı. Buralara nasıl geldi canımdan parça koptu gibi😭
Başka biri olamaz mı, onu tekrar hatırlamıştır
Geçmişindeki insanlar tıpkı benim geçmişim gibi aynı yıllarda aynı sürelermiş ikimizde. Geçmişten biri aklına böyle gelmez o konuda ondan eminim asla tükürdüğünü yalamaz ama yeri geldiğinde bir kaç defa kıyaslama yaptı
Ya dostum söz konusu insan ise asla deme. her şey mümkün. Elbette kıyas yapmıştır.
Canımdan çok onun canına kıymet verdim ailemden önce getirdim. Dün dedemi kaybettim düğünümüzü görmeyi o kadar çok istiyordu ki. Önceki günü tartışmıştık cenazede yanımda oldu hiç tartışmamışız gibiydik ama bugün mahvoldum yine
Sen çok bağlanmış çok kaptırmışsın dostum. Bu tehlikeli bir duygu
Çok bağlandım gerçekten. Hayatı hiç böyle yaşamamışım sanki bu yaşıma kadar dünyayı gri görüyormuşum onu tanıdığım gün renklenmiş gibi. Anlatacak gibi değil gerçekten kelimeler yetmiyor benim için
Detaya girmeye gerek var diye düşünüyorum ama olayın sonu anlattığın gibiyse o kızdan hayır gelmez
Az önce de bahsettiğim gibi bir dizi setinde tanıştık ve tam 2 yıldır her gün her gece her an birlikteydik. Sektörü düşününce günün her saati bazen 24 saat bazen 10-15 saat hiç ayrılmadık iki yıl boyunca. En sonunda nişanlandık. Kendisi bana çok düşkün aynı şekilde bende ona birbirimizi çok sevdik. Geçmiş ilişkilerime göre kıyasladığımda gerçekten bir insandan beklediğim her şey onda aynı şeyleri sevip aynı şeylerden nefret ediyoruz aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri yapıyoruz. Hayata bakış açımız gelecek planımız her şey gerçekten ortak benim kız versiyonum diyebilirim. Konuşmadan bile anlaşabilirdik. Akla gelecek her şeyi yaptık yaşadık 2 yıl kısa gibi görünebilir ama gerçekten 730 günün en az 600 ü birlikte geçmiştir. Beni kıskandığı için kavgalarımız oluyordu. Nişan sürecine girdiğimizde işler istediği gibi ilerlemediğinde tartışmalar oluyordu her zaman bir ortak yol bulduk ve birbirimize bağlı kaldık. Buraya kadar geldik ama son nokta bana bu sözleri oldu
İşte sıkıntı o sözler. O sözleri bir anlık sinirle söylemedi değil mi? Amacı sana illa o bilezikleri aldırmak olabilir ama onun için bile o sözün söylenmesi etik değil
Ne sözler söylendi geçmişte neler yuttum çok sevdiğimden. En az 8-10 kavgamız ayrılığımız olmuştur her ayrılıkta da tüm sosyal medyadan fotoğraflarımızı kaldırıp beni engelledi hep. Hep kızgınlıktan yaptığını bir anlık olduğunu düşündüm çünkü ne olursa olsun geri geldiğinde beni kaldığı yerden sevmeye devam etti. Ben hiç bir ilişkimden ve ailemden böyle sevgi görmedim beni çok başka sevdi ve onu çok başka sevdim. Ama bu son sözleri gururuma o kadar dokundu ki yarım saat önce onların evinde annesine onun yanında ben çok yoruldum gururuma yediremiyorum ailemle konuşun ne olursa olsun artık dedim. Bunu duyunca bitti işte diye arka odadan bağırdı
Ailesi ne cevap verdi?
Annesi her zaman bizim olmamızı istedi her kavgamızda yanımda oldu ve hiç bir zaman onu haklı bulmadı. Beni çok sever allah razı olsun fakat asla kızlarına söz geçiremiyorlar. Babası çok zorladı kızını verirken ama onun inadıyla kabul etti istemede. Amcaları teyzeleri kuzenleri herkes beni çok sever sağ olsunlar
Biraz zaman ver istersen ona belki siniri yatışınca kararından vazgeçer
Tek dileğim bu yönde. Hala ayrılığın gerçek olduğuna inanamıyorum. Çok seviyorum aklımdan da kalbimden de çıkartamıyorum. Gururumu ayaklar altına aldım bir gün babasının karşısında bile ağladım ne yapacağım hiç bilmiyorum
Hayırlısıyla mutlu sona ulaşırsınız umarım
Allah razı olsun inşallah🙏🏻
Kral senin icin hayirli kisi bu degilmis emin ol daha iyi insanlar cikar karsina helal sut emmis insan derlerya bilezik ney abi maddiyat icin evleniyosan basta belirt olmaz reis hayirlisi olsun senin icin
O kızdan sana hayır gelmez bence derdi para onun
Sıfırdan istediği gibi bir ev düzdüm ona. Banyosundan mutfağına zemininden perdesine herşeyimizi tamamladım. Tek bir iğne eksiğimiz yok ve hiç borca girmedik allaha şükür. En son bana böyle gelmesi çok koydu
Tekrardan sana dönmeye çalışırsa kabul etme yoksa ilerde çok üzülürsün, sakın ona geri dönmeye de çalışma ne hali varsa görsün, uzak dur böyle insanlardan bence
Sevgilin miydi? Görücü üsülü bir evlilik mi
Çok sevdiğimdi karşılaşmamız akla hayale sığamayacak şekilde imkansız bir şekilde oldu ve bugüne kadar romanlardaki gibi bir aşkla ilerledi
Bilezik derdinde olan insanla olmaz zaten
ayrıl ve kurtul...
Ayrıl knk net