20 dk boyunca gelmeyince ben de ödedim. Gelince de ben ödedim dedim. Kesene bereket dedi. Halbuki o zengin çalışıyor ama ben ailemden geçiniyorum.

20 dk boyunca gelmeyince ben de ödedim. Gelince de ben ödedim dedim. Kesene bereket dedi. Halbuki o zengin çalışıyor ama ben ailemden geçiniyorum.

Ben olsam şaka ile karışık tam bir yerde yemek yerken, tuvaletin gelir senin hesabı ödemeyemezsin sen gibi bir laf sokarım. Sonrasında kişilik analizi muhabbeti açıp kendisinin cebinde akrep olduğunu cimri olduğunu tespitini sunarım ortaya. Bütün bunlardan dersini alacaktır ,🤗
Gözlemle, tekrar benxer bişi olacak mı? Belki hiç öyle bişi yoktur, denk gelmiştir. Varsa da çabuk çıkar kokusu, zengin olabilir ama cimri de olabilir fakat sanmıyorum. Yani öyle olsa ona göre bir yere götürür, sipariş verirkende kendini belli eder.
Bilerek yapmış seni denemiş bakalım eli cebine gidiyor mu diye benden söylemesi onunla parası için birlikte olan birisini istemiyor eğer öyle değilse zengin değil bi şekilde seni buna inandırmış kata kuleyle
Hayır bı kere yaptıysa bı daha yapar sen bunu ona söyle eğer derse ödemek zoruna mı gitti falan dersin hayır ama senin kaçman hoş değildi desen direk oderdim falan dersin sonra ister devam edersin ister aytilirsin
Cevap
53Cevap
Selam,
Enayi değilsin, sadece bu tarz sırtlan bir erkekle ikinci kez buluşmaman gerektiğini anlamışsındır.
Cok boş bir muhabbet biliyosun dimi trol yani 😀😀😀
o adamdan uzak dur... karektersiz birisi... sana hesabı ödeymesi normal değil...
hadi bir gelirin olsa, bir maasın olsa neyse ama sen ailenin eline bakarken hesabı sana itlemesi normal bir şey değil.. acilen kaç ondan...
Enayi demeyelim de utangacsin ben olsaydim ordan cikip giderdim arkadas odeyecek derdim. bidaha da gorusmezdum o adamla bunlar cok kucuk detaylar ama buyuk nisanelerddur bir insani tanimak icin
Doğru olan alman usulü dediğimiz herkesin kendi hesabını ödediği veya davet edenin ödediği. Senin duruma gelince sen enayi değilsin, karşındaki zeki. Ya ilgisini çekmedin ve sana para yedirmek istemedi ya da seninle kısa süreli belli başlı şeyleri düşünüyor bundan yedirmek istemiyor. Son olarak da güzel cimri ve kızları yiyen birisi. Artık kararı sen ver, adamı sen tanıyorsun.
Eğğğ fakir gibi düşünmez unutma bunu. Ah ödemiş ince kız der geçer 😂 olan sana oldu tabi. 1 aylık harcaman gitti dimi. İban atta aramızda para toplayıp gönderelim 😁
Hacım o senin paranı ödemek zorunda mı? Bi kere de benden olsun (hayatım) dersin. Bi yüzün güler. Sen kimsin de senin paranı ödeceyek söyle de bilelim?
Bence geçmişinden kalan bir alışkanlık olabilir. 100'lerce masada bulunup hiç hesap ödemeden kalkmak alışkanlık yapmıştır konsomasyon hanıma.
Biz mal (satılan/satın alınan) değiliz, diye bağırırlar. Ama hepside kendilerine paha biçmeye, senin gibsiyle... neyse yaa. Bozmayacağım bu sefer de ağzımı. Eşitlik olsun falan bile demiyorum adına, 1 defacık ödemiş, yaygaraya bak. Flörtü zenginmiş-miş. Ne için yanında durduğunu sorgulasın önce kendisi. Ben sizin kadar sakin izah edemiyorum, ama düşüncenizi takdir ettim. Bitti, siz gibi düşünenler... İyi akşamlar.
Tekrar buluş ama hayvan gibi ye her şeyden eve paket yaptır tuvalete gidicem de camdan kaç geride dönme
Ya da adam sıctı az bekleseydin
Yani parası seninkinden fazla diye onuru da seninkinden fazla mı? Onursuzluk yapmayın bir duruşunuz olsun üç kuruş için değmez ya
Bilerek beklemiş lavaboda sırf sen hesabı öde die çıkınca da dalga geçer gbi öyle demiş bana öyle geldi
Öylesi genelde göstermelik zengin takılıyor, ayrıca bir şey olmaz diğerini de o öder sonra sen paslaşın aranızda
Bu hareketi yapana kadar ortak ödeyelim mi dese daha iyiydi.. Sinir oluyorum böyle tiplere.. İkinci buluşma asla olmaz.. Keyifli geceler.
Böyle nezakaetsiz bir dangalaktan en kısa zamanda ayrılmalısın.
Kendininkini ödeyip çıkıp gitseydin arkana bakmadan.
Belkide seni denemistir ve maddi durumu iyi değildir bilemesin
ayıb etmiş görüşmeyi kesmelisin ama ben olsam hesabı ben öderdim galiba.
Sen bence onun zenginliğini sorgula seni agirr skkkyyrrr
Bir sonraki buluşmada sağlam bir yer seç ona ödet ve bu şekilde eşitlenmiş olursunuz
Yaptığı terbiyesizlik bence tam bir denyo uzak durmalısın
demek ki zengin değil. öküz adamın teki. sen onu terk et ondan hayır çıkmaz
Kesene bereket mi dedi bir de :) öyle şey mi olur ya.
Zengin gibi göstermiş olabilir kendini dikkat et.
Eski sevgilim de zenginim dedi bı baktım ki meğersem değilmiş :d
İkincide yaparsa sıkıntı asla ödeme. Zenginlikle. ilgisi yok. görgü meselesi
Anaa.. Nasıl bir deliyle çıktın öyle. Rezalet yaa. Benle çık, böyle şeyler yaşamazsın 😵😃
Enayi değilsin o seni kullanmış. Seni buna mecbur bırakmış
Fakir onurludur genelde, zenginse pinti. Ama senin durumunda bir özensizlik sevgisizlik sezinledim
Arada bir olur tabi her şeyi erkeğe yüklemek yanlış belki de bunu belli etmeye çalıştı
Yuhhh adam nekadar yuzzusmus çokmu aradın bu lavugu
Parası olması anlayışlı ve cimri olduğunu göstermez...
Yok enayi değilde saf diyelim ama aslın da saflık la da alakalı değil ilğinç neden acaba böyle bişey yaptı
Demekki adam zengin değil
Hahahaaah hayır canım ne enayisi
İçine dert olduysa bida görüşme ama bence alt tarafı bir hesap içinden gelmiyosa neden ödedin ilk görüşme mi bu bayadır görüşüyosan hep de karşı taraf ödememeli
2. buluşmanız oldu mu? çünkü her zaman böyle yaparsa işin zor
Bekleye bilirsin bir dahakine beraber ödeyin.
Cimrinin önde gideni
Sende.. neyse bırak onu hemen..
Bir daha görüşme aklın varsa. Cimri adamın sohbeti bile tatsız gelir derler.
Belki cüzdanını evde unutmuştur. O yüzden tuvalette beklemiş ve ödememiştr
ne o senin hesabını ödemek zorunda değil ne de sen onun hesabını ödemek zorunda değil. Alman usulü yapıp geçseydin
Arkana bakmadan kaç o kişiden ileride evlenirsen varlık içinde yokluk çekersin
Yo sen fedakarsın ve kralsın 😉 Kadın dediğin böyle olmalı. Yürü beeee
İnsan olmadıktan sonra zengin olsa ne olur
Zengin olduğuna Emin misin , seni kekliyor olablir
Zengin değil. Yalancı.
Ödemeden gitmeliydin, cık cık
Ne pişkin insanlar var.
Ee biraz sen niye ödüyon birak o ödesin 😂😂
yani hep o ödüyosa zaten garip öde işte nolucak
Resmen enayi yerine konulmuşsun
Buna rağmen hala sevgili misin :D
Var yemeze denk gelmişsin.