Abimiz yaşındaki bir adam size aşık oluyor hem de bu adam abinizin arkadaşı ve söylemekten korkup kaçıyor. Başka ülkeye veya başka yerlere gidiyor. Ve yabancı bir ülkede kalabilmek için bir evlilik yapıyor. Bence bu adam tam bir korkaktır. Siz de benim gibi düşünüyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yere gidip sadece aşk şiiri okumakla hiçbir şey yapamaz.
Vallaha ben ona korkak derim o da annem git dediği için gidiyir. Ve Almanya'da kalmak için bir kadınla evleniyor. Ve ben bunu sonradan duyuyorum. Bu konuyu duyduktan sonra o benim gözümde kaçak ve korkaktır.
Gizli üye olduğun için erkek misin bayan misin bilemiyorum ama ona biri diyor ki burayı terk et bırak git ve o da kızı bırakıp yurt dışına gidiyor. Ve orada evleniyor. Sonradan kızı tanıyan biri gidiyor o adamı buluyor. Bu sefer o adamın evli olduğu ortaya çıkıyor. Ve bu olayı kızın duymaması için elinden geleni yapıyor. Sonradan da kız duyuyor ve çok sinirleniyor. Sence bu adamın yaptığı doğru mu?
Ben sadece onu yalancı değilken ve biri git dediği için kaçıp balıkçılık yaparken özlemiştim. Ama Almanya'da evlendiğini duyunca ve eşi ile tanışınca defter kapandı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Korkmasıyla alâkası yoktur ya. Adam gitmiş hayatını kurmuş işte. Aşktan yurtdışına kaçan mı var? Nerede görülmüş? :D
Annem git dediği için gitmiş.
Ve evlenmiş.
Eger gercekten asik olduysa sna guzel bir duygu belki sebebleri vardir o an oyle gerekiyordur
Vallaha ben ona korkak derim o da annem git dediği için gidiyir. Ve Almanya'da kalmak için bir kadınla evleniyor. Ve ben bunu sonradan duyuyorum. Bu konuyu duyduktan sonra o benim gözümde kaçak ve korkaktır.
Asik oldugu kadin sen miydin
Sana da abi deme lazım olur diyorsa ne anlarsın.
🤔🤔
Belliki genc siniz ina karsi birsey var mı icinde senin
Alman olan eşi ile tanışınca içimde olan bile rahmetli oldu.
Ona aşkı ile mutluluklar dilerim.
Peki senin cesaretin var mi yeni bir ask icin KS de inan bunu cok merak ettim dogrusu
Ben valla etrafından gördüğüm kişileri tanıdıkça bir de bu kaçak olup evlenen adamı görünce yok diyorum.
Bak sendede korkaklik olmuş iste ah bu bayanlar 😅😆😆
Uğraş benimle😂😂
Yakisikli olmasam ugrasirdim ama yakisikliyim senin adim atman lazim 😅
Çok komiksin
Merak ettim tipini istagram veya Facebook var mı
Var ama burada yazamam ınstegram sadece sna soylerim
Özel numara falan istiyorsan baştan söyleyeyim vermem
Messenger da bu fotoğrafın olduğu hesaptan atabilirsin.
Ok mi
Yok kiz ne numarasi begeni attim ordan bak yaz bana
Tamam
Öyle sapıklar bana çok denk geldi de
Sil bu yazdığını millet yazacak sna simdi kiskanc biriyim ben
Pardon da sen benim sevgilim değilsin ki
Ne alaka
Rahatsız edecekler seni diyorum bakip yazacaklar ne istersen onu yap ya borver
Bu msenger yaz olani kaldir lutfen burdan
Korkak veya değil
Herif yabancı ülkeye gidip hayatını kurtarmış, helal olsun
Gizli üye olduğun için erkek misin bayan misin bilemiyorum ama ona biri diyor ki burayı terk et bırak git ve o da kızı bırakıp yurt dışına gidiyor. Ve orada evleniyor. Sonradan kızı tanıyan biri gidiyor o adamı buluyor. Bu sefer o adamın evli olduğu ortaya çıkıyor. Ve bu olayı kızın duymaması için elinden geleni yapıyor. Sonradan da kız duyuyor ve çok sinirleniyor. Sence bu adamın yaptığı doğru mu?
Doğru diyorsan o da senin düşüncen.
aşık olduğunu nerden biliyorsun
söylemedi ise
Küçük bir dükkanı var önüne geçip abi deme lazım olur diyor.
Bence gayet akıllı bir adam
Niye
Sen de biraz empati yap da öyle konuşalım olur mu?
yaptım ve çok zeki bir insan olduğunu düşünüyorum
Mesela sen bir kadınsın ve bu söylediklerimi şana biri yapıyor işte o zaman hoşlanır mısın?
Korkup kaçmak az geliyor bir de Alman bir kadınla evleniyor ve sen bunu duyuyorsun mutlu mu olursun? yoksa üzülür müsün?
Valla kendisine imrendim şu an git gide daha da hayran oluyorum
24 yaş sana gelir mi
Niye soruyor sun?
Yaş 24 ondan
sende seviyorsun
O adam dükkanın önüne geçip abi deme lazım olur diyor.
Ama genel olarak baktığında da çok yalancı biri olduğunu anlıyorsun.
hoşlanıyormusun onu söyle boş ver dükkanı falan
Yok o korkak biri.
Ben onun iyi biri olmadığına kanaat getirdim. Çünkü eşi ile tanıştım.
anlaşıldı sana açılmadığı için kızgınsın ona
Evet Alman bir de eşi var.
Adı da Helga
genelde Helga olur
Ben sadece onu yalancı değilken ve biri git dediği için kaçıp balıkçılık yaparken özlemiştim. Ama Almanya'da evlendiğini duyunca ve eşi ile tanışınca defter kapandı.
doğru karar
Çok teşekkür ederim