Annem beni nasıl suçlarsın dedi ama suçlu, sevgilimle nasıl barışırım?

Sevgilim çok hanımefendi bi kız ama annem bir türlü ısınamadı. Sorun şu ki annem ondan önce kendi tanıştırdığı kızla da nişandan sonra aramı bozmuştu. Dün ikisini kahve içmeye götürdüm daha doğrusu kız arkadaşım bizi arabayla aldı ve kahve parasını da o ödedi. Annem de e tabi evlenince bütün parasını yerim diyerekten şimdilik bi kahve ödemekten gocunmazsın dedi (daha önce de bir kaç kere bir şey söyledi ama sevgilim duymazdan geldi). Üstüne kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez dedi. Annem öyle diyince sevgilim de pardon da ben... ların kızıyım sizin paranıza mi kaldım kendinizi tanrıça falan sanıyorsunuz bence gidin tedavi olun dedi ve bizi orada bırakıp gitti. Sonra aradım açmadı. Bugün sabah aradığımda açınca da seninle alakalı değil ama hep aramızda kalacaksın belli annenle arana girmek istemiyorum. Daha da uzamadan bitsin. Kusura bakma ama ben bu kadar hakareti kaldıramam. Ben de ailemin değerlisiyim abim senle tanışırken hiç kötü bir laf etti mi bir daha konuşmayalım ha tabi yardıma ihtiyacın olur orası ayrı eski bi dost olarak kapım açık dedi. Anneme hepsi senin suçun dedim bir de ne benim suçum kız bana narsist dedi ağzını bile açmadın seni doğuracağıma taş doğursaydım falan dedi. Tansiyonum çıktı şekerim çıktı diye teyzelerimi arayıp beni şikauet etti. Çok üzüldüm nişan atarken bu kadar üzülmemiştim çünkü o kıza bu kadar aşık değildim ama sevgilime çok aşığım.

Annem beni nasıl suçlarsın dedi ama suçlu, sevgilimle nasıl barışırım?