Güncellemeler
+1 yıl
O yazdı 😀 story attım yanıt verdi 😀
Kızla 10 senedir tanışırız uzaktan akrabayız da. Son zamanlarda samimiyetimiz arttı. Olduğum şehre gelecek, istersen buluşalım gelince dedi. Ben de dün numarasını istedim ‘’bilemedim şimdi’’ dedi. Sen bilirsin dedim.
Ertesi gün selam yazdı ve numaramı istemiştin ya deyip numarasını yazdı. Ben de sadece onaylayan emoji attım o da mesajı beğendi bir şey yazmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cok iyi yapmissin boyle dengesiz biri icin ne diyecegini bilemiyorsa dusunup sana cevap verebilir birakk gitsinn hizli yasa genc ol baskasini bulamican mi ya
Hem buluşma teklif edip hem numarasını vermesinde tereddüt yaşaması çok çelişkili ve saçma değil mi
telefon numarasi olmadan nasil kolayca ulasabilirsun ki? gayet normal ani bisey olabilir sana nerede haber vericek
Evet işte. Güvenmiyor desem güvenmediği kişiye neden görüşme teklif etsin ki
Ahh daha simdiden guveni niye isin icine sokuyorsun ki?
Aklıma başka bir şey gelmedi acaba amacı neydi ki
bilmiyorum bir kadin olarak kendini korumasi gerekiyor senide bekletmek istememis olabilir bu kadar dusunup kagana takma bunu.
Koruma gibi bir durum yok onun numarasına bir şey yapmayacağımı biliyor yani
Alrabadan olmaz denendi onaylandı yinede sen bilirsin banada öyle dediler güvenmedim çünkü
Baya uzak akraba ya aynı yöredeniz sadece
Benimkide uzak akrabaydı rahat olsan yanında bi dert sonra ayrılınca ne gözle bakar sen düşün
Zaten sevgili değiliz arkadaş olarak sevdiğim bir insan. Bana tekrar yazmasını istiyorum ama yazmadı
Yazmadıysa boş ver bendede öyle olmuştu bilerek yapıyolar beni dinle üzülen sen olursun sonra
Ben de zaten yazmayacam takmıyorum da ama peşimden gelip yazmasını istiyorum
O zaman takıyosun dünde ben ayrıldım akrabamdı ayrıldıktan sonra tam düşman olup çekilmiyolar bende yazsın dedim yazdı ama değmiyor
Evet akraba olunca ayrılık sonrası kötü oluyor. Biz aynı şehirlerde değiliz. Zaten birlikte olacağımızı da sanmıyorum ama eğer istersem ve uğraşırsam yüzde yüz ayarlarım
Yani evet istiyosan dene bende çok istiyodum ve pişman oldum umarım sen pişman olmazsın
Ben onun bana yazmasını istiyorum yaa peşinden gitmek istemiyorum
Yani kısacası seviyosun yaz o zaman ama pişmanolmazsın umarım
Arkadaş olarak seviyorum ama aşk anlamında bir şey yok. Sadece peşimden gelsin bana yazsın istiyorum 😀
Umut verme eğer o seni seviyosa bence
O sevmiyor ki sevse yazardı bana
Tamam sevse yazardı diye bisey yok eğer sende sevmiyosan oyalama bence
Haklısın evet. Ben uğraşsam kesin kabul eder ama bence istiyor o
Sen seviyosan konuş
Yaa onun yazmasını istiyorum bilmiyorum
Bekle başka çaren yok
Öyle maalesef yaa
Tekrar yaz oda istiyor
Ya ben yazmak istemiyorum o yazar mı acaba? Bugün story attı ben gördükten sonra sildi hemen
Senin için atıyor dikkat çekmek için yaz kıza naislsin diye ya da bir bahane bul at komik bir video
Onun yazmasını istiyorum yazmaz mı acaba :D Uğraşsam kesinlikle tavlarım buna yüzde yüz eminim
O yazmaz belki artık sen niye yazmiyorsun
Yaptığı şey hiç hoşuma gitmedi sanki napıcam numarasına ondan dolayı yazmak istemiyorum
Yaşlar kaç lise son mu
Üniversite yeni bitti ikimizin de
21 22 yaşlara göre muhabbetler biraz 15 16’lık kaçmış
Benimkinde bir sorun yok ama onun yaptığı baya saçmaydı golcü :D
Aynen kızda birazcık hafif bir sıkıntı var
Hiç gerek yoktu bu yaptığına. Sence tekrar yazar mı bana ben yazmayı pek düşünmüyorum
Valla ben uğraşmazdım başta ki o hareket beni tamamen bitirirdi seni bilmem
👍🏼
Çok tuhaf değil mi yaptığı