Saçma sapan bişi yaptım?

Arkadaşlar ben sevgilimden ayrıldım salı günü ama ayrılan benşm neyse işte ama zorunlu sebeplerden ben pazar gününe kadar her gün delice içtim sarhoş oldum bi gün bi tane çocuğu çağırdım çünkü erkek arkadaşım bana seni unutmak için sadece kızları kullanacağım dedi faln dedim ben niye yapmayayım çocuk gelsi ama ben zil zurna sarhoşum yani bu benden yararlanmaya çalıştı ama engelledim merhaba sadece elimle onu rahatlatmamı istedş başımdan gitsin diye yaptım neyse işte erkek arkadaşımla aram düzelir gibi oldu kedi mi kaybetmiştik aramaya falan geldi işte neyse ama ben şuçluluk duygusuyla ona anlattım her şeyi ama çok pişmanım dedim yani vücudumu sanki ben kontrol etmiyordum. Öyle bir şey ne yapıcam bilmiyorum günlerdir peşinde koşuyorum dğn bixim şarkımızla bi tane kzıı story attı şu an onun yanına gitmeye hazırlanıyorum o 1 saatlik mesafese yaşıyor. Ne yapmalıyım anlatmamın sebebi şuydu benim sevdiğim kız böylr yapmaz ben inanıyorum ona kafası yerinde değildir fakan çünkü bende ona öyle derdiö

Saçma sapan bişi yaptım?