Arkadaşlar yaşım 25 aynı anda 3 kızla flört ediyorum kızların hepsi çok güzel hiçbirisiyle bir ad koymadık sevgili miyiz değil miyiz belli değil, karakterlerini tanıyıp karar vermek istiyorum, amacım 3 ünü aynı anda idare etmek değil, bugün bir tanesi biz şimdi neyiz gibisinden soru sordu bende henüz tanışıyoruz erken dedim. Bu seçeceğim kişiyle ciddi düşünüyorum, bir yandan da içim böyle yaptığım için rahat etmiyor yaptığım çok yanlış bir davranış mı sonuçta hiç birisi ile bir isim koymadık ilişkimize.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buda yanlış ama idare ediyosun resmen seçicem ne demek domates bibermi seçiyosun pazardan gardaş hayırdır ayrıca şu biz şimdi neyiz sorusuna bayılıyorum ya😂😂
Niyetim aşşağılamak felan değil, ama birisi ile tanışmadan nasıl bilebilirsin onu bırakıp diğeriyle sırayla gitmektense hepsini aynı anda görüp en iyisini seçmek amacım.
Tanışmak istiyosan biriyle görüş hepsiyle aynı anda görüşüp seçim yapıcam demen beni rahatsız etti
En iyisi ne Allah aşkına yaa
Herkes oyle yapmiyor mu zaten... Bos ver etigi ahlaki bak keyfine
Önemli olan herkes olmamaktı ama topluma ayak uyduruyorum desene.
Yanlis yapip yapmadigini anlamak icin 2 yöntem var
Neymiş? Birde böyle yapmadan hangisi doğru kişi nasıl seçeceğim, güzellik olarak da hepsi eşit seviyede sayılır.
1. Empari kur onlarda 80 90 erkekle ayni anda flört etsw ne düsünürsün
2. Yanlis bisis yapip yapmadigini ögrenmek icin kizlara sor ben baskalariyla daha konusuyorum de bak bakalim tepkilerk nasil senden aninda sogurlar
Yuh 80 - 90 ney kötü hissederim ama herkesin aklında kalan illaki birileri vardır.
3. böyle yapainca mi hangisi iyi anliyorsun? Hayir, zamanla anlarsin böyle yaparak maymun istahli oluyorsun sanah uyandiginda ilk hangisi aklina geliyor, ilk hangisini özlüyorsun hangisiyle daha mutlusun hangisiyle iyi anlasiyorsun hangisinden daha etkilendin bak bu sayfiklarimda hic tip var mi yok cünkü tiplik bir durum degil
Herkes soğur ama bu durumda
Sogursa ozmn yanlis bir davranis mi diye sorma cünkü cevabi sen verdin yanlis
Valla 3 ü de geliyor aklıma 3 üde çok iyi o yüzden bu hale mecburum biraz daha tanımak istiyorum
Eger aklina ücü geliyorsa tebrikler sapik olma yolunda ilerliyorsun, 1 kisiyi sev
Cünkü ilerde evlensende aldatirsn sakin yapmam öyle sey deme hersey böyle basliyor bekarken sadik olamayan evliyken asla olamaz
Senin gibi bi adamda hayatıma girdi ayrıyız ama inancımı kaybettim kısacası umutlarımı çaldı ama Allaha bıraktım sende yol yakınken dön alma ahları
Sevgili değilken de ah almış oluyor muyum?
Umut veriyorsun sonuçta arkadaş olsanız anlarım
Flörtte hiçbir sıkıntı yok istersen 50 kişiyle bile konuşabilirsin ama sevgililik mevzu ise tek kişiye inmende fayda var
Sevgiliye inince zaten öyle yaparım, O kadar da değil.
Yoksa sen recep baloğlu musun
O kim?
Erzincan üzümlünün kralı
Bende ünlü birisi sandım
Ünlü zaten
Sen hiç show haber seyretmiyor musun recep baloğlu her yeni sevgili yaptığında show haberde manşet oluyor
Yok show haber izleyecek vaktim olmuyor sadece internetten takip ediyorum haberleri
Doğru yapıyorsun
Iyi bari, ama kime göre
Sapiklara göre dogru
@Dertliymxm ne alakası var , adam düzgünce kimseye umut vermeden konuşuyor, en sonunda doğru tercihi verecek, sanki kızlar aynı anda birden fazla erkekle konuşmuyor
😂umutvermiyor? Jfjkf kardeesm kizlar flörtden umutlaniyor Şu an onlqr gelinlik bakiyordur
Valla ilk defa birisi beni anlıyor umut vermiyorum hiç birisiyle ne olduğum bile belli değil ama 3 ü de artık birşeyler bekliyor.
Kafana uyanla devam et, diğerlerini sal gitsin
Ben anladim seni degil mi