Aşk İlişkileri Kalbiniz şu an ne durumda? sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hasar var mı ☹️ Güncellemeler+1 yıl 💔.. Kalbiniz şu an ne durumda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Artık pek hissetmiyorum kendisini 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Kalbim yok şuanda 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kalp kırılmasından ölmek tıbbi olarak mümkünKırık kalp sendromu ya da daha tıbbi ismiyle stres kardiyomiyopatisi ilk defa 1991 yılında Japon bilim insanları tarafından keşfedilmiştir.Çok Şükür Ölmedik 😊 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Aylar önce evlendim. hanım kalbime bi girdi porçöz , çamaşır suyu, sarı güç , mavi güç en sonra yüzey temizleyici ile bi elden geçirdi gıcır gıcır... 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çıtır hasarlı... Airbagler fabrika çıkışından açıktı. Tampon zaten yoktu. Alıcı mısınız? Onu deyin fiyatta indirim yaparız. 0 0 Yorumla
ömer131 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Kalbim o kadar sağlamki 200yıl yaşarım sevgili yok manita yok iş yok güc yok e böyle olunca mis yatiş gel keyfim gel :) 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Dayı benım kalbı gösteriyor 0 0 Yorumla
zeynepaydas17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aradığınız numara geçerli değildir lütfen meşgul etmeyiniz.. 1 0 Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Bin parça olmuş ama tutkalla yapıştırılmış bir vazo gibi 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kalbimde kanıyor aykırı bir aşk. Hasar beklenmekte.. 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Oldukça sakin. Atışlar yerinde. Check up yaptırdım. Birşeyim yokmuş. Kilo var sadece 😃 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sahibinen kullanılmamış 0. atılacak çöp arıyor 0 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hasar yok. Bomboş nötr bir kalp. Bir de güzelce streçledim kimse girmesin diye. Oh kafa mis 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kalbim kelebek gibi uçmayı bekliyor ama onu gören yok 0 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Kırıklıkları aştım sanırım. Stabil şu an. Kısmen huzurlu hissediyorum. 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. fiziksel olarak yerinde hissettiğim kadarıyla çocukken durdu 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hasar mı? Yıllardır paramparça. Yıkıntılar arasından bazen ışık görünse de; hep karanlık, enkaz ve çaresizlik... 0 0 Yorumla
nisom12168 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl 3 saniye konuştuğu herkesi flört sandığı için abaza, kardeşim yaftalarına maruz kalıyor ama pek umrunda değil. Kısaca bağlanmak da bırakmak da kolay. Ama karşımdakiler genelde kırmızı ışık yakar :D 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kendi halinde, kendi için stabil atıyor. 0 0 Yorumla
asyyaa11 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Oooo o kadar hasarlı ki düzeltilmesi imkansız gibi ama boş kalbim 😉 0 0 Yorumla
maya_a Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kalbimin durumu kalmadi mecali kalmadi darmadağın şu an 0 0 Yorumla
isoja996 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Allak bullak şu an. ilişki istemiycek kadar bıhtımm bıhtımm 0 0 Yorumla
Meleksmen Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Birini özlüyor ama o biri de acaba benim kadar özlüyormudur 0 0 Yorumla
Alpinho98 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çıtır hasarlı, 1-2 ihanet görmüş fakat temiz bakımlı 0 0 Yorumla
Gizemliikullanıcıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hasar olmaz mı ya. Ağır hasarlı. Boş gönül eğlendirmede şu an vakit geçsin 0 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Turp gibi ♥️👌🫂 1 36 Yorumla idrisgenc +1 yıl Benimkide marul gibi Yorumla Sezen33 +1 yıl Salata mı yapsak😅 Yorumla idrisgenc +1 yıl Coban salatasımi yapcaz Yorumla Sezen33 +1 yıl Çoban salatası için yetersiz😌 sebze salatası🙂 Yorumla idrisgenc +1 yıl Yap ozaman sana zahmet Yorumla Sezen33 +1 yıl Peki🙂 Yorumla idrisgenc +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla idrisgenc +1 yıl Anlayışın icin Yorumla Sezen33 +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla idrisgenc +1 yıl Yardim edim bende Yorumla Sezen33 +1 yıl Malzeme iki tutam bir şey zaten 🤣🤣🤣 Yorumla idrisgenc +1 yıl Beraber olsun afiyet okadar ugrasdin Yorumla idrisgenc +1 yıl Eksik ne var getirim ben Yorumla Sezen33 +1 yıl 👌.. Yorumla sierravista +1 yıl Sıkıldım muhabbetinizden Yorumla Sezen33 +1 yıl Düzgün bir şey yok ki🤣 Yorumla idrisgenc +1 yıl Sen sıkildin diye konusmayalimmi Yorumla Sezen33 +1 yıl 3. malzeme de tamam. Maydanoz,😌 Yorumla idrisgenc +1 yıl Kıskandi konuşmamızı Yorumla Sezen33 +1 yıl Neden😳 Yorumla idrisgenc +1 yıl Ben maydonoz yemiyorum ki Yorumla Sezen33 +1 yıl Hım. Pardon🙂 Yorumla idrisgenc +1 yıl Maydonoz yerine roka olsun Yorumla Sezen33 +1 yıl Rokada acı oluyor, çoğu zaman 😳 Yorumla sierravista +1 yıl Dk başı bildirim geliyor o yüzden sıkıldım Yorumla idrisgenc +1 yıl Yooo acisiz bu roka Yorumla idrisgenc +1 yıl Bildirim geliyo diye konusmayalimmi Yorumla idrisgenc +1 yıl Surda oglen yemegi hazırlıyoruz Yorumla Sezen33 +1 yıl .. Pazara gittim, hiç taze sebze yokmuş 😅😅 Yorumla idrisgenc +1 yıl Marketten alsaydın taze sebzeler gelmis markete Yorumla Sezen33 +1 yıl ...🤣🤣🤣 Yorumla idrisgenc +1 yıl Allah yuzunden gülümsemeyi eksik etmesin Yorumla Sezen33 +1 yıl Gülümsettiniz, teşekkürler. Sizinde yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. Yorumla idrisgenc +1 yıl Rica ederim benim yuzum gülmüyo gulsemde yalandan gülüyorüm Yorumla idrisgenc +1 yıl Iyi geceler sezen Yorumla idrisgenc +1 yıl Profilindeki kuşlar çok güzel bende bende besliyorum guvercin Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. keyfi yerinde peki ya senin? 0 4 Yorumla sierravista +1 yıl şu an iyi gibi Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hep iyi olmasını dilerim 💐 Yorumla sierravista +1 yıl Teşekkür ederimm, umarım sende hep iyi olursun 🌸🌸 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 💐 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hasarsız, boş, mutlu. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Ağır yaralı Şaka şakaIyi diyelm iyi olsn 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet sağlıklı bir şekilde atıyor 0 0 Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Şükür kalbim hasar kayıtsız çizik dahi yok 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Berbat :))O da bilmiyor ne var ne yok 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kafasına buyruk takılıyor bası boş 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Saçma sapan bir şekilde takılıyor sjsj 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zorlanıyor ama çalışıyor 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalbimin sesini dinledim KS de gez dedi😊 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmem kan falan pompalıyordur heralde 0 0 Yorumla
Belkitiryakii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çalışıyor. Kan pompaliyor olsa gerek 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kalbim boş desem değil 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. şu an kalbim falan değil ama gözlerim çok uykulu 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İslem görmüş manevi anlamda da perisan 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biraz yaram var ama geçecek bu gidişle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalbim duraksiz haykırış larda 1 2 Yorumla kendalliste_ +1 yıl ne yapsan ayrılamam senden asla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ateşe atma yanlız birakma Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kalbimi bilmem ama sinirlerim tepemde orası kesin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Artık pek hissetmiyorum kendisini
Kalbim yok şuanda
Kalp kırılmasından ölmek tıbbi olarak mümkün
Kırık kalp sendromu ya da daha tıbbi ismiyle stres kardiyomiyopatisi ilk defa 1991 yılında Japon bilim insanları tarafından keşfedilmiştir.
Çok Şükür Ölmedik 😊
Aylar önce evlendim. hanım kalbime bi girdi porçöz , çamaşır suyu, sarı güç , mavi güç en sonra yüzey temizleyici ile bi elden geçirdi gıcır gıcır...
Çıtır hasarlı... Airbagler fabrika çıkışından açıktı. Tampon zaten yoktu. Alıcı mısınız? Onu deyin fiyatta indirim yaparız.
Kalbim o kadar sağlamki 200yıl yaşarım sevgili yok manita yok iş yok güc yok e böyle olunca mis yatiş gel keyfim gel :)
Dayı benım kalbı gösteriyor
Aradığınız numara geçerli değildir lütfen meşgul etmeyiniz..
Bin parça olmuş ama tutkalla yapıştırılmış bir vazo gibi
Kalbimde kanıyor aykırı bir aşk. Hasar beklenmekte..
Oldukça sakin. Atışlar yerinde. Check up yaptırdım. Birşeyim yokmuş. Kilo var sadece 😃
sahibinen kullanılmamış 0. atılacak çöp arıyor
Hasar yok. Bomboş nötr bir kalp. Bir de güzelce streçledim kimse girmesin diye. Oh kafa mis
Kalbim kelebek gibi uçmayı bekliyor ama onu gören yok
Kırıklıkları aştım sanırım. Stabil şu an. Kısmen huzurlu hissediyorum.
fiziksel olarak yerinde hissettiğim kadarıyla çocukken durdu
Hasar mı? Yıllardır paramparça. Yıkıntılar arasından bazen ışık görünse de; hep karanlık, enkaz ve çaresizlik...
3 saniye konuştuğu herkesi flört sandığı için abaza, kardeşim yaftalarına maruz kalıyor ama pek umrunda değil.
Kısaca bağlanmak da bırakmak da kolay. Ama karşımdakiler genelde kırmızı ışık yakar :D
Hasar kaydı çok fena… 😏
Çok şükürr diyorum genelde ozaman keyfim yerine gelirrr ,,,
Kendi halinde, kendi için stabil atıyor.
Oooo o kadar hasarlı ki düzeltilmesi imkansız gibi ama boş kalbim 😉
Kalbimin durumu kalmadi mecali kalmadi darmadağın şu an
Allak bullak şu an. ilişki istemiycek kadar bıhtımm bıhtımm
Birini özlüyor ama o biri de acaba benim kadar özlüyormudur
Çıtır hasarlı, 1-2 ihanet görmüş fakat temiz bakımlı
Hasar olmaz mı ya. Ağır hasarlı. Boş gönül eğlendirmede şu an vakit geçsin
Turp gibi ♥️👌🫂
Benimkide marul gibi
Salata mı yapsak😅
Coban salatasımi yapcaz
Çoban salatası için yetersiz😌 sebze salatası🙂
Yap ozaman sana zahmet
Peki🙂
Teşekkür ederim
Anlayışın icin
Afiyet olsun.
Yardim edim bende
Malzeme iki tutam bir şey zaten 🤣🤣🤣
Beraber olsun afiyet okadar ugrasdin
Eksik ne var getirim ben
👌..
Sıkıldım muhabbetinizden
Düzgün bir şey yok ki🤣
Sen sıkildin diye konusmayalimmi
3. malzeme de tamam. Maydanoz,😌
Kıskandi konuşmamızı
Neden😳
Ben maydonoz yemiyorum ki
Hım. Pardon🙂
Maydonoz yerine roka olsun
Rokada acı oluyor, çoğu zaman 😳
Dk başı bildirim geliyor o yüzden sıkıldım
Yooo acisiz bu roka
Bildirim geliyo diye konusmayalimmi
Surda oglen yemegi hazırlıyoruz
.. Pazara gittim, hiç taze sebze yokmuş 😅😅
Marketten alsaydın taze sebzeler gelmis markete
...🤣🤣🤣
Allah yuzunden gülümsemeyi eksik etmesin
Gülümsettiniz, teşekkürler. Sizinde yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.
Rica ederim benim yuzum gülmüyo gulsemde yalandan gülüyorüm
Iyi geceler sezen
Profilindeki kuşlar çok güzel bende bende besliyorum guvercin
keyfi yerinde peki ya senin?
şu an iyi gibi
Hep iyi olmasını dilerim 💐
Teşekkür ederimm, umarım sende hep iyi olursun 🌸🌸
Teşekkür ederim 💐
Hasarsız, boş, mutlu.
Artık pek hissetmiyorum kendisini
Ağır yaralı
Şaka şaka
Iyi diyelm iyi olsn
Hasar almadan perte çıktı 🤕
Gayet sağlıklı bir şekilde atıyor
İyi, tekrar kırılmak için onarıldı
Şükür kalbim hasar kayıtsız çizik dahi yok
Berbat :))
O da bilmiyor ne var ne yok
Kafasına buyruk takılıyor bası boş
Saçma sapan bir şekilde takılıyor sjsj
Araba miyim ben ya of noluyo ya
Zorlanıyor ama çalışıyor
Belirsiz duygular içerisindeyim
Kalbimin sesini dinledim KS de gez dedi😊
Bilmem kan falan pompalıyordur heralde
Kapalı durumda
Odunlaşmış durumda 🪵
Çalışıyor. Kan pompaliyor olsa gerek
Kalıcı hasar yok şükür😄
Hiçliğin olduğu oda gibi
Kalbim boş desem değil
hasar kayıtlı :D
Bakayım. 78 pulse/dk.
Hasarsız, sahibini bekliyor
şu an kalbim falan değil ama gözlerim çok uykulu
İslem görmüş manevi anlamda da perisan
Biraz yaram var ama geçecek bu gidişle
Kalbim duraksiz haykırış larda
ne yapsan ayrılamam senden asla
Ateşe atma yanlız birakma
Kalbimi bilmem ama sinirlerim tepemde orası kesin.
Tam ucunda tık tık atıyor aşağı yukarı 😎😋
yer yer parçalı bulutlu sağnak yağışlı