Güncellemeler
+1 yıl
Çevrem yok çok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar hiç sevgilim olmadı. Artık sıkıldım bunaldım. Bir kaç sevgilim olmadan insan tanımadan evlenmek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sevgili bulmak buradan da bulabilirsin cok zor degil. bir sürü site var. yani önce konus sonra da sevgili olmasan da arkadas ol onun cevresinden bulursun
Güvenemiyorum buraya
nereye güvenirsin ki? yolda grsen tanıssan ne farkeder. en azından burada nasıl davrandıgını göreceksin sonra da gercekte de aynı davranıyorsa arkadass olacaksın. ama gercek hayatta kişi sana belki sahte davranıyor bunu bilemezsin.
Çeyrek asır devirmissin bundan sonra hayatının neresinde sevgili olmasını umuyorsun.
Ne alaka bu yaştan sonra sevgili olmuyor mu çok saçmalıyorsun
Bilmem. Oluyorsa olmadığından yakınmazdın galiba.
Ben beceremiyorum yapan yapıyor
Bunu dedik zaten. Yapamadığın için olmadı. Bundan sonrası için neden, nasıl yapasın. Yeteerrr! diye bağırırken birdenbire sorunu kökünden halledeceğin bir değisim mi geçireceksin, nolcak yani.
Sırf sevgili yapıcam diye anlamsız kişilerle gereksiz uğraşlara girme bence
Doğru söylüyorsun da hiç tecrübem yok
Ypma demiyorum zaten sadece sevgili yapma değilde insanları tanıma formatı daha yararlı olur bnce 👍
Burdan kimse edinme sakın.
İyi birisi denk gelmez mi hiç
Çok zor maalesef ben edinmiyorum burdan hiç. Bazen iyi kızlar çıkıyor arkadaş olarak.
Neden istiyorsun ki
Güzelliğin iyiyse bulman lazım
Gayet iyi
Yani neden olmuyor teklif eden mi yok
Var ama hep sosyal medyadan çevremde kimse yok sosyal medyaya da güvenemiyorum
Ya pek sıkıntı edecek durum değil. Çevren yok demek ki. Sosyal medyaya da bu kadar on yargili olmayın biraz konuşun 1 2 ay sonra bulusursunuz. Abaza felan olursa zaten 1 2 ay içinde cinsellik açar bence
Cinsellik açması değil de ne biliyim böyle hiç ortak arkadaşım yoksa ortak bir ortamda bulunmadıysak biraz korkuyorum duyduklarımdan dolayı yoksa istiyorum konusmak
Nasıl ne duydun ki
Bende senin gibiyim en azından fotojeniksin ki sosyal medyadan konuşmak isteyen oluyor bende o da yok cevrede yok. Yine şükret bence sksksksk. Birde aşağıda gördüm buradan bulacağına instadan daha iyi bence
Evet fotolarım iyi açıkçası orada hesabı açtım mı baya adam geliyor ama bir türlü güvenemiyorum bazı tipler güvenilir geldi ama işte bilemedim bir de tecrübesizim ya yanlış davranırsam diye korkuyorum
Yanlış davranilacak bir durum yok bence korkmana hiç gerek yok. Buradan bir kaç kişiyle konuş istersen kendini gelistir. Bende buradan biriyle konuştum ister istemez sohbet etmeyi öğrendim hiç konusamazdim. Kız daha beni görmeden benden hoşlandığını söyledi. Kız çirkin felanda değildi bu arada yoklukta diyecem iliskileri olmuştu. Başka bir caren yok gibi
Fotomu felan atma burdakilere bu arada fake at
Yoklukta ne demek anlamadım ben konuşurum da burdan gerçek istiyorum ya
Senin yaşın kaç
Sevgili olalım mı?
Ben de arıyorum
Ykmu knk hosandigin
tanisalimm