İsyerinde kızla 3 aydan beri konuşuyoz yani konuşmalarımıza bakarsan sanki bir ilişkimiz var öyle hayata dair yardım lazım oldumu ederiz birbirimize. Benle konuşdumu mutlu oluyordu sonra isyerinde ki herkesle konuşuyordu espiri acısından. Yanından gecergen gözüne balmadan gectim ve sen kime trip atıyon dedi ve bende dedim atmıyom sadece herkesle cok konuşuyon artık ara vermelisin dedim ben her kızla konuşmuyom farketersen dedim. Pazartesi bunun yüzüne dahi bakmadım hiç salı carşamba hic bu hiçkimseyle konuşmuyor ama bugun konuş dum moralin cok bozuk neden diye bahaneler buldu. Pazartesi instagramımda ferhat göcerin senin için diye şarkısını paylaştı sizce durum nedir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bi şey hissediyosan git açık açık konuş, niye eziyet çektiriyosun kıza
Seni seviyorum demek kolay ömeli olan kanıtlmak ben boş seviyorum demiyi sevmiyom o beni dinleyip gerekeni yapıyorsa demekki halan muhabbet edelim demek istiyor ben tamam seviyorum ama zoru oda kolay gendini vermesin ben onu diyer erkeklerle konuşmasın diyom ama abileri yani 45 50 yaşında lar onlarla konuşma diyom konuşursan ben yokum konuşmassan herdaim yanındayım diyom sence seviyormu bugün hal hatrını sordum. Bugün canım sıkın dedi bende dedim ne bugünü pazartesiden buyana yüzün asık moral bozuk kim üztüseni ve dedim şu an da konuşuyorsam başkasıyla konuşmuyondiye konuşuyorum. Sence durumuz nedir
Kusura bakma da arkadaş statüsündeyken senin lafını dinlemem zorunda değil. Ben olsam inadına gider konuşurdum valla. Ayrıca cesaretsiz gözükğyosun şu an ona. İtiraf etmeyi beceremediğin şeyler yüzünden aranız iyice açılacak. Bu kızı bulduysan elini çabuk tut başkaları kapmasın.
Ben onu değil obeni buldu önceleri göz göze geliyoduk bakışıyorduk hep kedilerden acıldı sonra bana nerelisin aynı memleket liyiz. Şimdi kız inadına yaparım diyipte konuşursa direk konuşmayı kesicem yarın kıza yapıcağık süprizi cok sevinicek saden ben onla konuşiyim o bile ona hetiye. Benim gibi birini asıl elde etmesi mucize coğu kişi diyor yanına yakışmıyor ama ben yüźe göze kalbe bakıyorum yoksa beşimden yanımdan 10 kişi geciyorsa 8 gözü üstümte sevmiyorum boş işi oyüzden konuşursa güle güle karşılık bile vermiyecem ozaman. Sana da şöyle tavsiye veriyim belgi cok doğru birini bulursun oda böyle bir iatekte bulunur sende tersini yaparsın sonra pişman olursun ama senin tabi haberin yok o kişinin namazında , niyazında herkezi hayatına almayan biri olduğuna ve bugüne kadar sevgili yapmadığına yatırımlarla uğraşmaktan. Tabi iýi düşünmek kerek ve hayatındaki doğru insanı kacırmamak gerek ve bende böyle ölcüyorum , saden seni seviyorum demek kolay bugün neyaptın ettin bu ama hayata dair senin icın ne yapıyor sen onun için ne yapıyon bunlar ileriyi belirler , senin dediğingibi düz seviyorum diyenler yol yorgunu
Konuşmandan anladığım kadarıyla Karadenizlisin, şu an her şey daha mantıklı geldi 😄 bildiğin gibi yap ne desem laf anlamıcan zaten🤗
Hikayenin görün meyen tarafıda var ama anlatıyim sen düşünceni söyle. Yazım yanlışı olabilir kusura bakam hızlı yazıcam
Kızla ilk zamanlar nereli olduğumu söyleyip konuşma başlattığından sonra ben kızı yaşı büyük zannetiyordum ben 24 onu 26 zannediyordum kızın yanından gecergen arkadaşına boyu bostunun iyi olmadığını söyler gibi konuşmalar yaptı yani taş atıyom sen anla misali, ilerki süreçte yaşkonuşuldu 23 yaşında kız ben 24 aramızda var 10 ay yaş farkı.
Şimdi gelelim asıl mesele birazdaha ilerledikden sonra dedim başka arkadaşı bekci filan dedin var mı sevdiği dedi ağustosun bilmem kacında nisanlanıcak ben buna mesafe koydum bu yine yolunu bulub kendine cekti beni sonra yine konuş filan yaşı 30 yaşında bekci dediğimiz kişi mesleği bekcilik gercek.
Ama o hala beni bırakmıyor diye busefer zor oynamak istiyorsun dedik içimden tamam dedim.
Bu bana bişiler söyledi analmadım dedim sessiz konuşuyor biraz sen beni niye anlamiyon diyor kulaklarında sorunmu var bende yok sende sorun var biraz yumurta ye dedim sesin cıksın😃😃
Bana taktığı 2 kelime kaba, egoist , dedim 3 cüyü merak etiyom ona nebulucan acaba, sen bana tavuk dedin diyor boyle bir konuşma işte 3 cü lakabıda kasyığını akşam olmadan dedi.
Sonradan pazartesi oldu bana dedi yumurtamı aldınmı. Ne yumurtası ben bi söz vermedim, alıcanmı dedi düşünmem lazım dedim ve bana dedi saden sevmem yumurtayı hiç saka yapiyomdedi ve gittim, aradan 30dk gecdi düşündüm işte tam sırası
Yanına gittim dedim sana yarın yumurta gediricem yiyicen dedim eger yemessen birtaha bir kelime bile etmem seninle pişmiş, pişmemişveya pıldırcın hangisini istiyosan soyle senin için hazır edicem , 5dk zorladı tamam dedim ven gitiyom gittimi sonradan desende dönüşüyok kabul ediyonmu edmiyonmu kabul ediyom dedi ve akşam yazdım ona soğükmu sıcakmı olsun diye hiç olmasın dedi ben uzatmayı sevmem dedim bana dedi erkek arkadaşım annem babam yaptıramıyor sevmediğim şeyleri.
bende dedim onlar başka ben başka bende ona bakarsan herkızla konuşan biridegilim dedim
yarın oldu aldım buna süpriz cikolatalı yumurta kağıda sararak, koydu cebine anlamadı, sonra şimdiye dedim karşımda bennerden bilicem cöpe atmıyıcağıne yemin ettirdim eti sonra tedim yumurdaya baksana sonra dünyalar onun oldu yumurtayı görünce.
Ben anlamadım hiçbi şey, kızın erkek arkadaşı var sen daha neyi anlatıyosun
Tamam işte arkadaşıvar bana yamanıyor amacı ney benden ilgimi , benim onunla konuşmam için zor kabul edilmiyecek şeylerde bulundum kabul etti , yukarda yaziyor saden . Bende bunu cözmeye calışıyorum amacım aşk meşk değil. Arkadaşı 30 uasında olduğu için onu sevmiyor veya beni görünce ondan vazgecmeye niyetlendimi oluyor. burada tam ne yapmalıyım. Sevdiğini söyle diyosun nasıl diyim işte buyüzden demiyom ama olsada olur olmasada olur tarafındayım , burada kız ne yapmaya calışıyor soru bu
Kız galiba seni istiyo ama diğer tarafı da yedek bulmadan bırakmak istemiyo. Ben böyle anladım.