Aşk İlişkileri Hanımcı mısınız yoksa taş fırın erkeği mi? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 𝐏𝐞𝐤𝐢 𝐲𝐚 𝐤𝛊𝐳𝐥𝐚𝐫 𝐬𝐢𝐳 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐲𝐜𝐢 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐧𝐢𝐳 😂𝑆𝑒𝑣𝑑𝑖𝑔̆𝑖𝑛𝑖𝑧𝑒 𝑘𝑎𝑟𝑠̧𝚤 𝑛𝑎𝑠𝚤𝑙𝑠𝚤𝑛𝚤𝑧? Hanımcı mısınız yoksa taş fırın erkeği mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Nazik ve kibar birsiyim. sevgilim için her şey, yaparım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hanımımı çok severim ama kesinlikle hanımca bir insan değilim 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl @NeveaşıkbiriBir görüşünde görmüştüm , o sizi hanımcı yapmak için uğraşıyor 😂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl O da biliyor olamayacağımı 😃 Yorumla
MyBabyRose Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Makul ve mantıklı her fikre ve davranışa karşı hanımcıyımdır. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Çocuklar duymasının layt Selamilerini sahneye alalım 1 0 Yorumla
mrwoo5 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl eğer bir evliliğim olsaydı , dışarıda taş fırın evde hanımcı :)) 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hanımcı olamam ben ya 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl @mrfcanx1 Necisin😂😂 1 2 Yorumla Coraline-0 +1 yıl 😝😝😝❤❤ Yorumla mrfcanx1 +1 yıl 🤍❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nazik ve kibar birsiyim. sevgilim için her şey, yaparım
Hanımımı çok severim ama kesinlikle hanımca bir insan değilim
@Neveaşıkbiri
Bir görüşünde görmüştüm , o sizi hanımcı yapmak için uğraşıyor 😂
O da biliyor olamayacağımı 😃
Makul ve mantıklı her fikre ve davranışa karşı hanımcıyımdır.
Çocuklar duymasının layt Selamilerini sahneye alalım
eğer bir evliliğim olsaydı , dışarıda taş fırın evde hanımcı :))
Hanımcı olamam ben ya
İkisinin ortası bir şey.
@mrfcanx1 Necisin😂😂
😝😝😝❤❤
🤍❤️
herşeyin fazlası zarar
Arada sırada aklıma geliyorr 😬
Taş fırın erkeği
masajcıyım