Güncellemeler
+1 yıl
Aaaa kız dedim diye laf işittim iyi mi🤦🏻♂️🤣🤣
Hiç oyle bir algım olmadığı haldeee🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Soyle aciklik getireyim ben bir kadına hitap ederken afedersiniz bakre olup olmamasina gore hitap etmem...
Ben hep kız derim ve bu kötü bir şey değil sevimli buluyorum bu kelimeyi neneme de kız diyorum daha genç birine de yani yas veya başka bir şeyle alakası yok kızlarrr
Hiç oyle bir algım olmadığı haldeee🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Soyle aciklik getireyim ben bir kadına hitap ederken afedersiniz bakre olup olmamasina gore hitap etmem...
Ben hep kız derim ve bu kötü bir şey değil sevimli buluyorum bu kelimeyi neneme de kız diyorum daha genç birine de yani yas veya başka bir şeyle alakası yok kızlarrr
Güncellemeler
+1 yıl
Amannn karar veremedim yaaa gidiyorum ben evlnmk isteyn olursa münasip bir dille gelip d*m de istesin beni KS' nin de rizası olursa evlenrz🤣🤣🤣🤣
Sakin bana sen egolusun küstahsin vb.. kelimeler kullanmayın yanimda çeyiz olarak köpeğim Escobar olacak onu da kabul edeceksiniz ona göre 🤣🤣🤣
Baslik parası istemiyorum ama altin olsun
Sakin bana sen egolusun küstahsin vb.. kelimeler kullanmayın yanimda çeyiz olarak köpeğim Escobar olacak onu da kabul edeceksiniz ona göre 🤣🤣🤣
Baslik parası istemiyorum ama altin olsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
türk kızlarının hepsi kendini prenses zannediyor
Ahahhahq işte daimi broom 🤣🤣🤣
Saol bro :D
Prenses sananlara prenses gibi davranıyorlar.
Ben de öyle olsam keşke
Canim o libidonun yan etkisi gecince tekrar kul kedisi oluyor onlarrr
Malın varsa olur ama çok gençsin ölmezsin de şimdi 😅
Ahahhaha aşk olsun malım için mi evleneceksinn mal varligimi belirtmedim ya bir don bir atletse 70 yil bekleyecek misinn🤣🤣🤣🤣🤣
Mal varlığını öğrendikten karar veririm msndnb
Olmadı ayşam olmadı kalbimi kirdinn 🥲 zehir mi katacan yemeğime🤣🤣🤣
Yo günahkar olmak istemiyorum ecelinle öl hemen 😅
Ahh ayşa ahhh daha gencim bee tipimi begennedin mi peki ya köpegimi (Escobar olur kendisi biraz kriminal bir adamdırr benden soylemesi🤣🤣)
türkiyede kendimizi prenses zannedecek hal mi kaldı şahsen ben sarayın soytarısı gibi hissediyorum
😅😂
Olur bak senden🤣🤣🤣👍👍
Hiçbir şey hissetmiyorum duygusuz odunun ben
En sevdiğim 🤣🤣
Bir kızın prenses gibi hissetmesi için önce ona bu duyguyu hissettirecek bir prensi olmalı
Yaaaa prenses zannetmesinn isteee ahahha ben orens degilim düz kendimim o da kendi olsun demek istiyorum
Niye bir kız sana prens gibi hissettirsin istemez misin o da prenses gibi hissettirilmek isteyecektir
Yok bebeğim bu karsilikli kandirilmadir ben prens değilim o ne monarşik monarşik ilişkiler🤢🤢🤢
Hissettiren de yok zaten biz yine devam böyle 😂
Biraz zeki olsan soylediklerimi anlasan seninle evlenirdimm...
Sende beni anlamadığın için bu aşk burada biter 😳🤗
İslenmişsin kalbime ilmek ilmek nereye boyle bileyim söylee :(((
Beyaz atlı prensten umudumu kestim gidip sessizce uzaylıların beni kaçırmasını bekleyeceğim
Bak gel vazgeç bu saltanat sevdasindan mutlu bir yuva kuralimm😃😃😃
Hayır uzaylılara zaafım var
İyi sen kaybedersin ve sorun ben de değil sen de dierek bu konuyu sonsuzluğa gommerek seni eline gecen en büyük şansı kaybeden kişi diye tarihe yazarak bu konuyu kapatmak istiyorum
Prenses zannetmiyorum, çünkü ben baba evinin kraliçesiyim
İyyyy işte istemediğim tippp🤢
İsteme zaten hahah
Git burdan kış kış biz cumhuriyeti ilan edeli cok oldu 🤣🤣🤣🤣
hayır erkekler sapık
Ya genellemeye bak yaaa ben sapik değilim o ne olacakk
Soruya bak cevaba bak !
-Kendini prenses hissetmeyen kız var mı?
-Hayır erkekler sapık!!
Sizin nesliniz bir gün tükenecek, ya da tükenmeden bu üstünlüğünün, ayrımcılığınız bitecek. O zaman anlayacaksınız size nazik davranan erkekleri
@BauChise yani dedim ki kendini prenses zannetmeyen kız var ama erkekler sapık olduğu için evlenmiyor
kız değil kadın ayrıca arkadaş bakire olmayan istiyor galiba
Kız, kadın, hanfendi, ne ise sen hala genelleme yapıyorsun. Hayır ! Arada çürük çıktı diye bir cinse soykırım yapamazsın. Ben görüyorum çok ince nazik kadınına değer veren erkekleri, yapmayın böyle genelleme ile ön yargı aynıdır.
@BauChise kız demedin @dahivebeyin kadın dedin
Tamam kadin da demiş olabilirimne fark ederrr ha kiz ha kadın
Tuhh kaçırdık
Nasıl?
Kendimi prenses sanıyorum
Aman amann uzak dur bendenn 🙌🙌🙌😃
Sende padisah olma evlenirsin sjsjsjjsj
Ahahahaha bu iyiydi 🤣🤣🤣
Beeeğn
Sen kimsinn🤣🤣🤣