Çirkin, göbekli ve kel sevgilim benim gibi güzel sevgilisi var diye hava atıyor insanlara, bende terk ettim iyi yapmış mıyım?

Sevgilim benden bir kaç santim kısa ve göbekli ayrıca yakışıklı da değil hani üstelik saçları dökülüyor üst kısımları yarı kel şimdi sen bunun neyine baktın zengin mi diyeceksiniz ama saç ektirecek parası bile yok, ne zengini. Ben buna nasıl baktım bilmiyorum ki ben oldukça güzel biriyim. Vücut olarak yüz olarak güzelim. Bana hediyeler felan alıyordu çok peşimde dolanıyordu bende kabul ettim bunu ama arkadaşlarım şaşırıyor yolda yürürken garip bakıyor insanlar rahatsız oluyorum. Birde ne zaman insanlar bize baksa bu beni kendine çekiyor belimden hayvan gibi ya napıyorsun diyorum alınıyor sonra birde. Örnek vereyim geçen markete girdik bir şeyler aldık neyse kasaya geldik kasada da kız var, sıra bize geldi kız bize bakar bakmaz bu beni yine tuttu kendine çekti belimden ya dengem şaşıyor düşücem diyorum hayvan gibi çekiyor neyse ürünleri geçiyoruz 2 saattir konuşmayan insan o esnada aşşğğkkkım bize ne zaman gidicezz demezmi? Der, dedi çünkü. Ters ters baktım çünkü ben onun evine hiç gitmedim ki? Orada kız var diye kıza benim üzerimden hava atıyor bak ben bu kızla sevgiliyim sen bendeki cevherleri bilmiyorsun hesabı ego kasıyor benim üzerimden kıza, bunu her yerde yapıyor yapma diyorum yoo ben sana sevgimi gösteriyorum diyor. Şimdi terk ettim k. pek gibi dolaşıyor peşimde

Çirkin, göbekli ve kel sevgilim benim gibi güzel sevgilisi var diye hava atıyor insanlara, bende terk ettim iyi yapmış mıyım?