Selamlar! 🦋
Sevgi, zamanla bize ait olan şeyleri değiştirmeye başlar mı sizce? Sevincimiz, hüznümüz, bakışımız, kelimelerimiz, konuşmalarımız... Aklınıza her ne gelirse...
Ne düşünüyorsunuz? 👇

Selamlar! 🦋
Sevgi, zamanla bize ait olan şeyleri değiştirmeye başlar mı sizce? Sevincimiz, hüznümüz, bakışımız, kelimelerimiz, konuşmalarımız... Aklınıza her ne gelirse...
Ne düşünüyorsunuz? 👇

Ben şöyle bir şeye birden fazla denk geldim, evli olan bazı kişiler nedense birbirlerine benziyor ya. Sanki ikiz kardeşlermiş gibiler. Hem davranışları hem de yüzleri birbirine benziyor
Evet ya, var öyle durumlar gerçekten... 😅
Evet bence öyle oluyor 😅 sevdiğim kadın benim birçok özelliğimi değiştirdi yanii, ona benzemeye başladım. Onun da bazı konularda bana benzediğini görüyorum 🙃
Özellikle insanın konuşma tarzı "bir miktar" değişiyor 🙃
Önceden sevmediğim şeyleri o seviyor diye sevmeye de başladım mesela...
Yani evet, insan zamanla sevdiğine benziyor. Zamanla sevdiğiyle bir bütün oluyor. "Ben ve sen", "biz" oluyor... Zaten bu bile zamanla sevenlerin birbirine benzediğinin bir kanıtı...
Birbirini seven ciftlerin 3 yıl icinde hem bakis acilari hem de yuz ifadesi olarak benzerlikleri artiyor. Gulus, bakis, tepki verme sekilleri dahi benzeyen ciftler goruyorum. Bu benzerlik arttikce uyum da artiyor gibi."ben senim, sen de bensin." deyisinin uygulanmis halleri gibiler.
"Ben senim, sen de bensin."
Çok güzel...
Teşekkür ederim.😊🌿
Rica ederim.🌸
"Zıt kutuplar birbirini çeker." tezine nedense hiç inanasım gelmiyor. Aksine uyum sağladığımızı ve benzerimizi bulunca gerçekten seviyoruz diye düşünüyorum. O yüzden evet insan sevdikçe benzer, benzedikçe sever. ❤️
Kesinlikle çok katılıyorum. 😌
Çok teşekkür ediyorum kuzu 💜
Rica ediyorum.🤍
Cevap
9Cevap
Sanmıyorum. İnsan bazen tam zıttını severken, bazende zaten ruh ikizini seviyor.
Hayır benzemez. zaten benzediğini sever
Tabii bu birazcık da zamana bağlı. Eğer uzun süre birlikteyse insanlar. Bana göre de mutlaka bir süre sonra birbirlerine benzemeye başlıyorlar. Hem de her konuda.
Iki güneş ve iki ay olmak yerine; bir güneşle bir ayın birlikteliğine sahip olma durumudur.
eşler birbirinin etkisinde kalarak, enerjisini partner'ı tarafından dengelenen bir uyuma kavuşturur. ve bu konumdaki ruh eşlerinin de raf ömrü, ruh ikizlerine göre çok daha uzun ömürlüdür. şans.
#selamgençlik 🍀🍀
Kanıtlanmış bir gerçek kesinlikle benzeşme oluyor sevenler arasında hem yüz, hem davranış hatta ses bile.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Evet onunla konuştukça, zamanla; hal, hareket, konuşma filan benziyor. Bizzat arkadaşımda gördüm bunu kızın siması da çocuğu andırıyor😂😂 değişik bir durum ama gerçek.
Yaaa 😂😂😂
Sevdiğine mi benziyor, yoksa kendine benzeyeni mi seviyor? İnsanın değişeceğine pek inancım yok. Bence bize benzeyeni seviyoruz, gönül çekiyor...
Mantıklı bir bakış açısı...😄
Benim konuşmam benziyor sanırım istemsiz 😂 diksiyonumu bozdu bebe
Ahahah inanırım gerçekten. Konuşma da benziyor zamanla çünkü. 😂
Bence insan zamanla sevdiğine benzemez , iki insanın gönlü zaten bir ise iki insan bir noktada buluşur.. Yani o iki insan aslında bir elmanın iki yarısı oluyor..🙂
Bence insan sevince onun huylarını da iyisiyle kötüsüyle kabul ediyor ve sevdiğinin düşüncesi, davranışları makul geliyor. Kendine de uyunca kendi de öyle oluyor zamanla
Bilmiyorum ama huyundan suyundan etkilenir bu durum kendisine de yansıyabilir.
Eveet çünkü birlikte zaman geçiriyorsun aynı şeyler birlikte güzel oluyor keyif alıyorsun
İstemli ya da istemsiz olarak taraflar birbirlerini manipüle ediyorlar.. Zamanla benzemek kaçınılmaz oluyor..
Bununla ilgili bir çalışma vardı çiftlerin zaman geçtikçe birbirine benzediğine dair
Üzüm baka baka kararır
Benzer
Sevenler zamanla birbirine benziyor zaten
Bazı huylar evet benzer.
Çok benziyoruz🥲
Bilmem noel babayada benzeyebilir
evet benzeyebilir
Kesinlikle
Benzemez.
Evet benzer
Benzer 🥲🖤
Evet benziyor