Ben bazen aşk yok; sevgi, saygı, sadakat var diyorum, sonra da bu kadar şiir, şarkı, şair, sanatçı yanılmış olamaz diyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda.😊

Ben bazen aşk yok; sevgi, saygı, sadakat var diyorum, sonra da bu kadar şiir, şarkı, şair, sanatçı yanılmış olamaz diyorum. Siz ne diyorsunuz bu konuda.😊

Bence yok. Düşünsene bizi diğer canlılardan ayıran en önemli özelliğimiz ne? Akıl ve düşünebilmek değil mi? Düşünemese idik ne olurdu? Hayvanlar gibi yaşardık bazi şeyleri. Dusunebildigimiz ve bazı şeyleri de kendi irademizle yapabildiğimiz secebildigimiz için bu içgüdüsel konuya da aşk demişiz. Kalbin aşk denen şeyle en ufak ilgisi yok zaten. Evet his duygu sevgi olabilir ama bunlar düşünme ve akıl yetisi ile olan şeyler. Düşündüğü için biseye bağlanıp saplantı haline getiriyor insanlar ve adına aşk diyor. Düşünemese bu olmayacaktı ki zaten. Şehvet duygusu var içinde kısaca kabullemese de aşka inananlar
Aşk pisikolojik bir etken korkunun ve güvenin simgesi bence insan birine güvenmek istiyor güven duymak güvenilmek istiyor bu sebepten bence aşk oluyor
Olabilir🙃
Oldum işte bi ara😁
Başka ne zaman baktın ki🙃
Anlamadım desem
Himm tamam şimdi oldu
Cevap
13Cevap
Aşka inanmıyorum
Var tabii ki..
Ama öyle her aşık oldum diyenin hissettiği şekilde değil..
Çok doğru ✨
Ask diye birsey yok bence sevgi ve saygi herseyden once gelir
Sanatci insanlarin ihtiyaclarina gore sarki yazar.. yani onlarin amaci para kazanmak...
Sarkilara bakarsan genelde sitemkar neden cunku ayrilanlar mutlu olanlardan az
Sairlere gelince baktiginda siirleri bi konudan tutturmus ve her siirinde diger siirinden parca bulabiliyorsun...
Amac ask degil amac insanlarin ihtiyacina gore yazi yazmak vs vs
Haklısın bende böyle düşünüyorum ama kafamın karıştığı zamanlar oluyor, takdir edersin ki kadınlar biraz daha duygusal bu konularda🙃🤷♀️
Ama ama bu 😢🥺
Nedenki
Güzelmiş gerçekten 🙃
yok. Özlem var, İstek var, Tutku var. Şehvet var
Aşk diye bir şey yok hayır
O ne knk öyle 😯😯😯
Yok, sadece insanlar öyle inanmak istiyor
Afyonlu olduğum için yok
Aşk yokluktur...
Kalmadı
Yok sanırım 🤔
Aşk yalandır 😄