Gurur yapmak bence çok gereksiz ve zaman kaybı… Sevdiğimiz kişiye duygularımızı açmayıp adım atma konusunda gururlu davranmak bize hiçbir şey kazandırmıyor

Gurur yapmak bence çok gereksiz ve zaman kaybı… Sevdiğimiz kişiye duygularımızı açmayıp adım atma konusunda gururlu davranmak bize hiçbir şey kazandırmıyor

Bir yere kadar gurur ayaklar altına alınabilir. Ama alışkanlık haline gelmemeli. Kendini bilen insan zaten bunu hissedip tekrar kullanılmaktansa karşı taraftan ayrılmanın sıkıntısını göze alabilmeli bence onurlu bir davranış
Bunun gururla değil ego ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Biri sevdiğini söylemekten kaçınıyorsa egosu izin vermez. Hisleri gizledikçe insanın içinde daha da büyür ama açığa çıkardıkça rahatlar, olumlu veya olumsuz bir sonucu olur en azından.
Bu hakkaniyetli görüşün için teşekkür ederim 🙏🏻
Duruma bağlı.
Sustuğum zamanlar olur gururumdan.
Söylememi gerektiren durum varsa da söylerim.
Karşı tarafın bana geçirdiği şeye bağlı yanisi.
Adım atmada neden gurur yapılır anlamıyorum. Bana göre gereksiz kasmak bu, ne var yani açılın gitsin. Reddederse konuyu kapatırsınız olur biter.
Cevap
9Cevap
Ben sevince gurur filan dinlemiyorum.
Gurur yapmak bazen hayat kurtarır :D
Gururum önemli değil ama bana adım atmadan adım atmıyorum kimseye
Eğer normalde konuştuğum yandığım biriyse beklemem. Ama tanımadığım brine de gidip muhatap olmam sırf hoş diye
Gurur yapıyorum karşıdan adim gelmeyene kadar ben adım atmam
Atarım istemezse aman başka kız mı yok derim geçerim başkasına dndj
Gurur yapmadım da ne oldu, elde kocaman sıfır 😂 bundan sonra ben gitmem, isteyen gelir zaten...
kasmaya gerek yok herkesin de dediği gibi aşk gurur tanımaz. Her şeyin belirli bir sınırı var her şeyi tadında yapmak gerekir. Ama bir insana karşı olan hissini söylemek için gurur yapmaya gerek ya en fazla çekinir ve gerilirsin.
Hayır hoşlandığım kişiye duygularımı açıklarken gurur yapmam. Böyle bir konuda bence gurur yapılmaması gerekir.
yapılacak zamanlar var..
ama ilişkinin başında değil..
Gereksiz gurura bende karşıyım.
Karşı tarafa bağlı. O enerjiyi vermediyse hoşlanmış olsamda niye adım atayım ki
tribal enfeksiyon
Hayır öne sürmem eğer getrçekten seviyorsam
Gurur aşkı ziyan eder.
aşık olduğum adamsa etmem
Fazla gurur döte vurur der yürürüm ben.
Gurur falan kalmaz bende
Duygum varsa söylerim. Öyle kasmam kendimi
gurur zaman kaybıdır bazende oluyo istemsizce