Olayım sadece evlilik değil biriyle flörtleşmeye başlıyorum taki çocuğumun olduğunu söyleyinceye kadar direkt konuşmayı kesiyorlar sizce çocuk büyük etken mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başkasının çocuğunu sevmek her insanın yapabileceği bir şey değil. Sabırlı olman gerek, elbet seni olduğun gibi kabullenip çocğunu da kendi evladı gibi sahiplenecek biri çıkacaktır karşına. Sadece henüz zamanı değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk ekstra bir sorumluluktur çünkü bir de kendi çocuğunu yapmak isteyecek belki o zaman 2 çocuk etti. Benim görüşüm ise aramızda güzel bir uyum olduktan sonra bana farketmez çocuğu olup olmaması ama karşı taraf benden olacak çocuğu da doğurmak istemeli
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılEtken olan çocuk ne değil aslında karısına gelenlerin bakış açısı onlar seninle flört etmek eğlenmek istiyorlar. Anne olduğunu öğrendiklerinde geri adım atıyor. Çünkü onlar buna hazır değiller
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayret genelde bunu öğrendikleri an konuşmanın şeklini değiştirirlerdi. Karamsarlığa gerek yok kendini geliştirmiş bir insan evladı elbet çıkar karşına.
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirdiler zaten soğuk yapmaya başladılar samimiyeti kestiler anladım o an çocuğumu istemedikleri
Soran+1 yılistemediklerini*
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni sen olduğun için sevecek biri çıkar karşına
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorun çocuk değil zihniyet. Dertleri evlenmek değil, Flörtleşmek, Adileşmek kısacası.
Onlarca kişiyle flört ederler ama kendilerine laf söyletmezler. Sorsan sütten çıkmış ak kaşık.
Bunlar sana hayat tecrübesi olsun. Niyetin evlilik ise ilk önce özelinden bahset yani çocuğun varsa belirt. Bunu söylemezsen ilişkinin ortasında yapaylanız kalırsın. Hem ömrüne hem de gençliğine yazık edersin.
Evlenip boşanmak, bekâr olup onlarca kişi ile flörtleşmekten daha Onurludur. Aradaki diğer bir fark ise sevdiğini söyleyip evlilik için imza atamayan omurgasızlar. Sen hayatına bir kişiyi alırsın, diğerleri doyumsuz olup onlarca kişi ile olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha yaşin kaç başin kaç cocuğun var bu 1
Hadi yaptın yaparsın 18 den sonra evlenme şansin tabiki var
Direk koca peşine evlenmeye flört etmeye koşmuşsun bu 2
Bu hızla memlekette erkek birakmazsin sen
Daha temiz bir dille konuşmak gerekirse biraz çocuğuna sahip çık sonra bulursan çocuklu birini onunla evlenirsin bakire erkek peşinde koşman çok yanlış şu an mesela ben bakireyim neden seni alayım seni aldım diyelim senden çocuk yapmişlar seni kirletmişler kirlenmişsin kısaca kendin gibisini bulana dek evlenmiceksin04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen dengini bulmasini söyledim benimle çocuğum var diye kimse evlenmiyor demiş çocuğu olanla evlenmesi en doğru olandır
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız yanliş biraz ama çocuk yapmak öyle martıların getirdigi bir iş de değil
+1 yıl😂😂 Gülüm biz bekarlar düzgün bir şey yapamiyoruz sen ikinci şansın için biraz cereme çek bir zahmet ayrıca evet çocuk, çocuğu olmayan taraf için hele hele erkekse gayette büyük bir problemdir yani sende bunun mantığını biliyorsun veryansına gerek. yok
10 Yorumla
+1 yılarkadaş sen anne değil misin yahu bu ne flört aşkıymış otur çocuğunla ilgilen onu da geçtim e millet kendisinin olmayana bakmak istemeyebiliyo ya da anne olmuş birine dokunmak etmek fikri hoşlarına gitmiyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence anormal bir şey yok ama bizim toplumumuzda daha önce evlenip ayrılmak ya da çocuğunun olması sanki çok büyük bir şey gibi sanki çok büyük bir ayıp gibi garip bir algı var. Bu düşünce yapısına sahip onları anlamıyorum.
00 Yorumlakimse sorumluluk almak istemiyor , yuva kurmak zor geliyor, herkes flörtleşmenin peşinde , gezelim tozalım oynaşalım sıkılınca bitsin
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yaşında
Yaşın genç evlenebilirsin veya bir süre cinsellik için evli fb bul ihtiyacını karsila , arada gözün evlilikte olsun aklı başında birini bul evlen
00 Yorumla
+1 yılOnlar zaten takılmaya gelmiştir, fakat çocuğun partner bulma ihtimalini düşürdüğü de bir gerçek bence. Senin gibi çocuğu olan boşanmış bir erkekle şansın daha yüksek olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBı çok kişi üvey baba olmak istemez kendin gibi çocuklu boşanmış birini bulabilirsin ozaman şartlar eşit
02 Yorumla
Soran+1 yılBebek olursa rahat edemeyiz herkes bu kafada yani 2 kişilik hayat istiyorlar 3. kişiyi şu an düşünmüyor kimse
- +1 yıl
Ekonomi zaten uçmuş evlilik hayal oldu çoğu kişiye millet sevdigiyle evlenemiyor dul çocuklu kadını zor isterler
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılSende kendine uygun biriyle tanis. Davul bile dengi dengine. Bunu ben soylemiyorum ama maalesef toplumun dusuncesi boyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelmiyor öyleleri ya evlenip boşanmış ya da hiç evlenmemiş kişiler denk geliyor
- +1 yıl
Bigun denk gelir elbet sadece biraz zaman 😊
+1 yılTam tersi öyl biri bana daha hoş gelir, hayatının benimle daha iyi olacağına daha emin olurum, çocuğu da sahiplenirim, bunda ayıp bişey yok
04 Yorumla- +1 yıl
Diğer yorumları okudum, sakın aldırma burdan sorman zaten saçma olmuş, boş yapıyolar
Soran+1 yılEn hoşuma giden yorum bu oldu evet ayıp bir şey yok ama işte konuştuğum kişiler genellikle istemiyor haliyle de üzülüyorum
- +1 yıl
Ciddiysen ben burdayım
Soran+1 yılÇocuğumun onlara ne gibi bir zararı olabilir ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir. Ben de çocuğu olan biriyle olmak istemezdim. Ama kişinin yaşı ve işi buna uygun ise, çocuk seviyorsa ve seni de seviyorsa bunu sorun etmek yerine kucaklayacaktır.
00 Yorumla Çocuk varsa, o kadınla hiçbir şekilde evlenmem. Bunun bir dolu kötü örneği var.
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunu sebebini öğrenebilir miyim
Soran+1 yılBunun*
Çocuk etken ama öyle abartmamak lazım sanki bahane ediyorlar gibi.. çok talibin varsa güzel birisindir doğru kişi karşına zamanla çıkar 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bemim de çocuğum var bana da mı öyle yapacaklar 😕 Ben öyle yapmıyorum ama. Hımm halden anlamasıniçin onu yaşaması gerek demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğunu söylemek zorunda değilsin ki. Sonuçta o kişilerle evlenmeyeceksen bence söyleme de zaten. Böylelerini tanıdıktan sonra ilerde çocuğuna çok ilgi gösterecek birine de güvenmek gibi bir hata yapma sakın. Sapık olabilir. Bu da ayrı konu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Benim eşim vefat etti. 1. Çocuğum var. Kadınlar ocu gibi kaçıyor benden. Sucmu helalinden evlenip çocuk sahibi olmak. Bazen isyan ediyorum. Ama bu boka faydası yok maalesef
10 YorumlaOnlar seninle başka şey yaşayıp ayrılmış sen çocuğa bagliyorsun benimde çocuğum var gelemeyen gelmesin çokta timnn
00 YorumlaHer şey nasip kısmettir bir bakarsın nasibini çıkar evlenirler seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılÜmidim yok artık buna
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOnların niyeti ciddi degil. Ayrıca insan sevgileri yoj
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ciddi olduğu için kabul etmiyorlar zaten
- +1 yıl
Insan olan bunu sorun yapmaz
Zamanında biriyle beraberdim çocuğu vardı
Olmaz dedi senle evlenmem sana haksızlık olur
Çocuğum olsan sana benim gibi birini istemezdim00 YorumlaCanım boşanmış ve çoçuklu olduğunda yaşıtlarınla arayışta olma. Kendinden 5 10 yaş üst bireyler seninle takılır
00 YorumlaÇocuk olunca böyle oluyor niyetin ciddi diye olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi zaten niyetim ama olmuyor
Kaç yaşındasında kaç yaşında beben var senin?
06 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım 2 yaşında bir kız çocuğum var
Soran+1 yılBile isteyerek yapmadık zaten kazaya kurban gitti
Soran+1 yılBanane milletten ayrıca olayı cinsellige çekiyorsun ama öyle bir amacım yok ben sadece sevgi istiyorum birisi tarafından sahip çıkılmak birinin bana değer vermesini istiyorum ve bu gayet normal bir istek yani eleştirilicek bir tarafı yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bunu istemeyen bı kişi zaten senin için ideal eş adayı değildir elbet biri çıkar karsina
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çıkar gerçekten çok istiyorum
+1 yılBence siz her türlü güzelsiniz. Çocuğunuz da eminim çok tatlıdır kendinizi suçlamayın bir şeyler için. Elbet kendinize uygun birisiyle tanışırsınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için sorun yapabilirler ama takılmak için sorun değil
03 Yorumla
Soran+1 yılTakılmalık değil işte muhattap olduğum kişilerin amacı
- +1 yıl
Ney peki
Soran+1 yılEvlenmel
burada bulursun birazdan işini görene kadar bebeğine babalık yapmak isteyen düzinelerce öküz. Merak etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Elbet karşına seni çocuğunla birlikte kabullenecek biri çıkar kuzum canını sıkma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Etken değil de sende bazı olaylara kapalı olabilirsin evlenmeden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evet çocuğun var... çocuğu olan kadın bir risktir... bu riski herkes alamaz...
00 Yorumla
+1 yılYa ben hic evlenmedim cocuklu birini neden isteyeyim ama evlenip bosqnmis cocugum olsa olurdu
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bu kafada olursa nasıl evlenicem ben
- +1 yıl
Ya gunumuzde herkes kendini zor gecindiriyor baskasinin cocugunu jneden istesin ki
Soran+1 yılKendi paramı kazanıyorum zaten maddi bir zorluğum yok buna rağmen istemiyordur
Soran+1 yıl*İstemiyorlar*
- +1 yıl
Dedigim gibi cocuksuz biri istemez
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Evlenmek istemezdim bende özellikle kız çocuğu varsa üvey babalık yapmak istemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun olunca ne oluyormuş ki. Saçmalık işte. Seni olduğun gibi kabul edecek biri elbet çıkacaktır karşına.
02 Yorumla- +1 yıl
@ömer131 evlenirim geçmişi umrumda olmaz. Anlaşıp, sevip, mutlu olduktan sonra gerisi boş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef. Çok zor gerçekten. Davul bile dengi dengine demişler
00 Yorumla
+1 yılYanaşan da cinsellik odaklı yaklaşır herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de yaklaşmıyorlar çünkü konuştuğum kişilerin niyeti hep evlenmek oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklu biriyle evlenin
00 Yorumla
+1 yılBenim de çocuğum var, sanırım benim de sonum aynı olacak
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek yerine çocuğunla güzel bir hayat kurmaya ne dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır derim çünkü bunun güzel bir tarafı yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet cocuk büyük etken
sadece flört veya takılmak istiyorsan orası ayrı00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen çocuk çok büyük sorun kimse kendi yapmadığı çocuğa bakmak istemez
00 YorumlaBence evlenirsin yaa daha yaşın çok genç biri çıkar
00 Yorumlaçocuklu biriyle evlen o zaman
13 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma çıkmıyor ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni gerçekten seven biri çıkar elbet yaşı yasina uygun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ümidimi kestim artık ne kadar güzel alımlı bir kadın olursam oliyim çocuğum var diye rest çekilmekten yoruldum
Cevap sahibi+1 yılAllah'tan ümit kesilmez yasın daha genç koca bulamam diyipte acele edip kötü insanları hayatına sokma
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dul biriyle evlenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum yüzünden istemiyor
Dert etmeyen çıkar merak etme 😍😍
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor işte
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sorumlulukdan kaçıyor senden değil
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi çocuğuma kendim bakabiliyorum zaten neyin sorumluluğu bu?
Soran+1 yılYa ben zaten böyle bir beklentimin olmadığını söylüyorum
+1 yılinsanlar çok şerefsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışsız desek daha doğru olur
Hic evlenmemişlerse normal olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru hiç bu yollardan geçmemişler o yüzden bel ki kabul etmiyor olabilirler
Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Kız seni amcama alalım 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında amcan😂
Soran+1 yılGüzelim ben 21 yaşındayım olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Direkt çocuk yapma amacınız neydi?
08 Yorumla
Soran+1 yılKazaya kurban gitti bir amaçla yapmamıştık
Soran+1 yılNe öyle bir şey mi varmış
Soran+1 yılburada sorumsuz biri varsa o da babası olucak kişi ben en azından sahip çıkıyorum onu en iyisi şekilde yetiştirmek için mücadele veriyorum peki o ne yaptı? Zorluklara göğüs geremeyip çekip gitti burada tek suçlu varsa dediğim gibi babası olucak kişi
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yaptığını söylemedim ayrıca şu an bir sorun yok niye hala çocuğa üzüldüğünü söylüyorsun bakıyorum işte bir kenara mı attım sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla cok derin bi konu. Yasamadan bilinmez.
10 Yorumla bu yaşta sorun 30 falan olsan neyse
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım bunun yaşla ne alakası var ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette çok büyük bir etken
00 Yorumla
+1 yılHayır seven isteyen her türlü kabul eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için devam ederler aslında
03 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyorlar herkes ciddi düşünüyor benimle takılmalık bakmıyorlar çünkü niyetleri evlenmek
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle düşünüyorlarki? Bende tanısıyorum ancak once yatak oluyor sonra ciddileşmeye baslıyoruz
Cevap sahibi+1 yılYanı senınde evlilik niyetin yok hemen değil mi tanımak takılmak istiyrsun once
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurda bırak keyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsezeryan değilse etken evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Çoğu bu sorumluluğu almak istemez
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çocuğum var diye kimse benimle evlenmek istemiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler