Hic Evlenmek istememek normal mi?

Öncelikle herkese merhaba 🏵
Arkadaşlar evlenmek istemiyorum hic inanin ilgimide çekmiyor çekse de ev isleri aklıma geliyor ve hemen vazgeciyorum sakin sakin evlenme diyorum kendime ama bende evlenip çamaşır bulaşık ev isi cocuk büyütmek falan yemek yap kiyafetleri yıka ütüle falan asla yapmak istemiyorum yapamam hele sevdiğim kişinin akrabaları falan filan hic bana gore değil ugrasmayi hic sevmiyorum 1 cay bile koyarken söyleniyorum mesela çünkü diğer kızlar gibi değilim şu an çalışıyorum emlak ofisim var ama aşık olmaktan ve birini sevmekten korkuyorum çünkü bu devirde inanın çok zor bence sevmek ve bu isleri yurutmek ablam mesela 24 yasında evlendi çocuğu var daha yeni doğdu seviyorum ama kendimi hayal edemiyorum etmiyorum da ben o islerde değilim yapamam ki evliligi işleri falan sevgilim bile olsa uğraşmak istemiyorum durmadan konuş et bana gore de değil beni 22 yaşındayım ama hayata erken atilanlardanim ileride belki degisebilir ama çok zor benimle sevgili olmak iste ye nleri bile hemen reddediyorum çünkü bagkanmaktan sevmekten korkuyorum napicam ben tavsiye verirseniz sevinirim
Hic Evlenmek istememek normal mi?