Sevgiliniz ya da eşiniz ile eğitimsel ve kariyer açısından denk olmak mı istersiniz?

Sevgiliniz ya da eşiniz ile eğitimsel ve kariyer açısından denk olmak mı istersiniz?

Bence asla değil ama sevgilim için öyle. Sevgilim dolmuş şoförü ben üniversiteliyim psikoloji öğrencisiyim o çok takıyor bu durumu okuma, bırak okulu ben sana bakarım gibi şeyler diyor. Ben de bakış açısını değiştirmeye çalışıyorum. Böyle düşünenler gereksiz bir eziklik psikolojisi içerisinde sadece. Oysaki insan mesleği ne olursa olsun insandır, önemli olan düşünce yapısının güzelliği ve beraber hoşça vakit geçirebilmektir.
Evet, bence denklik önemli. Denklik olmadığı zaman çiftler; ortak zevkler, beğeniler, paylaşımlar konusunda da bir orta yol bulamıyor maalesef.. İki taraf da farklı aktivitelere yöneliyor. Oysa ilişki; beraber bir şeyler yapmaktan ve bir şeyler paylaşmaktan keyif almak demektir. Kariyer açısından denk olmayan çiftlerin birlikteliklerinde de aile, sosyal statü ve daha birçok konuda sorunlar ve sıkıntılar yaşanması muhtemel..
🌸🌸
😂 Yorum yok bi keresinde bu yuzden terk ediomistim. Sondada beni terk ettigi sonradan buldugu cocukta akdatmisti ifsalamisti bide iyi olmus dedim. Yani insanliga daha cok deger veriyorum.
😂😂haketmiş ama
Gözlük kullanmalısın o zaman 😅
Cevap
8Cevap
Bence önemli ama sevgi varsa gerisi önemli değil
Böyle şeyleri sorun eden birisi değilim. Çalışma ahlakı olsa yeterli benim için.
Evet bu konuda davul bile dengi dengine diyenlerdenim
Bence evet önemli. Davul bile dengi dengine demişler. Eşimle ortak yönlerim zevklerim olmayınca o evlilik yürümezki
Kesinlikle zekaya önem veren biri olarak önemlidir tabi
Kafalar zihniyetler inançlar denk olmalı evvela...
Yok önemli değil.
Hiç düşünmedim böyle bir şey..
Fark etmez, mddeni olsun yeter
Birazcık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?